Máte kontrolu nad svým životem, božstvím a radostí

30.08.2022 17:26

Máte kontrolu nad svým životem, božstvím a radostí

 

Pro mne je těžké vyjádřit, jaké to je, milovat lidskou bytost z druhé strany závoje. Nevidíme vás ve vaší kůži, drazí. Už dříve jsme řekli, že vás vidíme čistě jako velkolepou duši. Vidíme všechny vaše životy.

Vidíme účel, pro který jste sem přišli, čím procházíte, vaše požadavky a vaše trápení. Mnoho ze strádání, které vidíme, je kvůli tomu, co jste vytvořili a čemu se říká závoj.

Někteří řekli: „Kdyby nebyl žádný závoj, bylo by nám bez něj líp. Viděli bychom věci a chápali bychom naše božství.“

Některým z vás by se líbilo, kdyby mohli vzít závoj a přitisknout jej na sebe tak těsně, že byste necítili žádnou oddělenost.

Někteří z vás to už udělali a tomu se říká Mistrovství. Po pravdě – pro ně žádný závoj není a oni nezmizí a nevstoupí na nebe.

Jen se stali lidskými bytostmi, se kterými byste chtěli být, protože jsou láskyplní a soucitní. Dokonce je můžete nazvat nové super duše.

Oni jsou ti, kteří vedou ostatní vpřed a skutečně chápou lásku Duch a lásku Boha bez doktrín či pravidel, které jste byli zvyklí následovat. Jsou to ti, kteří by stáli před vámi a zvali by vás, ať přijdete a jste s nimi – ti, kteří by vám naslouchali, jak jim vyléváte své problémy. A budou vás milovat, celou dobu, zatímco hovoříte.

To je ten druh lidí, které budete potkávat, a budou součástí vaší společnosti.

To vám garantuji, protože, drazí, toto už se dříve stalo. Toto není poprvé, co tohle vidím. Toto je důvod, proč jsem na Zemi. Toto je důvod, proč jsem přišel v roce 1989, kdy jsme viděli, jak se tato planeta posouvá směrem ke světlu a oslavovali jsme to.

Viděli jsme potenciál toho, co mělo přijít.

Požehnaní jsou ti, kteří jsou nyní na planetě – zejména ti, kteří chápou, že mají takovou kontrolu nad svým životem, božstvím a faktorem radosti. Kéž infiltrují temnotu natolik, že temnota zmizí a dojde k urychlení lásky na planetě.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

 

A tak to je,

 

Kryon