Leden 2017

08.03.2017 10:22

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – leden 2017

 

 

02. 01. 2017

POSLOUCHEJTE

 

Poslouchejte, v procesu vaší každodenní existence coby pracovníka světla na této planetě, existuje mnoho vrstev vašich částí, které nesou energii pro Zemi. Samotný fakt, že jste tady v osvíceném stavu, vytváří energii! Nezáleží na tom, co děláte. Vaše světlo osvítí temnou místnost, i když budete předstírat, že žádné světlo nejste.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Frustrace pracovníka světla – část 2.“ -  Kniha 10 – Nové uspořádání 

 

 

 

09. 01. 2017

ZÁMĚR A PRAVDA

 

Nezoufejte! Zažehněte světlo, se kterým jste přišli, a stůjte zpříma a beze strachu. „To je až příliš zjednodušené, Kryone.“ Ach, vážně? Jak si myslíte, že tato planeta zahnula za hlavní roh, drazí pracovníci světla? Staré duše, nechápete, že vaše světlo je multidimenzionální sílou? Není lineární. Není důležité jeho množství. Je to jeho záměr a pravda. To znamená, že i maličké světlo urazí dlouhou cestu a staré duše jsou v této oblasti extrémně mocné.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Odhalení ohledně temnoty“ -

 

 

 

16. 01. 2017

VY JSTE SVĚTLO

 

Do tohoto vašeho „tlačení světla“ nikdy nepronikne nic nevhodného. Říkáme vám, že energie vaší duchovní rovnováhy – vaše světlo, které je poháněno vaším spojením s mřížkou, je tak silné, že už nepotřebujete žádné štíty. Vy JSTE světlo, zatímco kráčíte svým prostorem, rodinou, prací a životem.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu - „Kryonova Kniha Sedm – Dopisy z domova“ 

 

 

 

24. 01. 2017

JE TO NA VÁS

 

Duch zná potenciál všech věcí, které byste mohli udělat. Je to pro vás extrémně složité, ale pro nás ne. Je to interdimenzionální a vytváří to kruh. Vidíme potenciály každého rozhodnutí, které byste mohli během života udělat. Takže víme vše, kromě jediné věci: na této planetě je svoboda volby, takže nevíme, kterou budoucnost si vyberete. To je na vás.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Mnohá vy“ 

 

 

30. 01. 2017

GRATULUJEME

 

Gratulujeme, drahé staré duše, že jste přišly na tuto planetu v této době, když jste věděly, že to budou obtížné časy. Nemohly jste si nechat ujít tu party, že?

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Fundamentální fraktál“ 

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz a www.marie-kucharova.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.