Leden 2016

05.01.2016 22:22

 

Drazí příznivci Kryonových poselství,

 

je tu další rok a ještě asi chvilku potrvá, než se v něm řádně usadíme a zjistíme, co že si pro nás nachystal. Věříme, že nám to Kryon brzy naznačí. Ale než se tak stane, máme pro vás další báječná poselství:

 

1) 05.01.2016 - to první pochází z jeho loňské cesty po Itálii - všechny channelingy, které při této cestě předal, byly velmi silné a působivé. Před časem jsme přinesli už dva (Erupce a Čtyři fáze vývoje lidstva). Dnešní poselství nese název Bitva uvnitř - je opět jedno z praktičtějších a také leccos napoví...

A jako bonus je zde pozdrav od Lee Carrolla: "Šťastný nový rok všem! Chci s vámi sdílet krátké video. I když je z roku 2012, právě jsem si procházel ty nejkrásnější záběry a fotky z naší cesty po Patagonii a narazil jsem na něj. Bylo to první "Kundalíní dobrodružství". Pokud máte rádi tučňáky (kdo by neměl?), pak se vám určitě bude líbit. Do Patagonie se chystáme opět v březnu, jen tentokrát bez plavby na zábavní lodi, takže toho budeme moci vidět ještě MNOHEM VÍC! Mrkněte do plánu cest (na www.kryon.com). Ale teď už si užijte tučňáky, jsou TÁÁÁK SLADCÍ!"

No a my vám do nového roku přejeme, abyste vždy dokázali rozpoznat tu správnou odbočku na rozcestí, a aby klid, láska a soucit byli vašimi stálými přáteli a partnery na všech vašich cestách - na těch cizokrajných i těch důvěrně známých...

2) 13.01.2016 - dnes máme pro vás opět dvě věci. Tou první je opět velmi "čerstvý" channeling zvaný S krytá šablona mládí (z 12.12.2015!).

Tou druhou je nabídka. Na Facebookových stránkách Kryon Česky jsme na popud jedné naší překladatelky a Kryonovy obdivovatelky (Renaty Zábranské) nově zřídili "album", kam jsme přidali informace o cestách, které Lee v příštích 13 měsících podnikne do Evropy a na Blízký východ. Všechny vypadají opravdu hodně zajímavě a dvě z nich jsou poměrně blízko - jedna v Polsku a druhá v Maďarsku, obě v květnu t.r. Ta Polská má navíc tu výhodu, že polština může být někomu z vás bližší než angličtina. Tyto cesty neorganizujeme, pouze o nich podáváme zprávu. Jde o to, že pokud byste se chtěli na některou z nich vydat, můžete se v tomto FB albu vzájemně domlouvat s případnými dalšími zájemci - a třeba se podělit o informace, ale třeba i náklady na cestu, případně se ubytovat ve společném pokoji atp. Pokud vám to nevyhovuje, nebo stejně jako my toužíte po Leeově návštěvě (společně s Kryonem) v Čechách, pak vězte, že to nevzdáváme a snažíme se, aby si ve svém velmi nabitém programu našel místo i pro nás. Ve správném načasování...

3) 19.01.2016 - když se tak dívám na tu bílou na dílku za okny, dnešní příspěvek je opět véééélmi aktuální, že? Jmenuje se Počasí. :-)

4) 27.01.2015 - název dnešního příspěvku může znít poněkud zvláštně a komplikovaně, ale v průběhu čtení bude už dávat větší smysl... opět zajímavé čtení. Návrat zpět, abyste dosáhli budoucnosti.

 

Na viděnou v únoru.

 

S láskou za Kryonův český tým M. Kuchařová