Nové nástroje - Rozpuštění karmy

05.04.2023 15:55

Nové nástroje – Rozpuštění karmy

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 5. dubna 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Tohle je začátek nové výukové série. Jako vždy bude tento výukový program dostupný všem. Říkám to proto, abyste jej mohli sledovat popořádku. Existuje něco, co chci udělat již dlouho. Chci vám vyprávět příběh. A někteří z vás, kteří mě sledují už dlouho a znají energii, kterou představuji, vědí, že lidstvo opravdu miluji. A jak říkám – z dobrého důvodu. Na této planetě se něco děje. Je to něco, co vždy existovalo jako potenciál, drazí. Vždycky. Proto jsem tady. Proto vám předávám láskyplná poselství.

Nejen naději, ale i zprávy, které vám říkají: Tohle je něco, co jsme očekávali. A to něco tu je právě teď a my to nazýváme „evoluční vědomí“. Evoluční (rozvinuté) vědomí s sebou přináší váš vlastní vývoj, vývoj vaší duše, to, co můžete udělat, jak se cítíte, a měnící se planetu. Už léta mluvíme o tom, že toto evoluční vědomí je vaším vědomím, které se stává laskavějším, vědomím, které nakonec změní téměř vše, co děláte a jak to děláte.

Toto vědomí přichází ještě s  něčím jiným: s reakcí. S reakcí či odporem těch, kteří toto vědomí odmítají, kteří vidí světlo na této planetě jako hrůzu a zlo, protože narušuje a ničí vše, co dělají. To jsou ti, kteří se nacházejí v temném vědomí, nerozvinutém vědomí, ve vědomí korupce, prohnilosti a negativity a všech těch dalších věcí, jež jsou odjakživa, jak by se dalo říct, prebendami vědomí lidstva. Tohle je změna paradigmatu. Je to změna v současné lidské přirozenosti. Myslíte si, že je to možné? Už to můžete vidět. Podívejte se na to, co se v této době na této planetě děje.

Existují dvě různé reakce. V podstatě jde o polarizaci postoje lidí. Jsou tu ti, kteří se začínají probouzet jako staré duše a očekávají změnu. Dívají se na to a říkají: „Konečně je to tady. Rozpoznávám to. Jsem toho součástí a udělám vše pro to, abych se o tom dozvěděl více.“                                                                                                                                                         

Další reakce je od těch, kteří se probouzejí a bojí se toho. A protože se zdá, že to rozvířilo starou energii a možná dokonce způsobilo válku, i když jste si mysleli, že jste s takovými věcmi skoncovali, vyvolává to strach. Je to děsivé v tolika oblastech u těch, kteří chtějí, aby byla uznána jejich lidská práva, že na nich záleží, a pak sledují odmítavou zpětnou reakci dokonce i na ty nejinteligentnější zásady, jak byste mohli říct, které jsou tak samozřejmé – totiž že si zaslouží být tady a být respektováni. Jsou tací, kteří na to budou reagovat odmítavě a tvrdit: „Ne, nezasloužíte, protože to či ono, protože to kultura nedovoluje nebo možná dokonce to nedovoluje ani duchovní systém.“

A tak začnete zpochybňovat systém víry nebo dokonce společenská pravidla dané kultury. A začnete klást otázky, které nikdy předtím nebyly položeny, nebo pokud byly položeny, pak jen potichu. Otázka zní: Je to správné? Mohlo by existovat něco většího, co mi nebylo řečeno? Není načase, abychom všichni začali myslet jinak, aby vyšlo slunce a ozářilo lidskou přirozenost i lidstvo samotné něčím novým?

Právě to je nové a přichází to s novými postoji a novými věcmi. Zajdu dokonce tak daleko, že to přichází s novými nástroji. Opravdu. Evoluční nástroje. Setkáte se s nimi ve výuce učitelů dnešního dne, kteří vás budou učit o nových způsobech, jak věci dělat. Tento konkrétní channeling je opakováním pro ty, kdo mě poslouchali (četli) dřív. Pro ty, kdo o tom ještě neslyšeli, to může být překvapivé, možná i kontroverzní, až vám povím o prvním nástroji. Nástrojů je velmi mnoho, z toho dvanáct je hlavních nástrojů. Odhalím alespoň osm z nich. Některé je třeba poznat jako první, aby se mohly následně vyvíjet a umožnit pochopení pro další nástroje. Za chvíli v Kruhu dvanácti budou tyto nástroje vysvětleny ve své posloupnosti lépe, než to mohu udělat teď.

 

O prvním novém nástroji, který je mimořádně kontroverzní, mluvím už více než 30 let. Je zásadní, a to jej činí tak kontroverzním. Je součástí systémů víry, které měníme.

Drazí, nastal čas, abyste pochopili, že jak se vyvíjíte ve svém vědomí, mohou určité procesy staré energie odpadnout, odejít pryč. Mohou být odloženy zpět na poličku, protože jste s nimi skončili. Jeden z nich se nazývá karma. Slyšeli jste správně. Co je to karma? Jak jsem již řekl v minulosti, karma je energie, která je ve vás a která vychází z vaší minulosti, stejně jako z minulosti vašich předků, někdy dokonce z minulosti vaší kultury, a která vás tlačí k tomu, abyste dělali určité věci. Něco z toho lze snadno rozpoznat.

Možná máte ve svém sousedství generace policistů, kdy se jejich děti také stávají policisty. Celá sousedství jsou tím známá, ať už jde o hasiče, lékaře či zdravotní sestry. Karmicky to tam je a děti to vnímají, když vyrůstají, a přirozeně si to také samy znovu vybírají, protože tím byly už dříve. Karmická rodina to pak ještě více podporuje. Je velmi zajímavé to pozorovat. Karma. Karma také znamená nedokončené záležitosti, nejen pokračování nějaké energie. Třeba jste něco napoprvé nedokončili, pak se vrátíte na tuto planetu a jste postrčeni na místo, které vám pomůže, abyste to dokončili. To je důvod pro karmu ve staré energii, protože vás přirozeně a intuitivně tlačí a táhne na místa, na kterých se potřebujete ocitnout, aby se vám mohly dít určité věci, které potřebujete.

Najednou rozvinuté vědomí propustí vše, co vás tlačí a táhne, a předá vám plnou zodpovědnost, aniž by se do toho zapojila jakákoli jiná energie. Dalo by se říct, že karma byla zapotřebí, dokud bylo vědomí nižší, a ne tak rozvinuté a ne tak výmluvné. Nyní se však náhle objevuje vyspělost, kultivovanost, výmluvnost a inteligence, kdy si začínáte uvědomovat: „Mohu dělat cokoli. Nepotřebuji karmu, aby mě tlačila a táhla. Ve skutečnosti to je jen určitý způsob, určitá cesta. Nepotřebuji ji." A máte pravdu, nepotřebujete ji. Takže všem, kdo to teď poslouchají nebo čtou, říkáme: Nastal čas karmu propustit, nechat odejít. Neodejde však prostě jen proto, že jste se objevili. Karma odejde pouze tehdy, když ji použijete jako nástroj k propuštění, chcete-li to tak nazvat. To znamená, že se jí aktivně zbavíte. Jinak zůstává v domnění, že nemáte v úmyslu ji propustit. Vy však tento záměr máte, možná jste se o něm dozvěděli právě teď. 

Někdy, drazí, už samotné probuzení do této energie, samotné uvědomění si toho, kým jste, a probíhající vývoj to automaticky vyčistí, rozpustí, a (karma) je pryč. Pak si uvědomíte: Už mě nebudou tlačit a tahat žádné minulé zkušenosti, protože tohle je mé nové já. Moje duše přišla osvícená a já mám svou vlastní cestu a budu si vytvářet, co chci, aniž by mi do toho zasahovala jakákoli karmická energie.A karma zmizí.

Někteří to právě zjišťujete a pak si můžete klást otázky: „Proč se mi to tedy děje? Proč se stále dostávám do této situace a dělám to? Proč to na mě vždycky tlačí?“ Poznáváte se v tom? Pak nastal čas, abyste něco udělali, o čem vám povím právě teď. Je to snadné a funguje to:

„Drahý Duchu, rozpoznávám v sobě probuzení, svobodu mé duše, povznesení do mého světla, vývoj mého vědomí. Tímto propouštím všechny energie, které mi nepatří. To zahrnuje minulé karmy, které by mě mohly tlačit do situací, jež už nejsou pro můj život vhodné. Místo toho mám nyní kontrolu nad svou budoucností. Budu si vizualizovat, co se stane na mé cestě. Nebude existovat žádná energie, kterou je třeba dokončit, ani žádné činy z mé minulosti, které je třeba opakovat. Teď jsem na nové cestě, v nové budoucnosti. Světlo září jasně jako nikdy předtím. Tímto propouštím svou karmu!“

Ach, je to tak jednoduché? Ano! Protože tato energie bude naslouchat mistrovství ve vás, staré duše. O nic nežádáte, jen vydáváte prohlášení jako Mistr. A tak se stane. O tomto novém nástroji budeme podrobněji hovořit později v tomto programu. Pochopte své mistrovství, drazí. Patří vám, je vaší součástí.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – New Tools – Dropping Karma -  min. 16:05

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE