Monument Valley 5

10.05.2022 15:30

Monument Valley tour – 5. channeling

Tento živý channeling Kryona přijal Lee Carroll v Monument Valley,

Utah, USA, 10. května 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Poselství z těchto posvátných míst hovoří o něčem, co se právě teď na planetě děje a co je úplně jiné než kdykoli předtím. Mluvili jsme o komunikaci s vaší duší a budeme o ní mluvit i teď. Také jsme rozšířili informace o posunu, což děláme celou dobu. Energie zejména kolem pracovníků světla, starých duší, jsou velmi hluboké a zásadní.

V této době se také děje ještě něco jiného. Už jsem vám říkal, že jakmile se tato planeta začne posouvat ve vědomí, začnou se měnit i další věci: uvědomění, schopnosti, začnou se objevovat nové vynálezy. Naznačuje vám to, že spolu s posunem vědomí pravděpodobně dojde i k fyzikálním změnám. A to se již děje a je to dokonce i měřitelné.

Teď něco zopakuji, protože je nesmírně důležité, abyste to vy všichni, kdo to posloucháte (nebo čtete), opravdu věděli. Číslo jedna a dvě se spojují společně do jednoho bodu: temnota a světlo mají nyní větší vliv a moc než kdykoli předtím. Temnota a světlo mají právě teď větší vliv a jsou mocnější než kdykoli předtím. To je skvělá zpráva pro staré duše. Pracovník světla šíří světlo, to znamená, že světlo se bude šířit rychleji a dál a bude se mu dostávat mnohem větší pozornosti než kdykoli předtím. A totéž platí i o temnotě.

Rád bych vám představil obrázek s dvěma scénáři. Scénář číslo 1. Jdete na návštěvu domů k jednomu ze svých přátel. V jeho domě je zapnutá televize, v níž se zrovna mluví o tom, jak moc se šíří virus v jejich oblasti. Posloucháte to a vaši přátelé o tom diskutují a pokyvují hlavou: „Ano, bude hůř, mnohem hůř, musíme se na to připravit, musíme udělat to či ono. Nevíme, jak moc se to zhorší.“ Tohle se stalo tady, v této zemi Navahů. Jak vás to ovlivnilo? Hodili jste to za hlavu? Nebo jste s tím šli ten večer spát a možná se vám to bude honit hlavou i dalších pár dnů později?

Scénář číslo 2. Opět jdete k přátelům domů. Tentokrát vás ale vidí přicházet, vypnou televizi, začnou se usmívat a srdečně vás pozdraví. A sdělí vám, že mají různé skvělé zprávy. „Už jsi to slyšel o tom, že se narodilo dítě? Teď se nám daří dobře, i když je tu ten virus. Snažíme se to co nejlépe zvládnout. Pojď se s námi podívat na tenhle televizní program.“ Zapnou televizi, kde dávají komedii. Užijete si skvělý večer, obejmete se na rozloučenou a odejdete domů. Museli byste mít hodně nízké vědomí, abyste nepoznali rozdíl. Rozdíl je v tom, že ten první scénář byl stejně toxický jako samotný virus. Nakazil špatnou náladou všechny, kdo v něm byli zapojeni. A vy jste si ji odnesli sebou a dělali si starosti. Světlo je stejné, šíří se dál, ale také s vámi zůstává.

Tady je teď to, co vám chci sdělit a co je opravdu zásadní: jeden (scénář) šíří strach a druhý světlo. A tak prosím všechny pracovníky světla, kteří mě právě teď poslouchají, vás všechny. Který z těch scénářů vám vyhovuje? Někdy děláte určité věci, na které jste jako lidé navyklí. Můj partner mi neustále vypráví, že říká určité věci, kterých později lituje – věci, které si říká sám sobě – jelikož si uvědomí, že mají negativní nádech. A to také mají. Je to prostě síla zvyku, návyk, s nímž vyrůstáte, že děláte určité věci, o nichž si myslíte, že je ostatní lidé chtějí vědět a užívat si je, a zatím to jediné, čeho tím dosáhnete, je, že je vyděsíte. Vrátí se domů a mají strach. Je tohle to, kvůli čemu jste sem přišli?

Tady je to, co jsem vám chtěl sdělit a co je tak úžasné na komunikaci s vaší duší v dnešní době. Právě teď vám chci předat informace, které navazují na to, jak jsme tu naposledy spolu seděli a mluvili o duši. Představte si, že jste nyní v této duši. Řekli jsme vám, že existuje knihovna, kterou si můžete v duchu představit. Všichni jste v jedné byli. A v této knihovně jsou všechny minulé životy, které jste kdy prožili, a všichni ti, jejichž jména jsou tam vyryta a na které se můžete kdykoli obrátit. Vyzvali jsme vás, abyste se tam vrátili a vybrali si z regálů atributy, které dnes potřebujete, jakkoli to může znít divně. Kolik z vás se vrátilo a vyzvedlo si nemoc nebo strach? A odpověď zní: nikdo z vás. Vraťte se tam a najdete to, co vás učiní zdravými a šťastnými a co obsahuje více světla. Právě teď vám chci říct, že co chybí mnoha pracovníkům světla, je to radost a smích. To je to, co vám chybí. A je tomu tak proto, že stará energie to ve vás často srážela.

Vždycky jste byli pracovníky světla, ale nikdo to tehdy nechápal. A je opravdu těžké kráčet po této planetě ve světle, když je všude kolem vás temnota. To pak není moc důvodů ke smíchu. Není moc možností, jak reagovat jinak, než stát se vážnými. Někteří z vás měli pocit, že jen přežíváte, i když jste byli pracovníky světla. Nyní vám říkám, že světlo je jako bublina, která vás podpírá. Ať jdete kamkoli, pokud si zachováte světlo a budete mluvit o záležitostech světla, (tato bublina) bude tlačit proti temnotě. Vyzývám vás, abyste vstoupili do svého akášického záznamu a našli tu část sebe, která cítí velkou radost, která se ráda směje, tu část, která rozumí vnitřnímu dítěti.

Jaké to bylo, když jste byli dítětem? (Myslím) ti z vás, kdo jste měli hezké dětství. Vím, že to neplatí pro všechny. Pamatujete si na ty časy, kdy jste si jen přáli smát se a bavit? Neměli jste žádné starosti. Jsou tací, kdo namítnou: „Dobře, ale dnes starosti máme.“ Povím vám, že vnitřní dítě je zakryje. Starosti nezmizí, jste starostliví lidé. Žijete ve světě, jenž je světem duality. Ale můžete se smát a žít radostně v jakékoli době, což vám prodlužuje život. A my vás tady potřebujeme, bojovníci světla, potřebujeme vás tu. Když se budete víc smát a snažit se najít to, co vám přináší víc radosti, budete mít na této planetě mnohem více času ukázat ostatním, co je světlo, a ne co je temnota.

Jaká slova vypouštíte z úst směrem k druhým? Jsou plná radosti, nebo strachu? Popřemýšlejte o tom, protože vy jste jediní, kdo to teď poslouchá (nebo čte) a kdo to může změnit. Protože radost vyzařující ze staré duše, pracovníka světla je jako výstřel ze světelného děla – tak dalekosáhlý účinek to má. Toto jsou slova moudrosti, která platí pro všechny pracovníky světla, bez ohledu na vaše názory, bez ohledu na to, co děláte. A nikdy tomu nebylo jinak. Temnota vyvolává strach. Světlo je nakažlivý, radostný postoj, který posouvá temnotu před sebou. Dokonce jste jím chráněni. Věděli jste to? V této nové oblasti energie, v níž dnes kráčíte, kterou jste si sami vytvořili a o kterou jste požádali, je kolem vás bublina světla. A kamkoli kráčíte, temnota se vás nemůže dotknout.

Tohle je nová energie, nové nástroje, o nichž jsem vám opakovaně říkal. Proč nevstanete a nevyzkoušíte si to? Temnota od vás ustoupí. A to je důvod, proč některá setkání, o něž jsem požádal, aby se uskutečnily, už nejsou moudrá. Protože energie se začne čistit, jakmile do místnosti vstoupí pracovník světla. Spouští vlastní čištění, tak mocné to je. Takže co jste dnes očistili? Co jste dnes říkali? Co chcete s touto novou mocí udělat? Vyzývám vás všechny, kdo máte zájem, abyste se vydali na cestu do své duše, do svého akášického záznamu. A pokud nejste šťastní s tím, kým jste v oblasti zářivé radosti, pak najděte své já, které bylo šťastné a prostě ho na sebe „nalepte“. A začněte si uvědomovat, že máte důvod být radostní, velmi dobrý důvod. Světlo zvítězí. Musí to však být zprostředkované pracovníkem světla, který právě teď všem těmto věcem porozumí. Už nejste ti, kdo byli v minulosti. Tohle už není svět vašich dědečků.

Tohle je dobré místo pro channelování. Starodávní poslouchají. Velmi dobře vědí o všech těchto věcech. A měli své vlastní způsoby, jak si navzájem pomáhat. A součástí toho byl i smích. Všimli jste si něčeho? Každý domorodec, kterého jste dosud potkali, se na vás usmíval. V této zemi, v tomto národě, kde se právě nacházíte, jsou lidé vždy připraveni se na vás usmívat. Téměř všichni vám chtějí vyprávět zábavné historky nebo pár vtipů. Tolik si vytrpěli v mnoha různých ohledech. A přesto velmi dobře chápou princip smíchu a radosti jako podporu pro zdraví a štěstí ve svých rodinách. A sdílejí to s vámi tak často, jak jen mohou. Jsou dnes našimi učiteli.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Monument Valley 5 - MP3 - 21:29

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE