Nový rok 2023 - Energie roku 2023

04.01.2023 13:35

Nový rok 2023 – Energie roku 2023


Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 4. ledna 2023

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Toto je nebo se zdá být první channeling roku 2023. Ve skutečnosti tomu tak není, neboť channeling již proběhl, a to v pořadu, který někteří z vás znají a který se jmenuje Dvojčíslí. Právě tam jsem odhalil jméno nebo energii tohoto roku. Udělám to pro vás ještě jednou. Dělám to proto, že je mnoho těch, kteří vidí, že toto je demarkační bod něčeho nového. Nuže, je to nový rok. Byli byste šokováni, kdybych vám řekl, že Duch nemá kalendář? Že neoznačujeme roky jako vy nebo že nevycházíme s odhaleními v určitou dobu, jak si přejete.

Jednou z věcí, které jste nedávno viděli, je to, jak jsme označili energii z minulého a předminulého roku. Nazvali jsme je roky odhalení a nezměnilo se to ani na Nový rok. Ve skutečnosti to tak zůstalo opět proto, že časy a energie se nemusí nutně míchat. Čas pak nemusí nutně jít tak, jak byste očekávali, že půjde v souladu s energiemi, které jste očekávali. Vskutku tomu tak není. A přesto vás poctím změnou energie, novým slovem, na které se můžete podívat. 

Všechny čtyři channelingy pro tento měsíc se budou týkat nového roku (2023). Ctíme vás za různé atributy toho, co očekáváte – pro planetu, pro svět, lidstvo, možná i pro vás samotné – co to znamená, protože se jedná o významné změny.

Nejprve si povězme něco o loňském roce. Ti, kdo se zabývají numerologií, vědí, že je to komplexní věda. Numerologie identifikuje energie čísel. A v určitých systémech vám pak tyto energie řeknou, co se kolem těchto energií děje. A proto když se podíváte na čísla roku 2022 a 2023, řekli byste si: „A co znamenají?" Někdy neznamenají to, co by podle numerologie znamenat měla. A to kvůli číslům uvnitř a tomu, co mohou znamenat. Nyní se nenechte zmást nebo zavést do nějakých složitostí. Jen si pamatujte, že numerologie je sama o sobě vědou, vědeckou studií.

Zdá se, že rok 2022 byl velmi dobrý. A to z toho důvodu, že když sečtete tato čísla, dostanete číslo 6. V tibetské numerologii znamená šestka božství, harmonii, lásku, krásu, a to, co jste dostali, byla válka. Takže si možná řeknete: „Co bylo na té numerologii špatně?" A já vám řeknu, že teď se musíme podívat na některé komplikace numerologie.

V roce 2022 na vás mělo křičet, pokud jste studovali numerologii, číslo 22, protože to je mistrovské číslo. A když ho máte, musíte se nejprve podívat na význam takového mistrovského čísla, a ne na součet čísel dohromady. Tím vším chci říci, že to, co bylo skutečně numerologickým významem loňského roku, byla dvaadvacítka.

22 je hlavní číslo, které lidi vždycky mátlo, protože vypovídá o vesmírném zákonu a dualitě. A obojí nezní příliš příjemně a také není. Když uvidíte mistrovskou 22, bude to o učení o změnách, o věcech, které se dějí a které nutí jiné věci jít určitým směrem. Je to o boji.

Kosmický zákon je skutečně víc než jen to, co je karmické, nebo co je boj mezi věcmi, které se vyskytují v dualitě. Vždy má své výsledky. Proto je to mistrovské číslo. Je to mistrovské číslo i dokončení, i když o tom se také mluví složitě.

V loňském roce jste mohli vidět něco velkolepého v dualitě. Někteří opravdu věřili, že mohou vzít něco z doby před 40 až 50 lety a nasadit vám to zpátky a vy jim to „zbaštíte“, a cítili to tak dokonale, protože takhle vyrůstali a vždycky to předtím fungovalo. A tak se děly věci v jejich životech ve zlaté éře toho, co chtěli a o co jim šlo. A dostali jste válku. Byl to pro vás šok? Pro mnohé ano. A tak jste viděli i následné reakce na to.

Uplynulé roky, poslední dva, možná i poslední tři, byly ve znamení odhalení. Odhalují to, co bylo dosud v temnotě. Odhalují děje, o nichž jste si mysleli, že je na této planetě nikdy neuvidíte. Odhalení může být ošklivé. Bylo. A stále je.

Nyní však přecházíte k něčemu – nechápejte to špatně – přecházíte ke slovu, které vám řeknu a které se nazývá ZOTAVENÍ. Zotavujete se z něčeho, co vám možná ublížilo. Nebo jste třeba dostali záchvat smíchu v divadle a vzpamatováváte se z toho a popadáte dech. Ale zotavení znamená návrat k něčemu, co jste vytvořili. Zotavujete se do normálu, který jste si vytvořili. Teď je to možná nový normál. Zotavení neznamená, že se vrátíte do starých kolejí. Znamená to, že z něčeho vyjdete a usadíte se v novém způsobu. To je energie, která nyní začíná.

Nyní vám mohu říci, že tato energie bude pokračovat a příští rok, až tu budu sedět, vám mohu říci stejné slovo, možná se stále budete zotavovat. Ale to je to, na co se planeta dívá jako na celek. Teď řeknete: „No počkej, Kryone. Není z čeho se zotavovat. Když si promluvíš s těmi, kdo jsou ve válce, tak jsou stále ve válce. Jak by se z toho mohli vzpamatovat?" V tomto roce začíná energie zotavení pro věci, které se stanou a které jste ještě neviděli. To by vám mělo dát naději na řešení, na vyřešení věcí, které se zdály neřešitelné. Možná dojde k úplnému obratu, který jste nečekali a který vytvoří řešení a vy se z těchto věcí zotavíte.

Představte si celou Zemi, jak se zhluboka nadechne a řekne: „Jsme rádi, že už to máme za sebou." A když chcete definovat, co to znamená, není to válka. To je stará energie tisíců let, bojů, vzájemného zabíjení, nízkého vědomí, neznalosti druhů věcí, které jsou nyní poznatelné, nevidění světla na konci tunelu, které je nyní k vidění. Obnova, zotavení, je něco, co je planetární, ne najednou, ne pro všechny, ale kumulativně bude. Pochopili jste to?

Je tu naděje. A já bych vám to neříkal, kdyby nebyla. Těm, kteří chtějí sčítat špatné věci, které se dějí vám, planetě, říkám toto: Dostanete to, co očekáváte. Proč nesčítat dobré věci nebo proč neočekávat ty věci, o kterých někteří cítí, že se chystají, že se stanou? A očekávejte zotavení, řešení a odpovědi, které jsou na cestě. Začíná to právě teď. Pro tuto planetu existuje naděje. Jste ve správný čas na správném místě.

To je nejlepší novoroční energie, kterou jsem vám teď za poslední tři roky dal (ve smyslu... vás o ní informoval… pozn.překl.). Možná jste se dostali z nejhoršího. Možná vám ještě něco zbývá, ale, drazí, přichází světlo. A odhalení všech ošklivých věcí a temnoty na této planetě se začínají zmenšovat, protože začínáte vidět to nejtemnější z temnoty. Nyní je načase s tím něco udělat.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva, do všeho, čím procházíte, do všeho, co je, do všeho, co bude, v lásce.

A tak to je.

~ Kryon

 

V tomto channelingu se Kryon více věnuje roku 2023. Je to úplnější poselství, které nám pomáhá vidět světlo na konci tunelu a krásný nový svět, který zde na planetě Zemi vytváříme.

Zdroj: www.kryon.com – 2023 - The Energy of 2023 - MP3 -  min. 13:19

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára K (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách  vč. informací o možnostech pořízení naleznete v  e-shopu Kryonových knih  ZDE a na našem webu  ZDE.