Monument Valley 2

07.05.2022 15:30

Monument Valley tour – 2

Tento živý channeling Kryona přijal Lee Carroll v Monument Valley, Utah, 7. května 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Meditace, které předcházejí mým channelingům, informace, jež nesou energii, vás vyzývají, abyste se zúčastnili, avšak když channeling skončí, otevře se mini portál. A o tom je channeling, drazí. Tento portál není masivní a není jako ten, který otevíráte ve skupinách. Ve srovnání s tím je miniaturní, je to něco, co vytváří spojení, ale je to portál. Takže než to udělám na této posvátné zemi před zraky všech, možná těch, kdo jsou strážci této země, než to udělám, nejprve požádám o povolení strážce kaňonu. To jsou ti, kdo nad ním bdí, kdo bdí nad správci a kdo tu byli dřív, než kdokoli jiný. Požádám o povolení pro tento portál.

V mnoha zemích většinou nezáleží na tom, zda se sejde nějaká skupina, jež má otevřený duchovní portál a sleduje channeling. Ale když se ocitnete na takovém místě jako je toto, máte co do činění se skutečnou a krásnou hierarchií správcovství, jež uctívá a po staletí uctívalo toto mimořádné místo. S tímto povolením pak můžeme v příštích dnech pokračovat. Vy, kdo to posloucháte, kdo jste už možná obeznámeni s prací Kryona, možná namítnete: „Tohle jsme ve skutečnosti nikdy předtím nedělali.“ Ale já vám povím, že jsme to dělali pokaždé, kdy to bylo potřeba. Tolik si uvědomujeme, co tady je, co pravděpodobně neexistuje na žádných jiných místech, kde channelujeme.

Drazí, sedíte přede mnou na skále a je to dokonalý scénář. Sedíte na posvátné zemi spravované prastarými a jejich syny a dcerami, na krásném sluncem zalitém místě, kde všechno kolem vás je oslavou Matky Země. Nemůže být lepší místo pro channeling. Vám, kdo právě teď chcete otevřít své srdce a naslouchat, chci představit něco, co prezentuji už 1,5 roku, ale nyní to chci rozvést, kvantifikovat, trochu víc vysvětlit.

Posun, v němž se planeta právě nachází, byl předpovězen právě těmi prastarými. Sedíte v jejich proroctví. Pro ně to není nic nového. Vše, co se v posledních několika letech událo, jakkoli to může být obtížné, předpokládali ti, kdo sledovali proroctví a znají tuto zemi. A v tomto posunu se něco děje s vědomím lidstva. Už 33 let vám říkáme, abyste očekávali něco, co jste nečekali.

Kdo by si pomyslel, že stará energie této planety, která stále ještě zvedá hlavu, nakonec odejde a bude nahrazena jemnější energií, energií péče a soucitu. Nazvu to „rodinnou energií“, která odmítá jakoukoli válku. Rodinná energie, která se ptá: „Co jsme přehlédli, co nám uniklo v tom, co považujeme za Boha, v tom, co pochází z Milujícího a Tvořivého Zdroje všech věcí?“ Nebo jinými slovy: Vědomí, které se samo začíná rozvíjet svým vlastním myšlením. Pozvedá se do míst, kde ještě nikdy nebylo. Toto bylo přímé proroctví prastarých z celé planety. A teď sedíte na tomto místě. A k tomu jsou vám k dispozici některé nové nástroje. Budu jim říkat nástroje, ale to, čím jsou, jsou nové poznatky a vědomosti pro vás. Takže až se jednou stanete „starými dušemi-absolventy“ nebo „vzestoupenými“, svými předky, až se to jednoho dne stane – a my předvídáme, že se to stane – pak nastane doba, kdy budete více multidimenzionální a méně lineární.

Linearitu zažíváte každý den svého života ve 4D, ve kterém žijete a pracujete. Ale dimenze, se kterými můžete začít pracovat, jsou vlastně dimenzionalitou Země, Gaii, zdejších strážců kaňonu. Tyto dimenze můžete začít vidět. A tím nemyslím vidět očima, ale všemi vašimi smysly, které máte, kromě zraku. Jsou to ty, které mnozí z vás znáte. Jeden z nich je reprezentován „třetím okem“, bodem, kde se nosí „bindi“ a který souvisí s šišinkou. Smysl, jenž je tolik opěvován v písních a tancích, dokonce i tady. Je to oslava věcí, které jsou větší, než dokážete vnímat ve 4D. Chci vám představit schopnost komunikovat s vlastní duší. Abychom to mohli udělat, potřebujeme nejprve stručné shrnutí toho, co by duše mohla být.

Co vás napadne, když někdo vysloví slovo „duše“? V současné době moderního náboženství této země (USA), nikoli v zemi, na níž právě sedíme, ale v kultuře celého kontinentu, je duše často něčím, co dostanete při narození a nějakým způsobem je vaší součástí, avšak velmi dobře si vás uvědomuje, protože až zemřete a někam se dostanete, bude tato duše potrestána nebo odměněna. A to je (údajně) smysl, účel duše. Říkám vám, drazí, že takové myšlení je na úrovni školky, pokud jde o Ducha. Kolik z vás může právě teď cítit ve slunečním svitu nebo větru, že existuje vědomí Země, jež zná vaše jméno? Je to jen proto, že tato Země, Gaia nebo Pachamama, někteří jí také říkají Láska Země, je propojena se Stvořitelem. Cožpak by mohla nebýt? Vše, co vidíte kolem vás, bylo stvořeno ve stejnou dobu. A vaše duše byla při tom, aby to sledovala. Vaše duše je vaší duchovní částí, vaší božskou částí a je součástí Boha. Tvořivý zdroj tu byl vždy a s tímto Tvořivým zdrojem byly biliony a biliony partnerů Zdroje, jimž říkáme duše. Věděli jste to? Bylo vám to někdy řečeno? To je to, co dělá duši součástí Boha a co dělá vás součástí Stvořitele.

A když přijdete na tuto planetu, tohle vše je skryté, zatímco procházíte testem vědomí, v němž se právě nacházíte. Právě teď jste ve středu dění, jež velmi pomalu změní planetu. A v tom všem vás zvu, abyste se setkali se svou duší. A najdou se tací, kteří se zeptají: „Jak? Co?" A to je tématem channelingů v této velké zemi, ať už nás to zavede kamkoli během této tour. Tohle bude tématem channelingů: duše je dostupná, můžete navázat kontakt se svou duší. V Kruhu dvanácti přecházíme most, abychom se tam dostali. V Moničině meditaci to byla řeka, kterou jste překročili, abyste se tam dostali. Stále existuje bariéra myšlení mezi praktickými aspekty 4D a tím, kdo si myslíte, že jste na další úrovni. Někteří tomu říkají „čas snění“ (dreamtime). Existuje tolik názvů, které tomu domorodí lidé dávají, protože se tam pravidelně odebírají. Přecházejí do „horního světa“ nebo „dolního světa“, aby viděli věci, které potřebují vidět. Existuje mnoho příběhů o šamanech, kteří „cestují“ na taková místa, aby od své spirituální duše získali informace, které potřebují, a pak se vracejí a předávají svou moudrost. Dokonce i ve Starém zákoně jsou všude metafory stejných vlastností. Mojžíš vystupuje na horu sám, aby získal instrukce. Je šamanem svého klanu. Je to všude, drazí. A teď vám to přinášíme domů.

Každá lidská bytost, stará duše, má schopnost sama přejít most, pokud se tak rozhodne, a setkat se s částmi své duše. Tohle je příslib pro celou tuto cestu do Monument Valley a postupně vám poskytnu základní informace o tom, co je ve vaší duši. Někteří z vás to už vědí. Ale chci, abyste to pochopili natolik zásadně a hluboce, že už nic není od vás oddělené. To je také to, co přináší vyšší vědomí: vyšší spojení s Duchem, vyšší spojení se Zemí. Jde o postup nahoru, drazí. A toto vyšší spojení, jež někteří nazývají „vyšší vibrace“, znamená víc než jen to, že sedíte na skále a zpíváte. Někteří lidé si stále myslí, že to je přesně ono. Není to ono! Je to mnohem duchovnější a praktičtější. Z určitého důvodu vás to zavede někam jinam, na jiné místo.

Až budete ve vzestoupeném stavu na této planetě, pak budete muset pochopit multidimenzionální propojení, jež šamani znají. A to je přesně to, k čemu vás zveme, abyste začali rozumět, jak v tom budeme postupovat. Pravděpodobně to bude hodně podobné jako v Kruhu dvanácti, protože vás v každé jednotlivé lekci budeme žádat o svolení přejít most nebo překročit bariéru ze 4D do multidimenzionálního místa. Popíšu vám to, nemusíte si to ani představovat. Povím vám, co tam je. Udělám to, abyste pochopili, že to můžete udělat sami.

Jsou tací, kteří si sednou a zeptají se: Proč? Co jiného to bude znamenat pro mě, kromě vyššího vědomí lidstva? A teď to začíná být dobré. Drazí, znamená to delší život, znamená to víc radosti, znamená to pochopení nepochopitelného.

Sedli jste si už někdy a přemýšleli, proč se vám dějí určité věci? Sedli jste si už někdy a přemýšleli, proč se dějí určité věci na Zemi tak, jak se dějí? Sedli jste si už někdy a zeptali svých vlastních průvodců, co se bude dít dál, protože jste se ocitli ve slepé uličce? Říkám vám, že všechny odpovědi už tu jsou pro vás. Stáváte se svým vlastním průvodcem, když jste ve spojení se svou vlastní duší. Je to dramatické, je to víc, než se očekávalo, je to kontroverzní z hlediska metafyziky a stále jsou tací, kteří vám řeknou, že to není možné a nikdy nebylo. A pokud je někdo z těch lidí dnes nablízku, povím jim, že je čas přečíst si knihy proroctví prastarých, protože vám sdělovali, že to přijde. A ono to přichází.

To je to, co můžete očekávat. Sledujte těchto několik lekcí, co v nich je, co by tam mohlo být, co vám může pomoci ve vašem životě. Být zdraví, mladší – všechny tyto věci pak budou možné, protože si na všechno přijdete a spočinete v lásce, která tu je. Pokud víte, co se děje, nemáte úzkost ani strach. A je to vaše duše, která vám říká, co se děje. Rozumíte tomuto předpokladu? Čím hlouběji se dostanete do svého Já a své vlastní spirituality, tím více se budete moci uvolnit a usmívat se, tím více budete zjišťovat, že se bezdůvodně usmíváte. Uvědomíte si, kolik je pravdy na tom, když slyšíte: „Zůstaň v klidu a věz, že jsi Bohem.“ (Kryon se usmívá.) Jak by se vám líbilo mít příjemné odpovědi na obtížné problémy? Je to k dispozici. Začneme zítra. Jste pro to na perfektním místě. Vnímejte to, pochopte to a očekávejte to.  A konečně toto: Když jste tady, sedíte na skále a říkáte si: „Tohle je pro mě záhada, tohle jsem opravdu nedělal často a nevím, kde začít“ – pak zde jsou mé pokyny pro vás.

1. Věříte v Tvořivý zdroj? Myslím, že vaše odpověď by byla ano, říkáte mu Bůh.

2. Věříte pravdě, kterou jsem vám předal, že Bůh, Duch ví, kdo jste? Věříte, že na těchto skalách, na kterých sedíte, jste obklopeni andělskými energiemi? Ano nebo ne? Pak můžete vyslovit následující: „Drahý Duchu, v některých věcech stále tápu ve tmě. Ukaž mi, co potřebuji vědět. Vezmi mě za ruku a pojďme společně přejít tento most poznání, abych to nemusel řešit sám. A tady začíná to tajemství, zvané čistý záměr. Budete rozhodně vyslyšeni. 

Gaia vás teď slyší, Duch vás slyší a strážci tohoto kaňonu, údolí, starověcí, kteří tudy prošli, se usmívají, protože jste právě udělali to, o čem vědí, že je možné.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Zdroj: www.kryon.com – Monument Valley 2 - MP3 - 26:25

 

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE