Neuvěřitelná duše

02.03.2022 17:28

Neuvěřitelná duše

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 2. března 2022


Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Dnešní channeling je základní. Ale je to něco, co vy všichni potřebujete často slyšet. Kolik z vás se cítí odděleně, osamoceně, izolovaně? Možná odděleně takovým způsobem, který přesahuje obvyklou představu, že člověk existuje ve svém těle, že je součástí civilizace nebo společnosti? Kolik z vás se možná cítí izolovaně nebo jako byste byli odříznuti od toho všeho, co se právě děje? Chci vám dát určitou perspektivu, určitý náhled. Tato izolace, drazí, je výsledkem toho, co vám bylo řečeno, co možná vnímáte tak, že určitým způsobem nejste do dění zahrnuti. V průběhu stovek let žily miliony lidí, kterým byly předávány zásadní informace, jež stále přetrvávají ve vaší psychice. Vyrůstáte a dostáváte tyto informace znovu a znovu a doslova jsou ve vás „přilepené“. A nemůžete je jen tak „odlepit“, uvolnit nebo předstírat, že o nich nevíte. A většina z vás vyrostla s pocitem, že jste odděleni od Stvořitele, od Tvořivého zdroje, o němž říkáme, že stvořil nebe a Zemi, což udělal. V tomto procesu tvoření nebe a Země, jak jsem vám už říkal, vždy existovaly duše a nebyly od něj odděleny. Pro některé z vás je to opravdu těžké pochopit. Namítnete: Cožpak se to ale nestalo v rajské zahradě, kam nás Bůh umístil?“ Ne, drazí, nestalo. To je jiný příběh.

Ale tento konkrétní příběh je o tom, jak jste dostali duši, jak lidská rasa získala duši, která je věčná. Tato duše vždy existovala. Tato duše existovala dokonce ještě dříve, než vznikl čas. Když říkám, že vždy byla a vždy bude, máte s tím problém prostě proto, že se jako lidé obecně na všechno díváte lineárně. Všechno (podle vás) musí mít vždy nějaký začátek – všechno. A vše, na co se podíváte, je jednoduché jako kousek provázku. Má přece začátek a konec a určitou délku. To je váš 3D pohled.

Když mluvíte o věcech týkajících se Boha, a my vám říkáme, že v multidimenzionálním světě neexistuje žádný začátek, jaký při tom máte pocit? Odpovíte: „No, skutečně to nedokážu pochopit.“ A máte pravdu, nedokážete. Ale předpokládejme, že je to pravda. Předpokládejme, že Stvořitel, který stvořil nebe a Zemi, se dostal do situace, pokud byste to tak chtěli nazvat, jejíž jste byli součástí. Byli jste tam na úrovni duše. Co když duše byly součástí Boha? Co když Tvořivý zdroj sám o sobě je souborem duší stejně jako krásy, moci a nádhery Tvořivého zdroje samotného? Co kdyby to byl systém lásky, který vždy existoval? Pokud se cítíte izolovaní, nebo možná nepatrní, nebo možná věříte, že mezi vámi a Bohem existuje oddělenost, pak bych vám rád poskytl určitý náhled. Teď vám sdělím pravdu, která přesahuje cokoli, co vám kdy bylo řečeno v jakémkoli učení na této planetě. Jste připraveni?

Když všechno bylo prázdnotou a vesmír neexistoval a pak Bůh začal tvořit vesmír a galaxie a všechny další části vesmíru, zabralo to neuvěřitelně dlouhou dobu. Když pak Bůh stvořil vaše Slunce a vaši Zemi, jak je popsáno v Genesis, kde si to můžete přečíst a přemýšlet o tom, pak vám chci sdělit, že jste při tom byli! Všichni jste tam byli a sledovali jste to. Viděli jste vznešenost a krásu toho všeho, sledovali jste, jak se pro vás vytváří a formuje Země. Věděli jste, že přijdete sem na toto místo, které zahrnuje test světla a temnoty. Věděli jste, čím budete procházet.

Ba co víc, sledovali jste, jak to probíhá i v jiných galaxiích, v této galaxii. A dlouho předtím, než byla tato Země připravena vás přijmout, jste se toho už účastnili, mnozí z vás na jiných planetách v jiných oblastech. Jaký z toho máte pocit? Chci vám ukázat, jak jste velcí, jak jste ohromní, a nemám tím na mysli vaši výšku. Mám na mysli vaši rodovou linii, vaši historii, vaši krásu a vaši nádheru. Vaše duše je velkolepá a stejně tak vy. Takže u všech těch věcí jste byli přítomni.

Příběh rajské zahrady, Adama a Evy, je metafora, drazí. A není ani tak vzdálená. Ten příběh má aktuální význam a pravdu, protože starověké spisy často obsahovaly části, které zůstaly stejné bez ohledu na to, kde byly na počátku všech věcí. Většinou obsahují prvky pravdy, které se uchytily, avšak většina z nich je metaforická. Takže když slyšíte o zahradě Eden, znamená to tuto planetu. Samozřejmě, když slyšíte o Adamovi a Evě, znamená to všechny muže a ženy. To je ta metafora. A když slyšíte, že do Ráje přišel anděl, který naplnil oba neboli všechny muže a ženy, bylo to něco, co nikdy předtím neměli. Nastal čas, aby přijali svou duši. Božství se pak stalo vaší součástí. A dokonce i vaše DNA se v tom okamžiku začala měnit. To se stalo, když jste dostali svou duši. Stáli jste tam ve frontě, drazí, byli jste tam. Všichni jste tam byli, nejen těch pár lidí, kteří skutečně přišli na Zem. Všichni jste tam byli. Sledovali jste ten proces a čekali, až na vás přijde řada, abyste přišli na tuto planetu, ať už to mělo být v jakémkoli čase. 

Tolik z vás, ke kterým mluvím, jste tím, čemu říkáme „stará duše“. Znovu zopakuji: tohle je škola. Čím vícekrát jste tady na této planetě žili, tím více zkušeností máte. Kumulují se a vy si jich pamatujete dost z jednotlivých životů, takže začínáte chápat, jak to funguje. Jedna z věcí, která vás nese ze života do života, je vaše spiritualita. Vy, kdo jste byli šamany a šamankami, kdo jste kladli správné otázky, kdo jste se učili o energiích a všechny další věci, o nichž dnes mluvíme – to vše ve vás ulpělo, je to ve vaší DNA a je to součástí vaší paměti v Jeskyni stvoření. Říkám, že si to vezmete s sebou, až sem přijdete ve vašem příštím životě. Přinesete si to sebou. Vaše hledání Boha je vrozené, intuitivní a vy, kteří jste na něm pracovali život za životem, se vrátíte a budete v tom pokračovat. To ve vás zůstává. Moudrost, kterou jste se o určitých věcech naučili, ve vás také zůstává.

Drazí, říkali jsme vám o některých úžasných rozdílech v této nové energii, zejména o tom, co si s sebou nesete. Jednou z těch věcí je nový nástroj: Ti, kteří se sem teď inkarnují, a ti, kteří nyní opouštějí planetu a znovu se vracejí, se už nikdy nebudou muset učit věci, které se naučili v tomto životě v jakékoli formě, to všechno zůstane. Tohle je nové. Tohle je nové paradigma. Tohle je nová energie. To se také odráží v novém magnetismu vaší Země. Takže budete mít v budoucnu více světla, než jste kdy měli na této planetě. Tam to směřuje.

Říkám vám, že u toho všeho jste byli přítomni. Nejste odděleni od žádného z těchto procesů. Zásadní věcí, součástí systému nebo plánu je, že sem přijdete a mnoho věcí je skryto. Pokud si vzpomínáte, předali jsme vám již dříve řadu channelingů na téma „skryté věci“. A součástí toho (skrytého) je, kdo jste. Jsem tu proto, abych vám sdělil, kdo jste. Vaše velkolepost přesahuje vše, co si dokážete představit. Říkám vám, že jste to všechno viděli, všechno jste to viděli. Jste nestárnoucí, věční, když opustíte tuto planetu a vrátíte se zpět na úroveň duší. A pak budete takhle pokračovat navždy. Na úrovni duše nemá vaše existence ani konec, ani začátek. A tato úroveň duše se pro vás nyní stává stále dostupnější, abyste se jí mohli dotknout.

Před rokem jsem svému partnerovi řekl, aby založil Kruh dvanácti jako začátek dotýkání se vaší duše. A v tomto kruhu se mohla odehrát zázračná léčení všeho druhu, nejen vašeho těla, ale možná i léčení nejistoty a strachu, který právě teď pociťujete. Abyste zažívali klid a mír tam, kde žádný klid není. To je to největší uzdravení, drazí, mít radost, když nemáte žádný důvod radost mít. To je největší uzdravení. Nejde jen o vaše tělo. Jde o vaše pochopení, jak zásadní význam máte pro tuto planetu. Byli jste tu všichni, jste mnohem větší, než si myslíte, jste do toho zapojeni mnohem víc, než si myslíte. Máte po svém boku duchovní doprovod, pomocníky a anděly, kamkoli kráčíte. Čekají, až je uznáte, až si jich všimnete, nebo budete vědět, že tady jsou, až si budete víc vědomi a víc informováni o tom, kdo vlastně jste. Je to velkolepá a úžasná pravda, drazí. A vy jste při tom všem byli. Jak si to můžete lépe uvědomovat? Můžete se zeptat: „Jak se mohu cítit víc zapojený?" Proč se prostě nezeptáte:

Drahý Duchu, pomoz mi pochopit a pocítit, kdo jsem, a jakou rodovou linii lidstva v sobě nesu. Pomoz mi najít klid ohledně všech těchto záležitostí, abych věděl, že jsem součástí toho všeho a že jsem hluboce a nesmírně milován. Pomoz mi vždy vnímat můj duchovní doprovod a uvolnit se ve věcech, v nichž nejsem uvolněný. Pomoz mi pochopit mou věčnost a světlo, které nesu pro Zemi.“

To je dobrý bod, odkud začít. Žádejte o věci, které vám budou ochotně dávány. Jen čekáme na mnoho z vás, až nás o to požádáte. A to je pravda dne. To je ta největší pravda, kterou vám dnes mohu dát. Byli jste tam u toho všeho.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva. A teď už víte proč – je toho na vás tolik, co můžeme milovat.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – The Incredible Soul – MP3 - min. 13:45

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE