Nový rok 2023 - Minulost se nebude opakovat

18.01.2023 13:18

Nový rok 2023 – Minulost se nebude opakovat


Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy, 18. ledna 2023

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

A kolikrát jsem vám za posledních 30 let říkal, abyste se měli rádi. Části vašeho těla a vy jimi procházíte, každý orgán; možná si položíte ruce na srdce. Všechny jsou součástí jednoho fungujícího systému řízeného šéfem, a tím jste vy.. Na samém počátku všech Kryonových sezení se vždy mluvilo o promlouvání k vašim buňkám. O vaší schopnosti ovládat pak věci, o kterých vám bylo řečeno, že je ovládat nemůžete.  

Tak to je trochu téma tohoto konkrétního channelingu. Ovládání věcí, o kterých si myslíte, že je nemáte pod kontrolou, jenže to nejsou části vašeho těla. Tohle je těžké. Souvisí to s tím, co vám bylo řečeno, jak jste byli naprogramováni, co jste viděli a jak si myslíte, že věci fungují. 

Toto je třetí channeling toho, co budeme nazývat měsícem nového roku 2023. A když se na to podíváte z širšího úhlu pohledu, vždy se najdou tací, kteří se ptají: „Co přinese tento rok?“ A my jsme se podívali na některé otázky, které jsou možná osobní, určitý přehled, způsob, jakým byste se měli dívat na numerologii, ale tento se bude zabývat budoucností.

Uplynuly celé věky. Nové roky se opakují stále dokola. Byli jste součástí mnoha z nich. První měsíc v roce je tím, kdy se tato oslava koná, a vy jste se jí účastnili v každém minulém životě. Uvědomujete si to? Ať už byl ve hře kalendář jakéhokoli kmene, jehož jste byli součástí před stovkami a stovkami let, probíhal takto. Obecně jste doufali, že nový rok bude lepší, ale často tomu tak nebylo. Ve skutečnosti byly určité části historie, kdy to bylo prostě horší a horší. A tak ať se říkalo cokoli, dělaly se jakékoli obřady, přáli jste vzájemně dobrý nový rok, ale nikdy se nic nezměnilo.

To je předmětem tohoto channelingu a souvisí to s opakováním času. Pokud jste to ještě neslyšeli, uslyšíte to nyní. Pokud jste to slyšeli, chci, abyste zůstali se mnou, protože je to důležité pro to, co přijde dál.

Již velmi dlouho se říká, že čas se opakuje a že určité věci týkající se časových úseků v průběhu let mají tendenci se opakovat. Projdete válkou, válka se vyřeší, existuje vítěz i poražený, ale ne na dlouho. Pak znovu zvedne hlavu a tito vítězové a poražení se pak znovu účastní další války.

Teď jste to viděli, možná to viděli i vaši prarodiče. To by vás mohlo vést k zamyšlení, zda existuje něco, co by způsobilo, že by se čas opakoval bez ohledu na to, co se děje? I když válka nikdy není odpovědí, i když je v ní taková hrůza, proč byste to někdy dělali znovu? A odpověď zní: vždycky to uděláte. Musí k tomu být nějaký důvod. 

Tím důvodem je stará energie. Stará energie, která nevidí nefunkčnost jedné civilizace nebo jedné generace a uplyne dost času, a oni to zkusí znovu. A uplyne dost času a oni to zkusí znovu. A tak máte historii plnou dobyvatelů. Zdá se, že se v tom vystřídala téměř každá země. A vy se podíváte do budoucnosti a řeknete si: „A je to tu zase.“

Před časem jsem vám řekl, že se něco změnilo. Ten čas byl jako železniční trať malého vláčku kolem vánočního stromku. A zdálo se, že když skončil jízdu po jedné části trati, když ji znovu objížděl, přišla a odešla nová generace a on sám si toho ani nevšiml, neviděl dysfunkci toho, co se na trati stalo, a jel po ní znovu a znovu. A tak byla trať prostě plná poučení, ze kterých se nikdy nepoučil. Částečně za to může stará energie, ale částečně také to, že se čas jakoby opakuje.

A pak jsem vám řekl tohle: tento posun, ve kterém se právě nacházíte, je jako odbočka pro vlak – odbočka na novou trať, která tu nikdy předtím nebyla. A vlak se sám rozhodl, že se vydá po této trati. Byl unavený z předchozích kolejí – a to byl rok 2012. A toto přirovnání jsme provedli již dříve. A tak když byl vlak nadohled, přehodila se výhybka a vlak lidstva se vydal po kolejích na jiný okruh. A tento okruh nemá žádnou historii. Ten kruh neměl žádné války. Ten kruh měl větší koleje, jinou barvu. Ta trať přímo vybízela vlak k tomu, aby byl jiný, a všichni, kdo v něm byli, to nějak věděli. Něco se změnilo.

Říkáme to stále dokola. Tohle není svět vašeho dědečka. Teď se začínají dít věci, které vás šokují a překvapují. Jaká bude budoucnost?

2023 – váš vlak jede po nových kolejích, ne po starých, drazí. Zatímco k vám nyní mluvím, probíhá strašlivá válka. Je tu utrpení. Je tu smrt. Na obou stranách je smutek. Co se tam bude dít? Tato válka možná mnohé z vás šokovala a překvapila, přestože byla předpovězena. Říkal jsem vám, ne konkrétně o válce, ale že na důležitých místech budou ti, kteří investují do toho, aby se vše vrátilo do starých kolejí.

Tato konkrétní epizoda, tato energie, kterou nazýváte válkou, na této trati nevydrží. Svět ji nechtěl. Svět ji nebude chtít znovu. Tohle je nová stopa. Připravte se na překvapivé změny, ne na to, co si myslíte.

Když se podíváte na mnoho dalších věcí, které se vždy opakovaly, které byly nespravedlivé, mimo integritu, nebyly správné, tak to také není na místě. Takže vám říkám, že tohle je největší příležitost, jakou kdy lidstvo mělo. Vydali jste se na novou dráhu. Rok 2023 je naplněn příslibem víc než kterýkoli jiný rok, který jste na této dráze měli od roku 2012.

Stále se najdou tací, kteří vás budou chtít dostat zpět do starých kolejí. A uvidíte to. Řeknete si: „To není správné. Tohle je stará energie. Podívejte se, co dělají.“ A tak mnozí řeknou: „Ne, to nejde, to neudělám. Nebudu s tím souhlasit. Nebudu tak hlasovat. Nebudu říkat ano.“ I to se blíží. 

V tomto roce 2023 začnete pomalu pozorovat věci, které vám začnou ukazovat, že se začíná měnit obecný konsenzus civilizace o tom, že lidé chtějí určité věci a není to smrt a zkáza. Ne že by to (smrt a zkázu) chtěli předtím, ale prostě se zdálo, že to takhle vždycky fungovalo. Ale tentokrát se lidé ozvou a ukážou, že nechtějí vlády, které by je utlačovaly. Tentokrát se skutečně ozvou.

Tyto věci vždy přinášejí problémy a někdy i další smrt, ale, drazí, řeknu vám, staly se měřítkem změny. Je totiž mnoho těch, kteří povstanou a řeknou: „Už ne, tentokrát ne.“ A tak se stane, že se to stane.

Rok 2023 je plný překvapení v obou směrech, ale na mnohé z nich se budete moci podívat a říct si: „Podívejte se na to! Kryon řekl, že se to stane. Podívejte se na to. Panebože, věci se mění!“ Předávám vám toto poselství, protože je plné naděje a vy ji potřebujete. Je to poselství, které říká, že vlak na této konkrétní trati nemusí opakovat to, co se odehrávalo v předchozích dobách… že stará energie staré trati, na kterou jste tak zvyklí, je pryč. 

A je to v rukou Starých duší, pracovníků světla, těch, kteří by tomu chtěli naslouchat, aby to viděli. A nejen to vidět, ale vzít to na vědomí a říct: „Podívejte, tohle se děje. Stane se to i v mém životě. Možná bych se toho měl zúčastnit.A to znamená: „Budu se podílet na lásce k této trati. Budu se podílet na laskavosti a postoji, který změní ten vlak. Budu dělat věci, které jsem předtím nedělal, protože jsem si předtím myslel, že není žádná naděje, a teď už ji mám.“

To je to, co jsme vám chtěli říct. Budoucnost není taková, jak si myslíte. Máte kontrolu nad něčím, o čem jste si mysleli, že ji nemáte. Tady to je.

Je to těžké, že ano, když jste obklopeni ostatními, kteří vám řeknou: „Je to pořád totéž. Věci se ve skutečnosti nezmění. Už je to tady zase.“ A vy jim můžete říct toto: „No, možná že tohle bude jiné, protože cítím, že se něco děje.“ Můžete je dokonce vyzvat, aby se na některé věci podívali, aniž by o nich prohlašovali, že jsou špatnými… možná je vyzvete, aby se podívali na měnící se Zemi, ne na tu, která zůstává stále stejná. Takovou, kde je naděje a kde je příslib, protože ji máte na starosti vy.

Toto je můj vzkaz. Mohli byste ho nazvat hlavním novoročním poselstvím. A ještě jedno přijde. Požehnaný je člověk, který skutečně chápe, že toto je jiná doba. Je to jiná doba s jinými energiemi, pro které jste přišli. 

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – The Past will not Repeat  - MP3 -  min. 16:56

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára K (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE