Nová definice vyšší vibrace

24.08.2022 21:28

Nová definice vyšší vibrace 

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 24. srpna 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Chci mluvit o něčem, v čem jste vyrůstali, nebo oč se zajímáte jako o něco metafyzického – o vyšší vibraci, vyšší vědomí. Chci mluvit o lidech, kteří chtějí zvýšit svou vibraci. A chci nově definovat slovo „vibrace“. Pravděpodobně jste slovo „vibrace“ slyšeli po celý svůj život nebo od té doby, co jste se začali zajímat o ezoterické věci. A slyšeli jste to v mnoha kontextech, například: „Na planetě bude vyšší vibrace vědomí. Existuje vyšší vibrace myšlení. Planeta bude vibrovat výše.“ A dnes o tom mluvím i já. Budu tento termín používat často, protože vibrace je něco, k čemu máte určitý vztah.

Co když vám řeknu, že nic z toho ve skutečnosti není správně? Jak může něco, co se pohybuje dopředu a dozadu a skutečně vibruje, mít něco společného s tím, jak elegantní a milující to je? Je to jen termín. A druhá věc je, že pokud něco vibruje výše, je to lepší. Například zvuk – čím vyšší, tím lepší. Opravdu? Ale jak to můžete vnímat, pokud by to bylo opravdu tak dobré, když to nemůžete slyšet. Takové vibrace slyší pouze psi. Jen vám ukazuji, jak tuto terminologii používáte zajímavým způsobem. Stejně tak světlo, když vibruje výše a mění svou vlnovou délku, stává se pro vás neviditelným nebo jej mohou vidět pouze určitá stvoření. Vibrující zvuk nebo světlo není vždy skvělé. A přesto je to způsob, jakým vy a já používáme tento termín. Možná nastal čas to všechno přehodnotit.

Proč vám to říkám? Protože je čas vibrovat výš. (Kryon se směje.) Pojďme si popovídat o tom, co to vlastně může znamenat.

Způsob, jakým pojmenováváme tyto věci, je vždy metafora. Je to metafora. Když se zamyslíte, co by to mohlo znamenat, začnete se možná dostávat hlouběji, co by to skutečně mohlo znamenat. Co by pro vás mohlo znamenat výše vibrující vědomí? Když to říkám já, znamená to vědomí, jež svým myšlením vychází spíš ze světla, lásky a soucitu, namísto (nízko vibrujícího) vědomí, které by přešlo rovnou do strachu. Co vám to říká? Je to skutečně výše vibrující vědomí, nebo je to něco jiného? Odpověď zní: je to něco jiného. Co kdybychom nahradili celou tu myšlenku o „vyšší vibraci“ významem „hlubší moudrost“? Můžete říci: „Chci Zemi, která bude mít vědomí hlubší moudrosti než v minulosti. Chci planetu, která má mnohem větší moudrost a větší kvocient lásky a soucitu než dříve.“ Všimli jste si, že jsem nepoužil slovo „vibrace“? Je pochopitelné, že chcete používat takové metafory. Když si je však začnete nově definovat podle toho, o co ve skutečnosti jde, dá vám to mnohem větší smysl. Je mnohem elegantnější si nejen myslet, že planeta vibruje výše, ale také rozpoznat, co to znamená. Proč vám to říkám? Proč se tím zabýváme? Znovu se vás zeptám, co uděláte, abyste toho dosáhli v nové energii? Co to pro vás znamená?

Opakovaně jsme vám říkali, že čím blíž se dostanete k základním pravdám, jaké existují, tím výše vibrujete. Pojďme to tedy změnit: čím blíže se dostanete k té úžasné základní pravdě, jež existuje, tím hlubší bude vaše moudrost. Člověk s hlubokou moudrostí je někdo, s kým se chcete stýkat. Někdo, kdo oplývá velmi hlubokou moudrostí, je pravděpodobně někdo, kdo rozumí planetě mnohem více než vy. Vidíte, jak to funguje?

Každý z vás má právě teď na výběr: „Chci kráčet dál v novém posunu? Chci přijmout mistrovství, jak jsme si je definovali předtím? Pokud chci více moudrosti, jak jí dosáhnu?“ Stále se vracíme ke stejným věcem. Existuje sada nástrojů pro pracovníka světla a staré duše, která obsahuje nástroje k získání hlubší moudrosti. Neřekl jsem „vyšší vibrace“, ale hlubší moudrost. Co uděláte pro to, aby tyto nástroje fungovaly? Opět vám dám odpověď, která se zdá být velmi prostá. Tak to však bylo navrženo. Lidé by řekli, že abyste dosáhli božského, musíte zdolat schody a projít nejrůznějšími druhy machinací, nebo udělat to či ono. Ale znovu vám řeknu, že stačí otevřít krabici. Ale abyste mohli otevřít tu krabici, staré duše s hlubokou moudrostí, musíte mít záměr, že to skutečně chcete! Musíte sami sebe vidět v budoucnu jako moudré a dát si svolení, dokonce to možná vyjádřit slovy, což od nás slýcháte, abyste prováděli stále častěji

Možná byste mohli sami vstát s nataženýma rukama k někomu, kdo vám bude shora naslouchat, a říct: Drahý Duchu, drahý Bože, ukaž mi moudrost, kterou mám mít. Dávám svolení, abych se posunul na další úroveň. A pak se to začne měnit. Co jste právě udělali, vy moudří lidé? Přemýšlejte o tom, protože to učíme znovu a znovu.

Máte svobodnou volbu jít, kam chcete, ať už ke světlu, nebo k temnotě. Když se však postavíte tváří v tvář své duši nebo Duchu a řeknete: Ukaž mi lepší cestu. Když stojíte tváří v tvář sami sobě, můžete říct: Dovol mi otevřít krabici, kde jsou řešení. Ukaž mi další úroveň. Chci získat hlubší moudrost. Ukaž mi, kde je a kam se mám vydat. Drahý Duchu, táhni mě a tlač prostřednictvím mé intuice, abych dělal/a správné věci.

Pak se začne objevovat a projevovat moudrost. A jednoho dne se na vás někdo podívá a řekne: „Víš, myslím, že vibruješ výš.“ (Kryon se směje) Vidíte, co dnes děláme? Hraji si se slovy, ale také definuji, co skutečně znamenají, a to mnohem elegantněji než jen jednoduchým popisem, že „něco vibruje na určité úrovni“.

Co tedy přináší moudrá stará duše planetě? Ach, co takhle třeba mír na Zemi? Moudří lidé neopakují něco, co nefunguje, to dělají dysfunkční lidé. Moudré společnosti se nevracejí znovu a znovu k věcem, které v minulosti nefungovaly a nepřinesly žádnou změnu. Elegantní a moudré společnosti se posouvají vpřed. Říkám vám, že už jsem to viděl. Děje se to na vaší planetě právě teď, ale pomalu, a někteří z vás si to ani neuvědomují.

Začněte se stávat moudrými v tom, co chcete a jak toho můžete dosáhnout, místo toho, abyste se vraceli zpět a opakovali historii, která nefungovala. To je moudrost. Dalo by se říct, že kdyby to udělalo dostatečné množství starých duší, pak by možná byla moudřejší celá planeta. Někteří by to popsali: „Ano, bude vibrovat na vyšší úrovni.“

Moudrost je klíčem. Moudrost vás vede k lepším volbám a rozhodnutím. Moudrost je to, o co žádáte: Drahý Duchu, dej mi moudrost, abych věděl, co mám udělat. Drahý Duchu, dej mi moudrost, abych věděl, jaké rozhodnutí mám udělat právě teď nebo co mám dělat v této situaci. A když to nepochopím, pak mě tam postrč.(Kryon se směje.) Tím dáváte svou svobodnou volbou svolení celé řadě andělských bytostí a průvodců, aby vás obklopili a pomohli vám v dalším kroku, který uděláte. Chápete, kam tím mířím? Tohle znamená „vibrovat výš“. Moudré staré duše, miluji vás všechny. Všechny. Protože nyní chápete, že to vše, co bylo řečeno, má hodnotu, že v tom možná promlouvá moudrost. Nechám to na vás.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Redefining Higher Vibration – MP3 – min. 11:43

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE