Listopad 2015

04.11.2015 10:00

Zdravíme vás, drazí,

 

 

bez dlouhých úvodů vám rovnou přinášíme další Kryonova poselství:

1) 04.11.2015 - a začneme tam, kde jsme skončili minulý měsíc - navážeme poselstvím, kde nám Kryon opět ukazuje další překvapivý filtr, který nám brání vidět větší souvislosti. Toto sdělení pojmenoval Největší filtr ze všech.

2) 10.11.2015 - dnešní příspěvek vypadá poněkud "výbušně" :-D - je to jeden z channelingů přijatých při Kryonově dubnové cestě po Itálii, byl předán přímo na Etně a jmenuje se Erupce.

3) 18.11.2015 - poselství z ledna t.r. je opět krásné a laskavé - a jistě není třeba vysvětlovat, co je jeho obsahem, protože se jmenuje Evoluce odhalena.

Kromě toho bychom vás také rádi upozornili na DVĚ nádherné knihy, které jsou právě v tisku, a vynasnažíme se, abychom před vánoci stihli vyřídit co nejvíce vašich případných objednávek (nebo ideálně všechny). Jsou to: Kniha Čtyři - Kryonova Podobenství a Kniha Pět -  Cesta domů anebo Příběh Michaela Thomase a sedmi andělů - info o nich najdete v sekci Knihy nebo po rozkliknutí těchto dvou odkazů (názvů knihy v tomto úvodníku). Obě jsou nádherné a pro toto období naprosto ideání - nádherné a laskavé pohlazení od Kryona. Pokud je chcete mít pod vánočním stromečkem, raději je objednejte co nejdříve... 

No a do třetice vás zvu také na naše FB stránky KRYON česky. Jsou tam odkazy nejen na informace odsud (channelingy a nové knihy), ale občas tam sdílím i úryvky z Kryonových nejnovějších dosud nepřeložených channelingů nebo krátké citáty z knih, které právě překládám, pokud je v nich ukryto důležité a urgentní poselství pro danou chvíli. Sem na web je většinou nevkládám. Tentokrát udělám výjimku, protože toto je opravdu silné a důležité - kratičká ukázka z Kryonovy Knihy Osm: „Drahý Bože, ukaž mi, jak být soucitný. Ukaž mi božství ve všech věcech. Ukaž mi lásku ve všech věcech. Dovol, ať zářím pochopením, a dej mi schopnost odpustit těm, se kterými mám problémy. Dovol mi mít klid dokonalého pochopení. Nechť to začne mnou. Nechť mír na Zemi začne v mém srdci.“

4) 24.11.2015 - channeling, který vám dnes přinášíme, je ve svém obsahu velmi jiný než tomu obvykle bývá. Kryon se zaměřil na současné události. Jsou to vlastně dva channelingy v jednom - první byl přijat před a druhý těsně po událostech z 13. listopadu t.r. a o tom také hovoří. Jsou to informace, které jsou určeny i tzv. "mocným" tohoto světa, kteří jeho poselství také slyšeli, ale je to silná zpráva i pro nás všechny, abychom se lépe zorientovali... Tento překlad jsme pojmenovali Kundalíní Tour 2015 (podle akce, kde byl přijat, Kryon mu název zatím nepřidělil). 

 

Na viděnou opět příští týden.

 

Za Kryonův tým,

 

 

M.K.