Naprogramované strachy

14.12.2022 19:57

Naprogramované strachy  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 14. prosince 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Tento měsíc budeme mluvit o něčem, co je tolika z vás tak důvěrně známé, zejména o tom, co se děje na planetě právě teď – o něčem, co je aktuální. 

Tento měsíc budeme mluvit o strachu, možná trochu odlišným způsobem, než jsme o něm mluvili dřív. V r. 2021 jsme se zabývali tématem Čtyři tváře strachu a vysvětlovali jsme vám některé z těch věcí, které lidstvo běžně pociťuje po celé věky. Najednou však narážíme na něco trochu odlišného. Současné strachy, na které se blíž podíváme a které nedávají žádný smysl. Dnes budeme mluvit o těch, které se vztahují ke kultuře, k níž patří můj partner

Některým z vás se to může zdát kontroverzní, avšak není to kontroverzní. Týká se to strachů. V tomto konkrétním případě, stejně jako mnoho dalších strachů, které probíráme, jsou tyto ve vás naprogramované. Někdy už od narození, někdy od určitých událostí a je to ten druh věcí, které nazýváme konsenzuální realita. Když slyšíte po určitou dobu o určitých věcech, ať už jsou pravdivé nebo ne, o kterých vám říkají, že se jich máte obávat, pak z nich strach máte.

Minulý týden jsme mluvili o tom, co nedává vůbec žádný smysl – o strachu z Boha. Proč by se někdo měl bát Tvořivého zdroje, který vás miluje mimo jakoukoli představu?  A odpověď zní, kvůli tomu, že mnoho z vás vyrůstalo v doktrínách, které vám skutečně tvrdí, že se máte bát. A po určité době, kdy už to tak dlouho posloucháte, se tam začne ubírat i vaše mysl, až se nakonec bojíte toho, co je láskou. Tohle jsou ty věci, drazí, jež drží lidstvo v krabici, z níž nedokáže uniknout. Nedokážou z ní uniknout, dokud jim někdo neřekne: „Nemyslíte si, že by v tom možná mohlo být něco většího?“ Nebo: „Opravdu jste si analyzovali, co vám bylo řečeno?“ Většinu času jste to nedělali.

Teď vám povím, že tohle je atribut energie, ze které se vymaňujete. Je to energie, která vychází z myšlení 3D života, ze staré energie a z toho, jak věci vždy existovaly. Najednou na této planetě dochází ke změně. Když se zeptáte těch, kdo channelují jako třeba teď, nebo se vrátíte k domorodým národům a zeptáte se jich na jejich moudrost, a co říkají šamani, začíná se tu objevovat něco, co nazýváme „propojováním bodů“ (dáváním věcí do souvislostí) a to vás přivádí právě teď k následujícímu. Jste tady na Zemi, která mění paradigmata, skutečná paradigmata, paradigmata myšlení. A pokud se tato paradigmata začínají měnit a zpřesňovat, pak to znamená, že se o trochu víc přezkoumává to, co jste vždy vnímali jako pravdu.

Co vám teď řeknu, se některým bude zdát kontroverzní, ale nedovolte, aby to tak bylo, prosím, jen poslouchejte. Týká se to strachu. Budou tací, kteří vás budou chtít zadržet od světla tím, jak s vámi budou jednat, a to i v naléhavých případech; jak s vámi budou jednat, i když budete v nouzové situaci, tak, že vám dají jen to, co možná potřebujete vědět, a pak to trochu překroutí, aby vás vystrašili. Drazí, to je starý způsob, jak to fungovalo za starých časů. Souvisí to s kontrolou populace, souvisí to s kontrolou vědomí. A není to konspirativní. Podívejte se na to takto: je to prostě takové, jaké to je, tak se to prostě dělá, protože to je stará energie. Takže mi dovolte, abych se zeptal na následující: „Viděli jste nějaká paradigmata staré energie v nouzové situaci, kterou jste právě prošli na této planetě? Během covidu?“

Seděl jsem se skupinou na Islandu, když se poprvé objevil covid. Bylo to smutné počtem úmrtí, došlo opravdu k mimořádné události, avšak když jsem seděl s tou skupinou, když to bylo poprvé odhaleno, řekl jsem vám, že se najdou tací, kteří, namísto toho, aby vás povzbudili, z toho udělají ještě strašlivější záležitost, než to vůbec je – i když to bylo strašné a smutné. Že se najdou tací, kdo vás budou chtít srazit na kolena, a ještě víc vyděsit. Tehdy jsem vám říkal, že se najdou tací, kteří budou možná nosit roušku po zbytek svého života, protože budou vystrašeni z jakéhokoli viru, a že tato pandemie změní jejich život navždy, místo jen na pár let. A přesně to se stalo.

A když se podíváte kolem sebe, jak se s tím zacházelo, první věc, kterou jste viděli, byla, že ti, kdo byli zodpovědní za to, aby vám například předávali informace, abyste byli v bezpečí, vás informovali pouze o úmrtích a o tom, jak je to nakažlivé a jak musíte být opatrní. Co chybělo, byly počty zotavených. Neexistovaly žádné seznamy uzdravených, pouze počty úmrtí. A tak se ve vaší psychice usadil strach. Opět zdůrazňuji, že to nemá nic společného s kontroverzí ohledně toho, co je covid, o němžž jste možná slyšeli. Má to co do činění s naprogramováním strachu. Drazí, tohle je staré, staré paradigma.   

Teď o dva roky později vidíte přesně to, o čem jsem vám říkal. Vyděsili tolik lidí tak důkladně, že to, co dělají dnes, nemá žádnou logiku ani smysl. Implantovali strach natolik, že někteří lidé se budou viru bát napořád. Vidíte některé z nich v autech s rouškou, se zavřenými okénky a zapnutou klimatizací, aniž by si byli vědomi vědeckého poznatku, že virus tam prostě být nemůže. Jsou však natolik vyděšeni kvůli tomu, co viděli, co jim bylo řečeno, co pociťovali kolem toho všeho, úmrtí, které viděli, že si nikdy nebudou chtít sundat roušku, ani když pojedou v autě. Na prázdném ostrově muž venčí svého psa na pláži a má roušku, aniž by si uvědomoval, že virus je od něj vzdálený tisíc mil, přesto se tak cítí v bezpečí kvůli strachu, který mu byl implantován. Tohle nemá nic společného s rouškou jako takovou, souvisí to se strachem. Tohle je nové. A já vám povím, že je to právě na pořadu dne – ne covid, žádný virus, žádné kontroverze, ale strach, který byl implantován populaci a který přetrvává. Vidíte, jak jednoduché je manipulovat těmi, kdo mají strach? Neskončilo to, uvidíte, jak to bude pokračovat. Tohle je stará energie, která nechce, abyste se probudili do jakéhokoli druhu světla.

Je možné, že když procházíte pandemií, existují i jiné způsoby, jak na ni nahlížet, aniž byste viděli ty, kdo se uzdravili? Předal jsem vám to a předám vám to teď znovu. Máte světlo. Můžete se obrátit k vašemu světlu a vašemu vědomí, a až tato pandemie pomine, můžete říct: „Drahý Duchu, ať se mě nedotkne nic, co by bylo nevhodné pro mé tělo. Ať se můj imunitní systém posílí díky vyššímu vědomí, které mám. A pokud by došlo k tomu, že bych měl ve svém těle virus, ať to je jako nachlazení nebo chřipka, kterou jsem měl už dřív a z níž jsem se uzdravil, a pak půjdu dál.“

A tohle, drazí, je přístup zdravého rozumu v tomto okamžiku na konci pandemie, abyste se pak nemuseli bát do konce svého života. Jsou tací, kteří by chtěli, abyste byli vyděšeni, protože když dokážou ovládat váš strach, pak nebudete mít světlo. A já vám znovu povím, jak už jsem vám tolikrát říkal, že vyvolání strachu je způsob, jak zhasnout světlo. Stále se najdou tací, kteří budou chtít, aby to bylo kontroverzní, tací, kteří říkali, že to či ono nebylo správné. O tom však nemluvím. Říkám vám, že jako nástroj použili strach. Mohli použít soucit. Mohli poskytovat soucit, laskavost a správné informace, abyste tyto věci lépe zvládli. Ať už s rouškami nebo bez, na tom nezáleží. Mohli to řešit jinak. Řešili to však metodou starého paradigmatu, který celou planetu vyděsil.

Pokud se to stane znovu, doufám, že se na rozhodujících místech najdou pracovníci světla, kteří řeknou: „Tady je to, co se děje. Tady je to, co můžete udělat. Tady jsou ti, kteří se zotavují, tady je naděje, abyste neměli strach po celý svůj život.“ A jak jsme řekli na Islandu, když to všechno začalo na začátku roku 2020, budou tací, kteří budou vystrašeni až do svého posledního vydechnutí. A takoví byli a jsou. Není to zapotřebí, není to zapotřebí. Kolik z nich bylo v danou chvíli okradeno o své světlo a stále jsou. Kráčejí stále se strachem. Viry jsou živé, drazí, říkal jsem vám, že mají vědomí. Ne takové, jaké máte vy, ale nějaké vědomí mají. Vědomí přežití uvnitř virů. Vzpomněli jste si, co jsem vám předtím říkal, že když se vaše vědomí setká s jejich vědomím, existují způsoby, jak je zmírnit a omezit na atributy běžného nachlazení nebo možná být týden či dva v nepohodlí, ale neumřít na ně. Tyto věci se dají ovládat vědomím, a to se děje pořád. Je tu toho tolik, co vám nikdo neřekl. Nebojte se  biologie tam  venku, z vnějšího prostředí, když máte tolik nástrojů, které ji mohou zmařit, zmírnit, udělat z ní jen běžné nachlazení nebo chřipku i navzdory těm, kteří vám budou tvrdit, že je to smrtící. Jděte od nich pryč, jinak budete nosit roušku po zbytek svého života bez ohledu na to, kde budete.  

Je na čase se probudit a vidět to, co je jen agendou těch, kdo vás chtějí děsit v tolika různých vrstvách, z tolika různých důvodů a tolika různými způsoby, abyste nemohli vyzařovat své světlo. Varoval jsem vás, že přijde čas, kdy temnota začne bojovat s vaším světlem a někdy na vás zaútočí způsobem, který nečekáte. A to se právě stalo. Nedovolte, aby to bylo kontroverzní. Jen mě vyslechněte a pochopte to. Nedovolte nikomu, aby ve vás vyvolával strach. Nestojí to za to, abyste přišli o své světlo. Bůh, který vás stvořil, vás zná jménem, a vytvořil ve vás světlo, které se pak může tak moc šířit. Teď, když jste tím prošli, nechte světlo zářit. Nechte světlo zářit.

A tak to je. 

Kryon  

Zdroj: www.kryon.com – Programmed Fears - min. 16:54

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE