Listopad 2018

07.11.2018 11:27

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sedící lidé, strom, tráva, dítě, rostlina, venku a příroda

Drazí Kryonovi příznivci,

 

je tu nový měsíc a s ním i nový úvodník... A co pro vás máme tentokrát? Nejprve informaci: pokud máte zájem o karty a CD od Amber Mele´ha Wolf, můžete mi posílat objednávky již teď. Věřím, že k nim již brzy přidám ještě informace o podtáccích. Od ostatního jsme prozatím ustoupili (z důvodu přepravy). Ovšem POZOR! Tuto objednávku definitivně uzavřu až v průběhu ledna a teprve v lednu budu posílat zálohové faktury!!!! Více informací již brzy na webu www.lemurijske-sesterstvo.webnode.cz.

A nyní již k pravidelným překladům:

 

1) 07.11.2018 - Kryon v Torontu - 1. část.

2) 13.11.2018 - Kryon v Torontu - 2. část - Nevíte, co nevíte.

3) 21.11.2018 - Kryon v Torontu - 3. část. Kromě toho také na stránkách LS nově najdete další produkt - korkové podtácky s Lemurijskými kódy.

4) 28.11.2018 - Pokud jste četli knihy od Moniky Muranyi, pak asi víte, že je několik kapitol, které se do jejích knih nevešly, ale nechtěla je tak docela vynechat a proto je zveřejnila na svém webu. Tyto doplňkové kapitoly chystáme i pro její dvě nejnovější knihy, ale přitom jsme zjistili, že jsme zapomněli zveřejnit ještě jednu k její třetí knize (která zde vyšla jako první). Tak tuto chybičku nyní napravujeme. Kapitola se jmenuje Meditace a modlitba.

 

Na viděnou opět příště.

 

za Kryonův český tým M.