Monument Valley 8

13.05.2022 18:54

Monument Valley tour – 8. channeling – Chybějící díl

Tento živý channeling Kryona přijal Lee Carroll v Monument Valley,

Utah, USA, 13. května 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Toto je poslední poselství na této cestě s lidmi, kteří tu sedí přede mnou. A přede mnou právě hoří oheň. Tento oheň použijeme později při obřadu propouštění. Toto dnešní a poslední poselství je možná nejdůležitější z celé série. Obvykle říkám, že mluvím ke skupině, která je tady přede mnou. Ale tahle skupina už bude vědět, o čem budu hovořit. A tak mluvím hlavně k těm, kteří to budou poslouchat (a číst) později. A chci připomenout vám, kdo mě budete poslouchat později, že mě slyšíte „teď“; je to váš čas pro vaše uši. Je možné, že toto poselství ode mě uslyšíte poprvé. Vidím vás tam. Tam, odkud pocházím, neexistuje žádný čas. A já pocházím z multidimenzionální energie, jež zná vaši duši. To je to, kdo jsem. Teď jsem však především posel a toto poselství nazvu Chybějící díl.

Je zajímavé dívat se na to, co lidé udělali s myšlenkou moderního Boha. Jak ji strukturovali, co se naučili a co jim ukázala historie. Když konečně došlo ke shodě pro téměř celé lidstvo, že existuje jeden monoteistický Bůh, jeden Bůh, lidé se k němu přibližovali velmi odlišnými způsoby z velmi mnoha míst světa. Mluvím o „moderním náboženství“, jak bych to nazval. Stále se však najdou tací, kteří mají s pojmem „náboženství“ problém, a tak tomu říkejme „nejnovější systémy víry“, které se objevily za posledních 700 let a byly tak plné soucitu a lásky. Nějak došlo ke shodě napříč státy, napříč planetou, že tento Bůh, jehož nazývají různými jmény a jenž má různé atributy a různé proroky, je přesto vždy tentýž milující Bůh. Ten, který se o vás stará, jemuž na vás záleží.

A pokud se tím budete zabývat dál, uvědomíte si, kolik věcí se opravdu povedlo: že Bůh je ve vašich srdcích, nebo to, že Bůh může být určitým způsobem s vámi, aby se vám věci dařily. Téměř od počátku (lidstva), ještě před zahajovacím „večírkem“ moderního náboženství nebo moderních systémů víry před 600 lety, to byla víra v minulé životy. Ne všichni to sdíleli. Věřili v energie, které prostě proudí skrz závoj z jednoho života do druhého a činí vás tím, kým jste. V tom měli pravdu. Některé z těchto náboženství nebo systémů víry zahrnuly proroky. A téměř všichni tito proroci byli moudří a soucitní, plní láskyplných informací. A téměř žádný z těchto proroků nikdy netoužil po tom, aby za to byl uctíván. Chtěli jen předat informace a ukázat, co obyčejní lidé mohou dokázat. A vždy byli plní soucitu. Někteří byli pozvednuti téměř do stavu vzestoupení, když kráčeli po planetě, uzdravovali lidi a měnili fyziku. Ukazovali, co lidé mohou dokázat. Lidé. Ale žádný z nich, ani jeden, neměl „chybějící díl. Je s podivem, že to téměř všichni během těch staletí přehlédli.

Víte, že lidstvo bylo pozvednuto, aby se už neutápělo v temnotě. Došlo k pozvednutí, pokud to srovnáte s posledními 200 až 300 lety, co jste na planetě. Je to pečující plán, jaký tady nikdy předtím nebyl. Dokonce i ti, kdo stojí v čel[1] [MK2] [MK3] e vašich vlád, se na vás dívají a říkají: „Chtěli bychom mít soucitný systém. Systém, ve kterém nikdo nebude muset hladovět, nebo jít do nemocnice, aniž by vás to finančně zruinovalo do konce života.“ To je relativně nové. Před 100 lety to tak nebylo. Celá myšlenka o lidských právech, způsobu, jakým se k sobě navzájem chováte, je nová. Vidíte tedy, že došlo k pozvednutí toho, co byste nazvali vědomím jako takovým. A přesto v tomto pozvedávání chybí jeden kousek a nikdo o něm nikdy nemluvil. Někteří možná řeknou: „Počkej, Kryone, tak daleko jsme se za posledních zhruba 100 let nedostali.“ Dovolte mi uvést příklad: Kdy jste naposledy sbalili svým dětem svačinu a vzali je na náměstí, abyste si užili popravu setnutím hlavy? Tohle přesně se dřív dělalo. Od té doby jste ušli velký kus cesty.

Člověk by očekával, že jak lidstvo pozvedá své vědomí, že v určitém okamžiku přijde na to, co je tím chybějícím dílkem: „Jak to, že jsme to nikdy neviděli?“ Co myslíte, že je tím chybějícím dílkem? Povím vám to. To, čemu říkáte Země, je živá, vnímající partnerka vaší buněčné struktury. Země, na níž sedíte a stojíte, zná vaše jméno!

Můj partner se setkal s jedním domorodcem v Peru a spolu s dalšími seděl u jeho nohou. Někteří z vás u toho tehdy byli a dnes jste tady. Domorodec se natáhl, aby si vzal do ruky trochu hlíny. Podržel si ji před rty, aby ji ochutnal a pak ji odložil zpátky na zem. Někteří se ho ptali: „Šamane, co to bylo?“ A on odpověděl: Zkontaktoval jsem se se svými předky. Prach k prachu. To už jste slyšeli, že? Protože všichni předkové a všechno vědomí jejich moudrosti se nachází v hlíně této planety. A pak se někdo s intelektuálním myšlením zeptal: „Děláš to, i když jsi v jiné zemi?“ A on odpověděl: Samozřejmě, protože se zabývám multidimenzionálním zdrojem zvaným Gaia. A kamkoli jdu, moji předkové a jejich moudrost jsou součástí pole Gaii. Vždycky jsou tam a já se jich v hlíně dotýkám, aby mi to připomnělo, kdo jsem, kým budu a kým byli oni.“

Pro mnohé je tak těžké pochopit, že Země je pro ně partnerkou. Kolikrát jste se už nadechli čerstvého vzduchu a uvědomili si, odkud pochází? Pochází z Gaii, přímo ze všech živých organismů, které produkují kyslík. Divili byste se, odkud většina kyslíku pochází – ne ze stromů, ale z mechů a lišejníků. Už jste někdy procházeli deštným pralesem, vnímali příval kyslíku a řekli si: „Tohle je ale skvělé místo“? To je ten důvod, že něco takového existuje. 

Celá myšlenka fotosyntézy, za níž stojí energie Gaii, která vám umožňuje život s kyslíkem, by vám měla napovědět, o čem to celé je. Když vydechujete, vyživujete Gaiu, aby docházelo k ještě větší fotosyntéze. Tato planeta není věc, drazí, je to vaše partnerka! A domorodci to věděli. Všichni domorodci to věděli. Neexistuje domorodec, který by neuctíval především Zemi, světové strany, magnetismus, ley linie a mřížky. Pod jinými jmény a v jiných systémech, které mají, byly všechny metaforické a vztahovaly se k jejich partnerce (Zemi), na níž nyní sedíte. To je ten chybějící kousek. Kéž by existoval způsob, jak dát vám všem posluchačům tohoto poselství najevo, že když začnete studovat tento chybějící díl, něco se začne dít.

Vraťme se k původnímu učení naší cesty. Vaše duše je multidimenzionální. Tato planeta má multidimenzionální mřížky a multidimenzionální části a kousky, a to do takové míry, že když můj partner seděl v Irsku spolu s jednou meditující ženou známou jejími silnými meditacemi, začala tím, že skály dýchají. Nežertovala, byl to život, který byl ve všem! Byl to život ve vzduchu, ve skalách, v zemi a ve stromech. Ve všech věcech. Možná trochu jiný druh života, než jak byste ho definovali. Ale život není to, co si myslíte, že je.

Je Země něčím, co byste měli uctívat? Ne. Místo toho byste měli Zemi pozdravit jako partnerku, žádat a uznávat ji jako partnerku. Není to věc, je to partnerka.

Než půjdete dnes večer spát, žádám každého z vás, abyste vyslovili těchto pár slov: Drahý Duchu, nemám ponětí, jak se spojit s tím novým, o čem Kryon mluví. O tomto chybějícím kousku se v mém kostele opravdu nikdy nezmiňovali. Nikdy jsme se o tom neučili, ani v mé společnosti, ani v mé kultuře. Zdálo se, že to je něco, co se týká prastarých, něco starobylého, zvláštního. Až teď zjišťuji, že je to nádherné a možná dokonce potřebné. Drahý Duchu, pomoz mi se spojit a ukaž mi, co mám dělat.A když taková slova vyslovíte, je to, jako byste otevřeli stavidlo. Stačí mít jen záměr dozvědět se víc. A když to svým vědomím vyslovíte, začnou se dít věci. A to neznamená, že musíte někam běžet, zout si boty nebo utíkat do lesa. Znamená to, že si začnete víc uvědomovat vzduch, který dýcháte, lásku, která přichází ze Země, která vás zná. Zná vás a znala vás už dříve, vždycky vás znala.

Pokud jste stará duše, možná je právě teď čas oživit to, co jste se naučili na místech, jako je toto. Všechno je to tam, na té polici v knihovně, o které jsem vám povídal.

Staré duše, čím více se začínáte dostávat do kontaktu s multidimenzionální energií, kterou jste, tím více se začínáte dotýkat aspektů své duše. A v tom – zopakuji to ještě jednou – je cesta, jež je multidimenzionální a směřující přímo ke Gaie, která vás hluboce miluje jako partnery. Společně přežíváte na této planetě. Budoucí vynálezy, o nichž už jsem vám říkal, budou ctít Gaiu, protože zcela přestanou využívat zdroje planety. A to, co potřebujete a s čím vám chce Gaia pomoci při pěstování potravin, se ztrojnásobí nebo až zčtyřnásobí, protože konečně budete vědět, jak na to - bez GMO, bez moderních technologií. Místo toho přijdete na určité aktivity, které lidi nikdy předtím nenapadly. Nebo možná využijete základní věci jako je světlo zcela jiným způsobem.

Existují věci, o kterých zatím nevíte, ale které přicházejí, které budou ctít planetu a díky tomu doslova budou explodovat. Explodovat nádherným způsobem, jako květina, která exploduje, když začne kvést, a říká: „Miluji tě, člověče. Prosím, objev mě jednoho dne a poznej, kdo jsem, protože tě miluji po celé věky.“

Tohle je pravda. Chybějící kousek je u vašich nohou.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech.

A tak to je. 

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Monument Valley 8 - MP3 - 25:29

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 


Teď nějak nevím, koho tím myslí… Nějak mi to uniká, že by někdo, z těch, co vládnou, chtěl soucit atd… :)

Ale fakt ta věta anglicky tam je…

To je tvůj předpoklad. Jsou mnozí, kteří si to přejí a už podle toho jednají. Někteří na nižší úrovni, jiní viditelně - viz Jacinda Ardern. Informace dostáváme filtrované nejen z televize, ale také od tzv. alternativních zdrojů - každý ukazuje jen to, co chce a většina (na obou stranách) ukazuje to, co je podle nich špatně...

Viz předchozí channeling této série - podobenství o návštěvě u přátel… na co se koukáme, co posilujeme, jak se potom cítíme a čemu napomáháme.