Monument Valley 4

09.05.2022 15:30

Monument Valley tour – 4. channeling

Tento živý channeling Kryona přijal Lee Carroll v Monument Valley,

Utah, USA, 9. května 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

I tato věta, drazí, je metaforou. Je tolik spirituality, která je k dispozici tolika lidem na této planetě – zásadní věci, které vedou k dalším věcem, takže každý si může mezi nimi najít své vlastní poselství, protože jste všichni tak jedineční a tak odlišní.  A přesto je tu jedno základní poselství pro vás všechny.

Než vám je předám – seděl jsem v posvátných údolích Navahů a požádal jsem strážce tohoto kaňonu o svolení předat vám tato duchovní poselství. Teď sedím v jedné oblasti Hopiů, zvané „mesa“, a zeptám se na totéž jejích strážců. Nyní tedy sedíme pod tím, čemu se říká Skála proroctví (Prophecy rock). Jak už náš průvodce zmínil, nejde o proroctví pro indiány kmene Hopi, ale o proroctví pro všechny. Žádám strážce této mesy a této země o svolení předat poselství. A oni odpovídají, že jsem byl dokonce očekáván.

Moje poselství je určeno zcela jiné skupině než poselství, která by předal průvodce, jenž tady stojí. Protože tato skupina, která se sešla z celého světa, potřebuje vědět věci, slyšet o věcech, které jsou zobrazeny i na této skále. Jsou to slova, která jsem vám již předal před více než 30 lety, když jsem přišel na tuto planetu, abych vám tímto způsobem, těmito poselstvími, sdělil, že „něco přichází“.

Požádám tedy tuto skupinu přede mnou, aby udělala něco, co ti, kteří budou poslouchat později, udělat nemohou. Požádám vás, abyste se společně podívali na tu skálu.

(Na ní nakreslený petroglyf) vypadá jako vagon se třemi koly, přičemž první kolo představuje proroctví o první světové válce, druhé kolo představuje proroctví o druhé světové válce a třetí kolo skutečně představuje proroctví, o kterém mnozí z vás celý život čtou ve svých posvátných spisech – třetí světovou válku. To vše je tu pro vás, abyste se na to podívali.

(zde je zobrazení petroglyfu pro lepší představu – pozn. překl.)

 

 

https://www.crystalinks.com/hopiprophrockbw.jpg

Zdroj: https://www.crystalinks.com/hopi2.html

Avšak linie, která je zobrazena na tom vagoně, jak to popsal (domorodý) průvodce, je tam, kde se dnes (jako lidstvo) nacházíte. Rád bych, abyste se na něco podívali. Kde je ten třetí kruh, ten kruh 3. světové války? Je až za tou linií, za tím ohraničením. Vidíte tu tlustou dělicí čáru, jak směřuje nahoru a pak udržuje určitou úroveň? To ohraničení je proroctvím o precesi rovnodennosti. To, co se možná nazývá změna nebo posun, v čemž mnozí viděli jen zkázu a zánik. Takové proroctví uváděla téměř všechna posvátná písma na Zemi, kromě proroctví na této skále, které je ozvěnou jiných proroctví starověkých, Mayů, Lakotů a mnoha dalších, kteří kdyby tu seděli, sdělili by vám, že je tu možnost volby, že přichází volba.  

To je to, co vidíte zde. Volba jít cestou, o které jste si mysleli, že jdete, se způsoby, které jste si vyvinuli v moderním světě, nebo se vydat jinou cestou, cestou starověkých, která obsahuje soucit se Zemí, cestou, která se sama propojuje s původními obyvateli, kteří tu žili po tisíce let. Volba.

A já vám říkám, že tato volba byla už celé ty roky, zejména od roku 2012, učiněna. Věci se začínají odhalovat. Pravda vychází na světlo. A s pravdou přichází i špína, protože na ni svítí světlo. Poprvé se začínají vynořovat všechny pravdy, které byly skryty a pohřbeny. A když pak tyto pravdy následujete a přijímáte, pak to mění vaše vědomí. A mění to, co budete dělat dál pro sebe a své rodiny. Mění Zemi a to, co chce a nechce přijímat.

A právě teď, znovu to opakuji, tato planeta vidí starou energii, která se vás snaží dostat na jinou cestu. Je tu další válka a veškerá stará energie této války říká: „Pojďte s námi, pojďte s námi, vyvoláme třetí světovou válku a shodíme další rakety na to či ono.“ Drazí, to se však nestane. Ne tak, jak si myslíte. Protože na této planetě je nyní tolik lidí, tolik zemí, tolik uvědomělých lidí, kteří začínají říkat: Tohle už nechceme. Ať už je tohle to poslední svého druhu, ať je to naposledy, kdy se s takovými energiemi setkáváme. A to je požehnání pod touto skálou proroctví. Kdybych měl předat poselství pro tuto skálu, prastaré a strážce, vzkázal bych jim toto: „Děje se to tak, jak jste předpověděli. A my se o to postaráme. Protože tato planeta začíná poznávat jiný způsob bytí, soužití“. A s tím souvisí i osvícený postoj: velkolepost uznání toho, odkud člověk pochází, že v každém z vás je Tvořivý zdroj samotné Země. Existuje spojenectví všech věcí, hvězdné děti. To je také to, co učíme i my.

Tohle je doba, kterou jsme předpověděli. A teď je tady. Ale je tady ještě něco víc než jen naděje. Dokázali jste této skále, že měla pravdu. Že existuje cesta osvícení, návrat k tomu, co by se dalo nazvat „zdravým duchovním rozumem“. Návrat ke „spiritualitě hlíny“, jak bych to nazval. Existuje tolik ezoterických myslitelů, kteří pevně věří, že je každou chvíli odnese do oblak nějaký druh dimenzionálního posunu. Očekávají vzestup. Drazí, vzestup je návrat k planetě. To je vzestup! A to jste vy, to jsme my. Kryone, pověz mi teď, bylo očekáváno, že jednou tady budu sedět, pod touto skálou? A že povím té skále: Děkuji těm, kteří ji přesně takhle vytvořili. A děkuji těm, kteří to dnes interpretovali tak, jak to právě udělali, že můžeme naslouchat počátku velkých pravd a moudrosti mnoha těch, kteří tu byli před námi a mají nám co předat.“

Teď už víte, proč tak miluji lidstvo.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Monument Valley 4 - MP3 - 16:10

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE