Nový rok 2023 - Jak se odlepit z místa

11.01.2023 19:38

Nový rok 2023 – Jak se odlepit z místa


Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy, 11. ledna 2023

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Toto je druhý týden v měsíci ze série pro nový rok. Řekli jsme vám, že každý jednotlivý channeling bude mít jiné téma, ale specifické pro to, co nazýváte svým novým rokem. Jedná se o čas, který si vyčlenila celá planeta. Existují některé výjimky, a to souvisí s těmi v určitých kulturách, které ho plně neuznávají, ale většina kalendářů ho uznává. Je to čas, kdy si dáváte předsevzetí nebo možná bilancujete, co se stalo v uplynulém roce, zpětně se na to podíváte, řeknete si, co si přejete, co si nepřejete, a jdete dál. A to děláte každý rok a často se nic moc nezmění. (Kryon se směje.)

Zdá se, že je to zábavný čas, abyste takové myšlenky zpřístupnili sobě, své rodině i ostatním.  Pro některé je to téměř módní záležitost. Pro některé je to velmi důležité. Pro některé je to duchovní. Pojďme si o tom promluvit.

Jak byste k tomu přistoupili vy? Pokud jste s námi byli minulý týden, měli jsme kruh dvanácti, kde jsme mluvili o spuštění dvou lodí. Jedna z nich byla v této metafoře samozřejmě velmi stará. A na té lodi byly všechny staré energie, staré způsoby, staré věci. A co bylo na té nové, jsme vám neřekli. Nebylo tam nic moc. Víte, ještě nebyla dotvořena. Tak už to s těmi věcmi bývá.

I dnes v otázkách a odpovědích zazněla odpověď mého partnera: Nevíte, co nevíte." A přesto vás stále žádáme, abyste věřili, že to bude příznivé, až to přijde, protože jste o to požádali. Protože jste to naplánovali, i když nevíte, co to je.

Dokážete s tímto postojem přistupovat i k příštímu roku? Dokážete sami mít ty dvě lodě? Pojďme to shrnout tak, aby to dávalo smysl. Pokud se právě teď podíváte na svůj život, normálně byste řekli: „Tady jsou má předsevzetí. Nechci dělat tohle. Nechci dělat tamto. Chci dělat tohle. Chci obnovit tamto. Tohle bych chtěl dělat lépe. Tohle je pro mě, tamto pro někoho jiného.“ A tak to obvykle chodí.

Co kdybyste místo toho ve své mysli dávali věci do balíčků, stejně jako ty dvě lodě v Kruhu dvanácti v prvním channelingu z roku 2023? Čím to je, že byste řekli, že jste se zasekli a že si každý nový rok po předsevzetí říkáte: „Udělám to lépe," ale stále máte pocit, že to neděláte. Vy víte, čím to je. Může to být tolik věcí, ale vy osobně víte, co to je, co vás brzdí. Co vám brání v tom, abyste se cítili dobře nebo abyste si sami sebe vážili? Co vám brání v tom, abyste se třeba duchovně posunuli dál? A opět to může mít mnoho podob. Může se to projevit ve vašich emocích, ve vašem postoji nebo ve vašem těle. Je tolik podob, které vám brání být sami sebou, a vy víte, jaké to jsou.

Co kdybyste si představili, jaké jsou, a třeba si je i zapsali? Páni, to je děsivé. Někomu se je ani nechce zapisovat. Nechcete jim dodávat energii. Co kdybyste si je napsali na kus papíru? Toto jsou věci, které mě drží tam, kde jsem. Nechci být tam, kde jsem. Jsou to věci, u kterých si řeknete: „Jsem zaseknutý, protože se tyto věci stále vracejí. Stále se vracejí.“

Co kdybyste vzali obrazně řečeno tyto věci nebo seznam, který si vytváříte, a zabalili je do nějakého balíčku? Až to sepíšete, vložte to do krásného balíčku. Je to pěkný balíček. Bude to dárek. Za chvíli uvidíte proč.

A na další seznam můžete dát ne to, co nechcete, ale něco nového, co chcete. Nedělejte z toho seznam, který je každý rok stejný. Zkuste ho trochu pozměnit, aby zněl lépe vašim vlastním uším. Místo toho, abyste napsali, co vám nefungovalo a co vás drželo stranou od toho, můžete říct: Chci objevit věci, které zvýší mou vlastní hodnotu, mou víru v sebe. V tomto případě se vám bude zdát, že jste se rozhodli pro něco, co vám bude vyhovovat.

Snažte se je nekonkretizovat, drazí, protože pokud tak učiníte, omezíte to, co vám Duch může přinést. Udělejte je obecné a krásné. „Chci se cítit lépe, z důvodů, o kterých zatím nevím proč. Chci se každý den probouzet s úsměvem, z důvodů, o kterých zatím nevím, proč mi přijdou do cesty. To je to, co pro sebe vidím v tomto roce.“ Vždycky můžete bezpečně říct: Chci se přiblížit k Tvořivému zdroji. Chci se dozvědět víc o lásce, a to mi pomůže.“

Jaký krásný seznam byste vytvořili, který by nezněl: „Chci nového partnera nebo chci to či ono nebo chci žít na jiném místě.“ To je opravdu krásné, ale všechny tyto věci jsou tak lineární. Co kdyby se tyto věci daly začlenit do multidimenzionálního seznamu, o kterém jsem vám právě říkal? Že si říkáte: Nevím, co to bude, ale chci se cítit lépe." To je to, co chcete.

To je klíčové. To je klíč k tomu, abyste dovolili, aby to, co se bude dít dál, bylo cokoli, pokud to vytvoří to, o co jste požádali. Vidíte rozdíl mezi tímto lineárním seznamem a multidimenzionálním seznamem? Ten lineární, o jehož vytvoření jsme vás požádali, je nyní seznamem věcí, které se zasekly a které již nefungují. Pokračujte a zapište si je. Udělejte je konkrétní. „Nelíbí se mi, jak dělám to či ono. Jsem unavený z toho, že se skláním před tím či oním nebo že tyto věci dělám špatně a dělám je už roky a roky a roky a roky." To je to, co vám říkám.

Tento seznam sepište a chci, aby byl přiložen v balíčku. Pokračujte a zabalte ho třeba tak, jako byste ho balili k svátku, k Vánocům nebo k narozeninám. Udělejte to krásné, protože se chystáte přinést oběť. To přijde za chvíli.

Druhý seznam, který jste sestavili, milí, vůbec nechci, abyste ho dávali do balíčku. Chci, abyste si ho dali do kapsy (Kryonův smích), protože tenhle si dáte vedle sebe. Nezabalíte ho a nepošlete pryč. Neustále ho budete mít vedle sebe. Možná ho dokonce budete mít u své postele. Možná se na něj dokonce díváte. Možná se na něj budete pravidelně odvolávat, jen abyste si připomněli, co by se mohlo stát, co je možné.

Nyní k tomu krásnému malému balíčku, který jste vytvořili se všemi těmi lineárními věcmi, které nemáte rádi, vás požádám o něco, nad čím psychologové na celém světě přikývnou a řeknou: „Máš pravdu." Dalo by se říct, že je to svého druhu obřad. Vezmete ten dar a obětujte ho. Nejlépe, drazí, hodit do ohně, protože pak se díváte, jak je ohněm stravován, a vaše mysl ho vidí hořet. Vaše mysl vidí, jak je zničen a odejde to. Nelze to získat zpět.

A tím říkáte vesmíru, Duchu, všem kolem vás, kteří vás pozorují, jak to děláte, pokud se tak rozhodnete: „Je to hotovo. Je to hotovo. A ty myšlenky, které jsem měl, a ty věci, které se zasekly, se nebudou muset vrátit. Už to nejsem já. Patří to ohni. Věci, které jsou mnou, jsou tyhle obecnější žádosti, které mám pro sebe, pro Ducha, které mám v kapse. Ať se pro mne dějí věci, které podpoří mou sebeúctu, zdraví, krásu, laskavost, soucit a vykouzlí úsměv na tváři. Nemusím vědět, jaké to jsou, ale poznám je, až nastanou. A staré věci, které jsem si napsal na seznam a dal do ohně, už mne nebudou blokovat a umožní, aby ke mně od nynějška přicházely dobré věci.

Je to víc než jen předsevzetí, drazí. Je to závazek. Ano, nebo ne? Myslíte to vážně? Nemyslíte to vážně? To jsou časy, kdy dáváte dohromady tolik druhů slibů sobě, druhým, pro obnovu, jak ji máte ve svém kalendáři. Nový začátek, jak ho máte ve svém kalendáři. A proto vám teď předávám tyto věci, abyste udělali to, co jsem vám právě řekl. A kdykoli budete pochybovat, prostě vytáhněte ten seznam z kapsy nebo z pelesti a vzpomeňte si na tento channeling nebo si ho znovu poslechněte nebo si přečtěte věci, které jste si napsali. Nic není pro vás osobnější než toto.

Dávám vám tyto věci a toto cvičení, protože vím, že to funguje. Vím, kdo jsi, Stará duše, pracovníku světla, který mě teď posloucháš. Všechny tyto věci jsou možné.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva. A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – 2023 - Becoming Unstuck – MP3 -  min. 13:55

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára K. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE.