Monument Valley 6

11.05.2022 15:30

Monument Valley tour – 6. channeling

Tento živý channeling Kryona přijal Lee Carroll v Monument Valley,

Utah, USA, 11. května 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Pokračujeme v učení, které je velmi cenné a týká se všech nových nástrojů, které člověk může mít k dispozici, pokud jde o jeho vlastní duši.

Je to předpoklad, který se mnohým stále může zdát neobvyklý a natolik vzdálený, že si kladou otázku, zda je něco takového vůbec možné. Samozřejmě je předpokladem, že se mění energie na planetě. A tato energie, o které mluvíme, způsobuje, že se skutečně vylepšují určité věci, o nichž jste si mysleli, že zůstanou pořád stejné, ale nezůstávají. Vaše 4D realita  se začíná rozšiřovat, expandovat. A tato expanze je pro vás podporou, abyste mohli víc vidět, víc cítit a víc vědět. Je to nový nástroj z těch mnoha nástrojů, které se začínají objevovat v nové energii. Už jsme vám říkali dříve, že to zachvacuje celé lidstvo. Lidstvo se velmi pomalu probouzí. Avšak předskokani, předjezdci, jsou staré duše, které zde strávily tolik životů a které to vnímají jako první a vědí, co mají dělat.

A o tom všem jsme vám předali poselství, lekce, chcete-li, meditace. Mluví o tom, jak můžete komunikovat jiným způsobem se svou duší. Tolik lidí se učilo, že duše sídlí někde jinde, že stále věří, že za ní musíte „cestovat“. Odpověď však zní, že multidimenzionální věci jsou všude kolem vás. A pokud jde o vaši duši, ta ve vás vždycky byla. Vždycky. Cestujete po této planetě se svou duší.

Skutečně existují kousky a části, jak byste to mohli nazvat, pokud to tak lze vůbec definovat, které jsou daleko za hranicemi vašeho těla, které jsou vámi. Avšak pro účely linearity, myšlení a jasnosti si to představte uvnitř sebe. Přemýšlejte o tom, že to vysíláte. Je to vaše součást. Je neviditelná, nedotknutelná a je něčím natolik duchovním, o čem se pouze mluví, na rozdíl od něčeho, k čemu máte přístup.

A my vám teď říkáme, že máte přístup k některým neuvěřitelným částem a kouskům toho, co je ve vás, které nikdy dřív nebyly přístupné. Možná je to víc praktická než duchovní záležitost. Dnes to budeme brát jako praktickou záležitost. Dám vám k tomu lekci. Není to meditace, je to učení, drazí. Měli byste vědět, co tam je. Než se tam však vydáme, znovu vás vyzýváme, abyste si krátce připomněli, o čem jsme vám už říkali. Ve vás, ve vaší duši, se nachází záznam o vás samých. A tento záznam je přístupný. Už dřív jsme vám říkali, že máte přístup k mnoha věcem, které jsou ve vás a které vám patří. Je tam každý z vašich minulých životů. A protože jste prožili všechny tyto životy, nashromáždili jste mnoho poznatků o tom, jak to všechno funguje, jak být matkou nebo otcem.

Všichni jste si vyzkoušeli různá pohlaví, byli jste muži a ženami. A nyní jste zde v takovém pohlaví, které je pro vás nejpohodlnější, protože toto pohlaví budete v nové energii používat zcela odlišným způsobem, pokud si to budete přát. Jsem si dobře vědom všech, kteří to nyní poslouchají (čtou) na různých jiných místech, nejen tady, kdo to slyší možná poprvé, kroutí hlavou a říká: „Tohle není nic pro mě, to je hloupost. S tím nechci mít nic společného.“ Tohle je úctyhodné místo. Říkám to proto, že na této planetě absolutně platí svobodná volba. 

Já jsem Kryon, andělská energie, mohli byste říct, přicházející z druhé strany závoje, pokud na takovou věc věříte. A já vám říkám, že neexistuje žádné souzení ohledně toho, v co věříte. Opravdu ne. V tom tkví krása zkušenosti jako člověka. A nejen to. Všichni jste tak individuální, že i když přijmete vše, co vám říkám, existuje pro vás harmonogram, časová osa, která může být kratší nebo delší na rozdíl od někoho, kdo sedí vedle vás.  A nejen to. Ke všem těmto věcem můžete přistupovat zcela odlišnými způsoby. Můžete si vybrat jinou cestu a dojdete ke stejnému výsledku. To vše znamená, že ani v nejmenším neexistuje žádné posuzování, zda to přijmete nebo ne. Neexistuje žádné pravidlo, které by říkalo, že musíte věřit tomu, co vám teď říkám. Předávám vám prostě jen pravdu, skutečnou pravdu. Můžete si s ní dělat, co chcete. 

Z mého pohledu lásky k lidstvu vidím tak nádherný rozmach v tom, o čem vám budu povídat dnes. V těch oblastech, o nichž vím, že si je každý člověk v současné době velmi přeje. A jde o tohle: v roce 2002 jeden ruský vědec, vědec z ruské akademie věd, a jeho kolega (Garjajev a Poponin  - pozn. překl.) učinili zajímavý objev, který nazvali „fantomový efekt DNA". Nebudu zabíhat do podrobností. Bylo to poprvé, kdy se jim podařilo opakovaně provést experiment, který jasně ukázal, že DNA je multidimenzionální a že reaguje velmi neobvyklým způsobem s jinými multidimenzionálními věcmi, například s laserovým světlem. Experiment ve skutečnosti prokázal, že určité multidimenzionální vlastnosti se otisknou do DNA a dlouho poté, co byly zdroje odstraněny, DNA zůstala stejná s označením v sadě instrukcí, které se doslova interdimenzionálně otiskly do částí a kousků DNA.

Složitý experiment, který se obtížně vysvětluje, však odstartoval fenomén pochopení a změny výzkumu jak ve fyzice, tak biologii. Byl to základ pro to, čemu se dnes říká „kvantová biologie“. Ano, existují lidé, kteří studují biologii lidského těla a zároveň jeho kvantové účinky. Došlo k uznání, že jste multidimenzionální.

A teď je to ve vaší vědě, na vašich univerzitách, není to odsunuto do církve, mezi vyznavače new age nebo ezoteriky. Nyní je to vědecký fakt. Přesto to však stále zůstává záhadou. Kolik z toho je multidimenzionální? Co to pro vás znamená? Jsem tu, abych vás naučil, že tento nový nástroj pro vás a pro tuto dobu jej máte přímo před sebou na klíně. A já vám řeknu, o co jde.

Kolikrát jsem stál před vámi a předával vám instrukce, co je to vědomí. Je to energie. Nyní je dokázané, že se jedná o energii, měřitelnou energii. Může to fungovat takovými způsoby, jaké jste si ani nedokázali představit, avšak nyní je to prokázáno. Mění to mnoho věcí. Může to prokazatelně měnit náhodnost na této planetě. Událost, do níž se široce zapojí vědomí, může změnit skutečnou sílu magnetického pole, měřitelnou i satelity. To je něco, co dokonce přimělo změnit myšlení fyziků ohledně toho, co by mohlo vědomí být. Měřitelná energie se musí řídit určitými pravidly. Možná na to existují nějaké vzorce. (Energie) je pravděpodobně polarizovaná, záporně a kladně. Pokud mě sledujete, co to znamená pro vás ohledně vědomí?

A tady to začíná být dobré. Ve vás, drazí, ve vaší nádherné duši, a ve všem, co máte a co nazýváte svým vlastním, nyní konečně začínáte chápat, že vaše myšlenky coby energie mohou programovat vaši vlastní DNA. Chvíli o tom přemýšlejte. Programovat vaši vlastní DNA. Za co je vlastně DNA zodpovědná? 3 až 4 % vytváří všechny geny těla. Je tedy zodpovědná za tvorbu genů. A co dělají geny? Komunikují se všemi chemickými látkami ve vašem těle. A já jsem vám právě teď ukázal cestu, jež je nyní prokázána, směřující od energie vědomí a vašich myšlenek k vaší vlastní chemii. Přemýšlejte o tom.

V minulosti existovaly knihy, z nichž některé byly používány jako léčivé knihy.

Síla myšlenky“ a všechny podobné věci, které se lidem pokoušely sdělit, co můžete udělat, narážely na hluché uši většiny vědců, kteří tvrdili, že věří na praktické věci a ne na tohle. Nyní musí změnit svůj příběh, svůj narativ, neboť všechny tyto věci jsou teď prokazatelné.

A nyní vám říkám, staré duše: Máte velmi dobře prošlapanou cestu od vašeho vědomí k vaší chemii. Máte ji velmi dobře prošlapanou, protože jste tu byli tolikrát, tak často, že už víte, jak na to. Možná si říkáte: „No, nejsem si opravdu jist, že vím, jak to udělat.“ Ale víte a myslíte si, že ne. Je to stejné jako s čímkoli jiným, co vyžaduje přemýšlení nebo intuici – jste v tom prostě dobří! A tak jste se probudili a teď jste možná na tomto místě, abyste si poslechli tento channeling. Nebo pro ty z vás, kteří tu nejste: přivedlo vás to dnes sem, abyste si poslechli (přečetli) tato slova.

Drahé lidské bytosti, jste zcela zodpovědné za své vlastní uzdravení, za svůj vlastní „normál“, ani tomu neříkejme „uzdravení“. Jste zodpovědní za své myšlenky a fungování chemie. To znamená, že každý den můžete začít takto: Drahá chemie, drahé tělo, poslouchejte! Nyní pracujeme na optimální úrovni efektivity. Nestárneme zdaleka tak rychle, jako lidé kolem nás, kteří nevědí, že mohou promlouvat ke své vlastní buněčné struktuře. Ničím netrpíme, protože jsme v rovnováze. Jsme v rovnováze tak, jak jsme byli navrženi. Omlazujeme se a nejsme ne-mocní." A tyto věty se stanou vašimi instrukcemi, energeticky formulovaným instrukcemi pro vaše vlastní tělo. A něco vám k tomu řeknu: Tělo se zaraduje, když to uslyší od svého „šéfa“.

Co vám bylo řečeno? Promluvme si o tom, co vám celý život říkali. Že žijete jen ve své hlavě, protože tam sídlí všechny vaše smysly. Možná vysílají body potěšení na jiná místa, body bolesti přicházejí z jiných míst, avšak jsou přijímány a vysílány z vaší hlavy. A pak se podíváte na své tělo, zavrtíte hlavou a řeknete: „Doufám, že bude fungovat po celý můj život.“ Nikdo vám ale neřekl, že to všechno můžete ovlivnit. A proto chodíte k tolika lékařům. Protože o tom vědí mnohem víc a možná vám mohou pomoci. A to také dělají. Nejlepším lékařem jste však vy sami. Co kdyby skutečně byla pravda, že si můžete promyslet svou cestu ke zdraví, vyléčit své nemoci, denně mluvit se svou buněčnou strukturou a nechat ji, aby vás poslouchala natolik, že byste se cítili lépe už jen proto, že to děláte? A v okamžiku, kdy to začnete dělat, budete vědět, že to funguje. A pak to budete dělat víc a ještě víc a ještě víc.

Můj partner už dvacet let vyslovuje každé ráno, když se vyhoupne z postele a dotkne se nohama podlahy, stejnou afirmaci: „Drahé tělo, drahá chemie, poslouchejte pozorně. Chci, abyste (z procesu stárnutí) počítali jen každý druhý den, kdy budete stárnout." Tělo to všechno už ví, pozná den a noc a má své vnitřní hodiny. To víte, že? Víte, že tyto hodiny lze pro vaše tělo zpomalit? Počítej jen každý druhý den, drahé tělo." A ono bude. Protože vy jste šéfem své vlastní chemie, svých vlastních procesů, dokonce i vlastní bolesti břicha a hlavy. Vy jste šéfem všech svých bolestí a neduhů!

Chiropraktici, kteří studují, jak vaše tělo funguje, vám poví především o rovnováze. A tak vás často uvedou zpět do rovnováhy bez použití chemických látek tím, že vám zadají nějaké cvičení. Innate vašeho těla vám předává zprávy, pokud je chcete slyšet. To, čemu říkáte kineziologie, není nic jiného než cesta mezi vaším tělem, mluvícím k vám, a vámi, hovořícími k tělu. A to přesahuje úplně všechno. To je to, kým jste. A to je, drazí, součástí multidimenzionální buněčné energie, kterou v sobě máte a která je součástí duše. Skutečně je, protože největším multidimenzionálním aspektem vašeho já je vaše duše. Mohli byste to říct tak, že když začnete mluvit se svou vlastní chemií, prostřednictvím energie svého vlastního vědomí, používáte energii duše, jež ovlivňuje lidskou bytost. Jste vždy jen jednou entitou v čase. Z hlediska vaší duše neexistuje víc lidských bytostí, které by reagovaly na to, co nazýváte svou vlastní duší. Máte kousky a části své duše, které jsou na jiných místech a dělají jiné věci, protože jsou multidimenzionální, avšak hlavní část sídlí ve vás a zůstává s vámi a je pořád připravena reagovat na vaše instrukce.  

Nyní, staré duše, poslední část, poslední kousek. Co se stane, když je nyní člověk schopen sám nejen promlouvat ke své chemii, ale začne i zapojovat spiritualitu, kterou zná a miluje a využívá dokonce i v meditacích, a zkombinuje ji s instrukcemi pro buněčnou strukturu?

Drahá buněčná strukturo, miluji tě z celého srdce, protože jsi součástí Tvořivého zdroje a já to vím a vnímám. Nejenže ti dávám pokyny, co dnes máš udělat, abys zůstala v rovnováze, ale chci ti také říct, že tě miluji. Soucítím sám se sebou. Mohu se dívat na své ruce, milovat je a děkovat jim za to, že dělají svou práci tak, jak ji dělají. Mohu cítit ostatní procesy v mém těle a říkat jim, že jim děkuji a miluji je za to, že fungují tak dobře a jsou dnes v rovnováze.

Pokud máte kdekoli v těle nerovnováhu, věděli jste, že ji můžete prakticky milovat a uvést zpět do rovnováhy? Přemýšleli jste o tom? Protože teď už svému tělu nedáváte jen pokyny, ale říkáte mu, jak moc ho milujete. A láska a soucit Tvořivého zdroje proudí přímo do vašeho těla a ono si libuje: „Ach, ano, děkuji.“

Je to pro vás příliš neuvěřitelné? Nebo je to něco, co byste chtěli víc prozkoumat? Je to tajemství vašeho zdraví, delšího života a dokonce i radosti. Když jste sami se sebou v pohodě, začnete se usmívat. Vnímáte, že vše je v pořádku.

Když to spojíte s posezením na zemi, jak to právě (tady) děláte, uzemníte se a Země vám říká: „Děkuji, že jste pochopili spojení.“ A vše se vzájemně propojuje a funguje pro zdraví a radost lidí. A když jste v rovnováze, zdraví a plní radosti, jste těmi nejlepšími duchovními učiteli na této planetě, protože lidé se na vás pak podívají, všechno to uvidí a řeknou: „To se mi líbí, chci o tom vědět víc.“ Právě jsem vám prozradil tajemství míru na Zemi. A děje se to postupně, od jednoho člověka k druhému.

Avšak vy, staré duše, máte pokročilé znalosti a víru. Můžete to začít dělat jako první. A to je také důvod, proč jste tady. Odejděte z tohoto místa s pochopením, nebo možná s nepochopením, avšak s vděčností, že máte tyto informace k dispozici. Protože je můžete kdykoli pochopit, pokud budete chtít, teď nebo třeba za rok. Lidé často čekají, až se dostanou do problémů, aby se obrátili k některým z těchto podivně znějících věcí, ale i pak to bude fungovat. Proč to však neudělat hned, než se dostanete do problémů?

Já jsem Kryon, tolik vás všechny miluji a tolik bych si přál, abyste všichni tyto věci skutečně pochopili a odešli z tohoto místa změněni, jiní, protože jste slyšeli něco, co jste potřebovali slyšet.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Monument Valley 6 - MP3 - 30:13

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE