Leden 2016

09.02.2016 19:06

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – leden 2016

 

 

04. 01. 2016

 

EXISTUJE SVĚTLO

 

Jste esencí toho, co stvořilo tuto planetu, všechny planety… ty, o kterých víte, i ty, o kterých nevíte. Všechny mají vaši energii. Dokonce můžete říci, že Bůh je rodičem vaší energie. Jsme vaší součástí a vy jste zase součástí nás. Existuje světlo, které je Bůh, a toto světlo je v každém z vás. Nezáleží na tom, co děláte – nikdy ho nemůžete ztratit. Ovšemže přicházíte na tuto planetu se zkouškou, protože nevíte, že jste součástí Boha. Ta zkouška je o tom, jestli to zjistíte, zatímco tu jste, a změníte tak Zemi, nebo ne.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Písmeno D ve slově Kundalíní“ -

 

 

 

11. 01. 2016

MOST

 

Existuje most zvaný intuice. Intuice je multidimenzionální systém zpráv pro lidskou bytost. Nevytváří se v mozku a není vnímána lineárním způsobem. Přichází skrze portál vyššího já a je pro vás vždy správná. Ale vy se musíte naučit, jak ji rozluštit. Duchovní intuice je pouze pokročilá lidská intuice ve vašem vlastním těle. 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Tři části“ -

 

 

 

18. 01. 2016

„TO JEDNO“ MĚLI BYCHOM

Mohli byste říci, že existuje jeden atribut, který prolíná všechny „měli bychom“. Vždy byste si měli dovolit duchovní rozlišování ve všech věcech. Nerozškatulkovávejte energie kolem sebe – jak to po vás chce vaše lineární mysl. Místo toho tyto věci rozpusťte v polévce duchovní logiky, která dává smysl pro váš život. Neaplikujte svá pravidla na kteroukoli jinou lidskou bytost, ale místo toho zjistěte, co funguje pro vás a oslavujte to, zatímco se stáváte zdravějšími.

 ~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Rekalibrace ´měli bychom´“ –

 

 

 

25. 01. 2016

ZASLOUŽÍM SI TO

Každý z vás je jedinečný. Každý má jedinečnou životní lekci. Každý má jedinečný vzor životů, které v minulosti žil. To znamená, že váš Akášický záznam se nepodobá žádnému jinému a vaše vyšší já je také jedinečné. To omezuje mou schopnost dát vám nějaký obecný 3D seznam či způsob, jak se uzdravit, protože máte každý svá specifická „já“. Takže proč se místo toho neposadíte v tichosti, s čistotou, a neřekněte Duchu: „Chtěl bych tyto věci. Dávám svolení k aktivaci energií, které potřebuji ve svém životě aktivovat, abych naplnil účel, pro který jsem přišel. Chci mít ve svém životě radost a nalézt radost v celé své Akáše, protože jsem toho hoden a zasloužil jsem si to. Měl jsem pozitivní radostné životy, takže chci tu energii vytáhnout.“

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Počátek aktivace“ –

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.