Leden 2018

03.04.2018 22:36

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – leden 2018

 

 

02. 01. 2018

ÚNIK OD PŘEDPOJATOSTI

 

Každý člověk je jiný. Co jste zažili a co jste se naučili, je pro vás jedinečné. Odkud pocházíte a proč jste zde, je jedinečné a jiné. Neexistuje jedno pravidlo, jedna pilulka, jedno řešení či jedna doktrína, která by fungovala pro celé lidstvo. Místo toho existuje miliarda pravd a všechny vedou k jednomu řešení – úniku od předpojatosti toho, kým jste byli v minulosti.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova živého channelingu „Velký únik“ -

 

 

08. 01. 2018

SEĎTE TIŠE

 

Seďte tiše a vězte, že jste kouskem Boha. Chtěl bych, abyste věděli, že vše, co vidíte kolem sebe, je součástí velmi zásadní úpravy rovnováhy mezi temnotou a světlem. Časem to uvidíte a ucítíte.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -

 

 

15. 01. 2018

BIOLOGIE A VĚDOMÍ

 

Drazí, pravda je, že jste kombinací evoluce biologie z této planety a evoluce vědomí z hvězd. I když vaší mainstreamové vědě potrvá velmi dlouho, než to spatří, i nadále budou vědci vídat náznaky, které na to budou poukazovat – na chybějící články řetězu lidské evoluce.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Pět vyladění“ –

 

 

22. 01. 2018

JAK JSTE VYLADĚNÍ?

 

Dokážete vidět Boha v druhých lidech? Dokážete vidět Boha v sobě? Jak moc jste vyladění sami na sebe? Budu vám opakovat stále znovu, že mnozí, dokonce i staré duše, mají pocit, že jsou nehodní a méně než ostatní.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Pět vyladění“ –

 

 

29. 01. 2018

FUNKČNOST DNA

Pokud chcete otestovat kteroukoli společnost kdekoli na planetě a chcete zjistit, na jak vysoké procento funguje jejich DNA [koeficient vědomí] coby společnosti, je to prosté: jak vnímají a jednají s ženami? Čím výše funguje DNA, tím více je uctíváno božské ženství. Toto je ten test!

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Rovnováha temnoty a světla“ –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Kryonův seminář v Praze –

Potřebné informace získáte na Kryon-Praha.cz