Leden 2019

05.01.2019 10:35

Výsledek obrázku pro christmas with kryon 2018

Drazí a milovaní,

 
 
tak je tady další rok. Skončil rok 11 a nyní přichází rok 3. Hmmm, zajímavá kombinace. Uvidíme, co všechno nám přinese, ale koneckonců, my sami si ho můžeme spolutvořit... a rovnou tedy přikládám channeling, který by nám v tom mohl velmi napomoci:
 
 
Tak tedy hluboký nádech a pojďme na to. Věřím, že jste si během svátečních dnů také odpočali a jste nyní plni odhodlání, radosti a dobré nálady... ;-). Případně brzy budete.
 
2) 08.01.2019 - Neobvyklé odpovědi.
 
Znovu vás tedy zdravíme v tomto novém roce a naviděnou opět příště.
 
3) 15.01.2019 - Kryon ve Florencii. A kromě dnešního příspěvku dovolte, abych připomněla, že do konce ledna máte novou příležitost objednat si Lemurijské kódy a případně i CD s Posvátnými písněmi Lemurijských sester. S podtácky se to komplikuje, proto jsem dosud neodesílala zálohové faktury na zboží, řeším tuto situaci... S objednávkami neváhejte, po kartách i CD se vždy jen zapráší... a další příležitost bude nejspíš opět za několik měsíců!!! Objednávky těchto karet a CD směřujte na e-mail: kucharova.marie@seznam.cz. Knihy i nadále vyřizuje kolega L. Mlčák.
 
4) 23.01.2019 - Nové pojednání o lásce.
 
5) 30.01.2019 - konec ledna jsme pojali odpočinkově - dnes pouze kratičké úryvky z Kryonových knih ve formě tzv. Marshmallow Messages za leden 2019. Tak tedy alespoň ještě připomínám, že zítra, tj. 31.01. uzavírám další možnost hromadné objednávky karet (léčivých a aktivačních kódů) a CD Lemurijského sesterstva! Tyto produkty (narozdíl od knih) objednávejte na mailu: kucharova.marie@seznam.cz. (Kryonovy knihy i nadále rozesílá kolega L. Mlčák.)
 
 
S láskou za Kryonův tým,
 
M.