Nové nástroje - Odpor vůči změně

12.04.2023 15:57

Nové nástroje – Odpor vůči změně

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 12. dubna 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Rád bych vám všem řekl: Posaďme se a přemýšlejme chvíli o tom, co se děje, o příběhu, který se právě teď odehrává na této planetě, o příběhu, který se bude vyprávět někdy ve vzdálené budoucnosti a kde na vás možná budou nahlížet jako na původní předchůdce posunu.

Ty příběhy budou vypravovat o těžkostech, kterými jste prošli, vzhledem k nesmírným změnám, které se dotkly téměř všeho: nové způsoby myšlení; věda, která k vám přichází a která bude pro některé lidi překvapivě děsivá, vývoj věcí, u nichž byste nikdy neočekávali, že by se tak mohly vyvinout, a pak zpětný tlak na světlo. To vše, co se právě teď děje, je součástí tohoto velkého příběhu, který se začíná na planetě odhalovat. Skutečně se ten závoj zvedá, odhaluje. Někteří by řekli, že tento závoj nebo to, co zamlžuje to božské (a někteří z vás to nazývají závojem), je připuštěním, že existují věci, které se před vámi skrývají.

Není tak docela přesné, že se skrývají, drazí, jen ještě nebyly odhaleny. Patří vám, všechny vám patří, možná jako v obrovském skladu, jenž nese vaše jméno a kde vám patří všechno, všechno, co v něm je. A přesto něco z toho zůstává zakryté, možná do té doby, až budete starší. Možná se jako dítě procházíte tímto skladem a zakryté věci vám říkají: „Až trochu později, až tomu porozumíš.“ A to je teď. To o něco později se měří v eonech. Nyní jste však dosáhli bodu, kdy se tyto věci začínají odhalovat. 

Mnohé z těchto věcí nazvu „novými nástroji“ pro posun. O tom jsme už diskutovali v prvním týdnu tohoto měsíce (v prvním channelingu) a teď budeme pokračovat. Tyto konkrétní nástroje, o kterých budeme hovořit, jsou věci, kterými jsme se již mohli zabývat v předchozích poselstvích od roku 2012. Nikdy však nebyly propojeny do jednoho balíčku, jako je tomu nyní, ani nebyly seřazeny podle důležitosti tak, jak jsou zde. Právě to děláme v této konkrétní sérii. Mohli bychom je nazvat novými nástroji pro změnu. Jsou však něčím víc. Někteří by je spíše nazvali dary. Já jim říkám nástroje, protože každá z těchto věcí musí být používána za nástroj. Nemůžete si je nechat jednou předložit a říct: To je ale pěkné, a odložit je na poličku. Místo toho je potřebujete každý den svého života a je to něco, co teď možná nemáte.

Za chvíli to budu identifikovat. Někteří z vás se na to podívají s údivem: „Cože, tímhle skutečně máš na mysli mistrovský nástroj?“ (Kryon se usmívá) A moje odpověď zní: Ano, přesně tak. Je to jedna z těch věcí, které změní lidskou přirozenost. Uvidíte. Váš posun, věci, které se dějí na této planetě od předurčené doby precese rovnodennosti, se dějí pomalu. Možná jste však zaznamenali mírného zrychlení v tom, jak rychle se nyní začínají změny vyskytovat. Jak jsme už řekli, tyto změny nebudete vnímat jen v nějakém duchovním smyslu, ale uvidíte je všude. A až vám řeknu, co je to za atribut, uvidíte, že zahrnuje téměř vše, co děláte.

Je to nástroj, který stará duše v současné době skutečně potřebuje a který je řešením odporu ke změně. Je to řešení odporu ke změně. Je to zrušení nebo odstranění odporu vůči změně. Kolik z vás chce zítra vidět změnu ve svém životě? Zvedněte ruku. (Kryon se usmívá) Jen málo z vás by řeklo, že by jim to nevadilo. Pro většinu lidí, ať už jsou to staré duše nebo ne, je pohodlná stejnost. Není to ten nudný druh jednotvárnosti, ale jde o pocit, že jste tvrdě pracovali na dosažení určité úrovně, kdy se cítíte v pořádku nebo dobře. Nebo se této úrovni přibližujete a víte, že až jí dosáhnete, chcete si ji udržet. Nechcete, aby vás něco znovu vytrhlo, protože jinak máte pocit, že musíte začít znovu. To je od vás velmi lidské. Ale co kdyby to bylo úplně jinak? Co kdyby ta změna znamenala přesun ze 3D do multidimenzionálního stavu, kde by na rozdíl od toho, co si myslíte, že byste měli nebo mohli udělat, bylo možné všechno? A tak to převezme váš cíl nebo místo, kde se právě nacházíte, a vylepší ho, na rozdíl od představy, že byste byli vytrženi z nějakého druhu stejnosti a všechno se vyvíjelo negativním způsobem. To je ten problém. Změnu často ztotožňujete s problémy, stresem, dynamikou vztahů, se vším tím, co považujete za změnu. Co kdyby to bylo úplně jinak?

Jeden příklad jsme už uváděli mnohokrát a znovu ho zopakuji v tomto channelingu. Představte si, že žijete v místě, kde je váš nábytek umístěný na správném místě, kde ho chcete mít. Najednou se však stane něco magického a všechen váš nábytek jako by začal žít vlastním životem. Ožije a může přemýšlet a mluvit. Odejdete z domu na pochůzku, do práce nebo kvůli čemukoli jinému, a když se vrátíte, zjistíte, že se nábytek sám od sebe přemístil. (Kryon se směje) Po návratu si s nábytkem promluvíte a řeknete mu: „Umístil jsem tě přesně tak, jak jsem skutečně chtěl, v harmonickém a efektivním uspořádání. A ty ses rozhodl přemístit se sám od sebe. Stresuje mě, když to děláš.“ Nábytek se pak na vás podívá a odpoví: „Ach, to je mi líto! Máme tě rádi a jsme rádi v tvé přítomnosti. Vrátíme se zas na své místo.“ A nábytek se přemístí zpět na své původní místo a všichni jste šťastní.

Představte si, jak v tomto scénáři přicházejí v úvahu dvě reakce.

První reakce je obvyklá: Pokaždé, když nyní opouštíte byt, máte obavy, že se váš nábytek znovu přeskupí a že až přijdete domů, budete tím muset znovu projít. A vskutku, vrátíte se domů a docela často se to stane, protože nábytek to prostě nevydrží a chce se přesunout někam jinam (Kryon se směje). Jak na to zareagujete? Existují dva způsoby, jak reagovat. Mluvíte se svým přítelem. První reakce: „Nebudeš věřit, co se u mě doma děje! Pokaždé, když odejdu z domu, nábytek se začne přesouvat. Je to hrozné, protože pokaždé, když přijdu domů, mám s tím práci. Jsem fakt unavená, chci něco dělat, musím vařit, dělat to či ono a starat se o domácnost. Ale pokaždé se musím nejdřív postarat o nábytek. Co budu dělat? Běda mi!Taková reakce, drazí, je nejčastější v lidské povaze, jak dnes existuje.

Existuje však i jiná reakce. Je to reakce pracovníků světla, starých duší, kdo jsou trochu zralejší a víc si uvědomují nové věci, jež se právě teď na planetě dějí, včetně tak něčeho nečekaného, jako je nábytek, který ožije. To je samozřejmě metafora. Reakce pak vypadá následovně: Potkáte přítele a řeknete: „Nebudeš věřit, co se u mě doma děje! Pokaždé, když odejdu z domu a nechám nábytek o samotě, ti malí roztomilí rošťáci, co obývají moje židle a stůl, se rozhodnou všechno přemístit. Když se vracím domů, vím, že všechno bude jinak. Ale víš co? Můžu se s nimi bavit a povídat si s nimi. Je jim to líto a zas se vrátí zpátky, protože mě mají rádi. Trvá to jen pár chvil. Ale jsou tak roztomilí! Tu změnu si opravdu užívám.“

Vidíte ten rozdíl? Jeden člověk přijal nový pohled na svět, který ten druhý považuje za hrozný. Jaký je kvocient vašeho odporu ke změně? Dokážete uvěřit, že by se pravidla Ducha, pokud to tak chce nazývat, mohla změnit? 

Učili vás, že Bůh je stejný včera, dnes i navěky a nikdy se nemění. Napadlo vás ale někdy, že by se váš vztah k Duchu a Stvořiteli mohl zásadně změnit? Že by se závoj mohl pozvednout natolik, že by se mohly aktivovat kousky a části mistrovství, které vám vždy patřily, a mohly přinést mocnou změnu a vy byste ji mohli vnímat, jak přichází? Jak to vnímáte, co to je?  To je nástroj, o němž budeme také hovořit v Kruhu dvanácti.

A jak to vypadá s vámi, staré duše, studenti mistrovství?

Já jsem Kryon zamilovaný do vás všech.

A tak to je.


Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Hope 4 – New Tools – Resistance to Change -  min. 14:22

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE