Lee Carroll

12.02.2016 20:40

Po úspěšném dokončení studia obchodu a ekonomiky na California Western University v Kalifornii, Lee Carroll založil podnik v San Diegu, který vzkvétal celých 27 let.

Jak do toho všeho zapadají podobenství a andělské příběhy? Jak říká Lee, Bůh ho musel „praštit mezi oči“, aby dokázal, že je tato duchovní zkušenost skutečná. V roce 1989 nastal bod obratu, když mu první jasnovidec řekl o Kryonovi – a pak mu totéž o tři roky později zopakoval další, s tím prvním naprosto nesouvisející (dokonce vyslovil při setkání jméno KRYON)!

První Kryonovy zápisky představil Lee nesměle, nejprve metafyzické komunitě v Del Mar v Kalifornii a zbytek už je historie. Během více než 20 let vydal celkem 19 metafyzicky zaměřených knih. Dosud byl vytištěn více než milion Kryonových a Indigo knih ve 24 různých jazycích – angličtině, španělštině, francouzštině, němčině, čínštině, hebrejštině, dánštině, italštině, řečtině, korejštině, maďarštině, bulharštině, ruštině, litevštině, lotyštině, japonštině, holandštině, finštině, slovinštině, estonštině, indonéštině, portugalštině, rumunštině a turečtině.

Lee a Jan Toberová začali v Del Mar v roce 1991 pořádat Kryonovy světelné skupiny a rychle se přesunuli z obývacího pokoje do místního kostela. Nyní pořádají setkání po celém světě, s publikem až do 1000 osob. Kryon má největší stálý adresář New Age v historii America Online a jeho web www.kryon.com přitahuje ještě mnohem víc hledajících. V roce 1995 začal vydávat celonárodní časopis Kryon Quarterly. Tento New Age plně barevný 40stránkový magazín, bez jakýchkoli inzerátů, má tisíce odběratelů v mnoha zemích po celém světě.

V roce 1995 byl Lee požádán, aby svou práci prezentoval v OSN před její zmocněnou skupinou s názvem Společnost pro Osvícení a Transformaci. Toto setkání bylo tak dobře přijato, že ho pozvali i na další návštěvu v roce 1996 (pozn. překl.: a pak ještě 5x – v letech 1998, 2005, 2006, 2007 a 2009).

Lee a Kryonův tým několikrát ročně cestují i mimo svůj domovský americký kontinent a přednáší před velmi početným publikem. Již několikrát zavítal do zemí, které s námi sousedí a věříme, že časem zavítá i k nám...