Nové nástroje - Vítězství nad smutkem

19.04.2023 00:26

Nové nástroje – Vítězství nad smutkem

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 19. dubna 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

V tomto měsíci začínáme zkoumat to, co nazýváme dary a nástroje nového věku.  Nový věk není ve skutečnosti nový, je to doba, které říkáme posun. Proces, který začal precesí rovnodennosti, už mnohokrát předpověděli domorodí lidé. Jak si můžete pamatovat, bylo to zacílené na rok 2012. A od té doby jste na planetě zaznamenali mnoho změn, o kterých jsem vám před 33 lety přišel vyprávět. Je to tady, právě teď se to děje.

A s tím vším přichází velké probuzení všech, kdo si říkají staré duše. Možná to teď poslouchají někteří z vás, kdo si pokládají otázku, zda jste staré duše a co přesně stará duše je. Řeknu jen tolik: Pravděpodobně byste tady neseděli a neposlouchali (nečetli) má slova, kdybyste nebyli staré duše. Je to prostě někdo, kdo už tady na této planetě prožil mnoho životů, a proto má trochu lepší přehled a víc rozumí tomu, jak věci fungují.

A s tím, jak věci fungují, může dojít i k probuzení k tomu, kým byste mohli být ve schématu věcí posvátným způsobem. Kdo jste? Byli jste zde už dříve? Existuje něco takového jako Stvořitel? Existuje na této planetě „větší obraz“ než ten, o kterém vám dosud říkali, a který začínáte vnímat a ztotožňovat se s ním? Existuje snad dokonce nějaký vyšší záměr, který je důvodem vašeho bytí zde, vaší existence? Jaký je smysl života? Na to vše se začínáte sami sebe ptát a má to smysl. Co kdyby ... ?

Před vámi byl mnohem větší úděl, než jste si mysleli. Mluvíme o tom s vámi po celou dobu. Mluvíme o něčem nezachytitelném, nepostižitelném v lidské přirozenosti: o laskavosti, soucitu a transparentnosti. Pokud jste si toho nevšimli, všechny tyto věci se začínají objevovat. A jsou tací, kteří se tomu brání, protestují. Říkali jsme vám o tom téměř v každém channelingu, že toto světlo, které se začíná objevovat na planetě, začíná zahrnovat i ty, kteří o světlo nestojí. Nejraději by je od sebe odehnali. Rádi by řekli, že všechna ta hnutí, která jsou určena k potírání korupce a dotýkají se podstaty věcí, jež patří k integritě, namísto toho, aby vše zůstalo tak, jako to bylo po celé věky, že tyto věci jsou možná jen záblesky a že by tu neměly být. Jsou tací, kdo se chtějí tohoto světla zbavit dřív, než možná zaplaví veřejnost a stane se něčím, co veřejnost opravdu bude chtít. A to všechno jen proto, že existují lidé, kteří se zapojili do temné energie. Zapojili se do ní proto, že udržuje lidi v temnotě, ve staré energii, namísto v probouzející se energii, která vytvoří nové lídry, nové způsoby a nové systémy.

Můj partner se omluvil, že je dnes trochu „vědátorský“. Řeknu vám, že je to proto, že jsem mu ukázal tolik věcí, které změní způsob, jakým vždy vše fungovalo. Udržitelné energetické systémy napořád, aniž by se využívaly jakékoli zdroje planety. Co na to říkáte? Odsolování vody v reálném čase tam, kde je to nejvíce zapotřebí, ve velkých městech na pobřeží. Co na to říkáte? Všechny tyto věci, které jste tak dlouho potřebovali a které se až dosud zdály nedosažitelné kvůli vaší omezené fyzice, se najednou otevřou a zpřístupní. Přichází to. Přichází to společně s probouzejícím se vědomím, které to nevyužije jako zbraň. Přichází to. Teď už víte, proč to trvalo trochu déle. 

Dary a nástroje, o kterých tento měsíc mluvíme, jsou ty, které přicházejí s probouzejícím se vědomím. Až do této chvíle jsme vám předali dva nástroje, nyní přichází třetí. A tyto věci jsou nyní zapotřebí a jsou nezbytné ke zmírnění toho, co je součástí lidského bytí, s čím někteří z vás bojují. Někdy to vypadá jako nástroj, někdy jako dar. Ten, co bude následovat, bude vnímán jako dar. Povím vám o něm, identifikuji jej a pak uvidíte, proč je to dar.

Ach, drazí, kolik z vás má v sobě něco, co nedokážete ovládat. Je to žal, smutek například nad smrtí vlastního dítěte nebo jiné milované osoby, jenž vás přemůže pokaždé, kdy na to pomyslíte. A přemýšlíte o tom, jak je to nespravedlivé, a obracíte se k Bohu a ptáte se: „Proč já? Proč právě tento člověk?" Je to jako temné místo ve vašem srdci, které vás pravidelně navštěvuje. Vidíte, že o tom všem vím? Protože vás vidím. Vidím váš pláč, když nikdo neví, že pláčete. Vidím pocity, které vás zaplavují. Vidím vaše slzy. Co kdybyste nad tím mohli zvítězit? Vzpomínky mohou existovat bez smutku.

Jaký by to byl dar, kdybyste mohli mít ve svém životě vzpomínky bez smutku, který je provází! Chápete, jak by to mohlo uvolnit cestu k radosti? Je těžké mít radostný výraz, který je pro ostatní přirozený a povznášející, když nastávají chvíle, kdy se musíte skrýt a vracet se k tomu, co je smutné.

Existuje tolik způsobů, jak to zvládnout. Psychologové a psychiatři tráví spoustu času tím, že se snaží pomoci těm, kdo procházejí těmito emocemi. U lidí je to běžné. A teď vám, probuzeným starým duším, povím, že nad tím můžete zvítězit. Mohli byste namítnout: „Jak by to mohlo fungovat? Prostě to tam je, nebo to tam není. Ty věci se staly, nebo nestaly, Kryone, jak to chceš odstranit?“ A odpověď zní: Neodstraníte je, jen odstraníte svou reakci na ně. Pokaždé, když vás přemůže reakce se slzami, černou tmou a ošklivostí skrývající se v tom smutku, co kdyby ji nahradil hřejivý pocit vzpomínek na ně, možná dokonce pocit, že stojí vedle vás a říkají: „Víš, je to v pořádku. Opravdu je to v pořádku. Jsem pořád tady. Pořád jsem tady.“ (Kryon poslední větu šeptá)

Co kdybyste to takto mohli mít? Co kdybyste to mohli mít trvale, způsobem, který by vám připadal tak skutečný, že byste se už nikdy neponořili do toho černého místa. Místo toho byste se odebrali na nějaké oblíbené místo. Ach, mohli byste stále ronit slzy, ale tentokrát by to byly slzy radosti, že jste nad smutkem zvítězili. Jaký by to pro vás byl pocit?

Teď už zhruba víte, kam se chceme dnes večer tematicky ubírat v rámci Kruhu dvanácti, protože získáváte tento dar. Najdou se tací, kteří řeknou: „Ach, to nepotřebuji, protože jsem nikoho neztratil a netruchlím.“ Co kdybyste měli tento dar na poličce, připravený pro všechny případy, kdybyste jej potřebovali? Teprve pak jej pochopíte, drazí. Tento dar je totiž určen pro každého člověka. Někteří z vás jej potřebují více než jiní. Někteří z vás jej budou potřebovat až v budoucnu. Ale je to vskutku dar. Je to dar moudrosti a vyzrálosti člověka, který ví, jak uniknout žalu, jak se osvobodit od smutku.

Je to dar, který se pak stane příkladem pro všechny ostatní. Podívají se na vás a budou vědět, co se stalo ve vašem životě, nebo budou vědět o vašem zármutku. Je těžké jej před přáteli skrývat. Pak se vás zeptají: „Změnil ses. Co jsi udělal? Jak se ti podařilo zvítězit nad něčím, co ve tvém životě tak převládalo?“ Nemusíte jim odpovídat nic zvláštního nebo neobvyklého. Můžete jednoduše říci, že jste místo žalu, který tam je, začali cítit lásku, která tam je. Začali jste si uvědomovat, jak život funguje a jak s vámi Stvořitel pracuje. Drazí, toto je jeden z největších darů z této série a někteří to vědí.

Připravte se na dnešní večer, až vám později (v Kruhu dvanácti) bude tento dar předán od vašeho nádherného zlatého vyššího Já. To se stane za několik minut.

Tohle jsou věci, které rád předávám starým duším, které tu jsou. Možná se budete chtít na tento program podívat znovu, abyste vstřebali pocity, které tu vládnou: lásku k vám ze strany vesmíru. Lásku Tvořivého zdroje k vám, kdo jste se narodili velkolepí, nikoli hříšní, kdo si uvědomujete tuto skutečnost a začínáte přijímat větší pravdu, možná takovou větší pravdu, jaká vám dosud nebyla předána. Doufám, že jste to vy.

Budou tací, kteří to uslyší v budoucnu, protože tu teď momentálně nejsou přítomni. Ale teď je teď. A já vám říkám, že to bude stejně účinné v jakoukoli dobu, kdy si to uvědomíte. A je to tu vždy právě pro vás.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva, a to z dobrého důvodu.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – New Tools – Victory Over Sorrow -  min. 14:23

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE