Plánovali jste, že tu budete

11.05.2022 22:10

Plánovali jste, že tu budete

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 11. května 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Channelingy tohoto měsíce se týkají načasování. Zahrnují tolik otázek týkajících se osobně vás, Země a zejména toho, co se děje právě teď na této planetě – překvapení válkou. Tyto věci, drazí, se objevují v cyklech. Avšak cyklus, o kterém chci mluvit právě teď, je ten váš.

Co je to za cyklus, o kterém jsme vám opakovaně po 32 let předávali informace, jenž můžete očekávat? Nazvali jsme to precese rovnodennosti. Identifikovali jej vlastně domorodci jako „čas změny“. Mayové jej nazvali „nový cyklus tvoření“, ostatní domorodé kmeny pro to mají mnoho jiných názvů, avšak významově jsou stejné: věci se změní. Objeví se příležitosti pro změny. Pozorovali hvězdy a viděli energii, která to může vytvořit. Vlastně channelovali poselství, byli precizní a měli pravdu. Byla a je to naprostá pravda. Právě jste v posunu. O všech těchto věcech vás poslední roky učíme. V předchozích letech jsme vám říkali, že to přichází a teď je to tady.    

Jaký vztah má načasování k vám a k vaší duši? Minulý týden jsme o tom mluvili v Kruhu dvanácti. Stáli jste ve větru zrození, připraveni sem přijít. Popsali jsme vás také jako hrdiny v tvoření. Přetrvává však otázka: Skutečně jste plánovali, že tu v tento moment budete? Existuje nějaký druh akášického načasování, které vám pomůže tady žít? Odpověď je taková: Je to mnohem hlubší, než si myslíte. Vraťme se zpátky. Předávali jsme vám mnoho informací o vás jakožto starých duších. A pokud jste o tom hloubali a prostudovali si všechna poselství, možná si vybavujete, že staré duše jsou ty, které už mnohokrát pobývaly v této pozemské škole. Z vašich akášických záznamů byste se dočetli, že jste tu prožili mnoho, mnoho životů, zejména na této planetě, kde po staletí byla délka života velmi krátká. Dokážete si představit, kolik tisíc životů jste mohli prožít, pokud jste tu pobývali už od počátku? Nemuseli jste tu však být od počátku, abyste se stali starou duší. Jen jste museli projít zkušeností na této planetě, která je sáhodlouhá, možná několik stovek let, kdy jste tu opakovaně žili. A co se pokaždé dělo? Je to tak, že váš akášický záznam sbírá moudrost, určitý druh energie, zatímco tu žijete, abyste se v příštím životě probudili, velmi často ve stejné kultuře? Vzhledem k tomu máte příjemnější a pohodlnější život, protože už víte trochu víc o tom, co můžete očekávat. Často můžete vidět přicházet věci, přizpůsobovat se, provádět kvůli nim změny, nebo můžete prožívat zážitky déjà vu, že už jste tu byli, něco dělali, co už dělat nebudete, a provádět změny a úpravy. Takže co se vám snažím říct je, že často bývá načasování věcí, které se vám dějí na této planetě a které jste si naplánovali, moudřejší pro staré duše než pro ty, kdo nejsou starými dušemi.        

„Kam tím míříš, Kryone?“ Říkám vám, že čím víc životů jste na této planetě prožili, tím víc si uvědomujete tuto planetu, co tu existuje, jak s tím pracovat, uvědomujete si potenciály. Jak tomu říkáme, mořili jste se se starou energií po staletí. Na této planetě bylo velmi málo světla, drazí. Byla tu izolovaná světelná ohniska – už jsme o tom mluvili – avšak najednou je to jinak. Tohle je posun. Je to ten posun, o němž mluvili starodávní. Je to ten posun, o kterém mluvíme my. Kvantové pole, které je kolem vás, se přepisuje, omlazuje, obnovuje, zatímco tato planeta míří do nových oblastí poté, co se změnila magnetická mřížka, aby umožnila energii vyššího vědomí dostat se sem. Staré duše jsou klíčové. Čím víc starých duší je v této době na planetě, tím větší naději máte na to, abyste sami pomohli zlepšit situaci a vysílat Zemi světlo.

Vezměme si pro tuto chvíli jednu premisu: Potřebujeme vás, staré duše. Řekněme, že jste začali žít jeden život a možná to bylo jen před 30 nebo 40 lety a že tento život rychle skončil a vy jste se dožili možná jen 25, 26 let a pak jste zemřeli. Kolem vás by byli ti, kteří by říkali: „Jaké by to bylo, kdyby tu mohli zůstat na cestě, která byla tak osvícená? Můžeme o nich říct, že byli velmi moudří. Proč byl jejich život tak krátký, když tu měli tolik co dělat?“ Teď se připravte. Co když to bylo v plánu? Ve vašem plánu? Že jste mohli prožít jeden krátký život, vrátit se a vyrůst, takže jste dospěli pro posun? A důvod je ten, že vás potřebujeme v určitém věku a určitý věk znamená, abyste mohli lépe vyučovat ostatní lidi, aby vás společnost viděla ve skupině určitého věku, a vy jste dělali lepší práci, kvůli které tady jste.

Něco vám povím, abyste o tom mohli opravdu přemýšlet. Důvod předčasné smrti - když potřebujeme starou duši nebo vás, vnímejte jako potřebu, abyste ukončili současný život, vrátili se zpátky svěží, mladí, plní energie, kterou potřebujete, abyste zachránili tuto planetu a vysílali jí světlo, což byste nemohli předtím, než jste zemřeli. Pochopili jste to?   

Načasování. Tady je dnešní prohlášení ohledně načasování. Jste tady s určitým záměrem. Plánovali jste to do věku, kdy děláte to, co děláte – tohle vše je v tom, co nazýváme plán, že tady teď sedíte. Ten plán se netýká jednoho vašeho života, ten plán je pro vaše životy. Na druhé straně závoje máte božskou mysl. Můžete vidět moudrost, můžete dokonce chápat a zvážit smutek a žal druhých lidí, když předčasně zemřete, oproti tomu, co budete moci udělat, až se (znovu) vrátíte. Světlo, které můžete nést, které jste nemohli nést nebo jste prožívali těžké časy, abyste ho mohli nést, když jste tu byli v posledním životě, jenž skončil předčasně – světlo, které můžete cele uchopit s moudrostí, což bude mít mnohem větší dopad a účinek, právě teď na této planetě během posunu.

Dovolte mi, abych vám něco sdělil, abyste o tom mohli přemýšlet a uvažovat. Mnozí z vás tohle udělali, mnozí z vás, abyste mohli přijít ve správný čas na správné místo do správné kultury, abyste tu byli právě teď. Abyste vysílali soucit a světlo této planetě, aby to vyvolalo věci, které by se nikdy ve staré energii nemohly stát. Právě teď některé vidíte. Možná ty reakce na temnou energii, která vystrkuje hlavu právě teď, ukazuje se právě teď. Jaké jsou reakce celého světa na to, co se právě teď děje? Viděli jste někdy dřív něco podobného? Odpověď zní ne. Myslíte si, že temné energie jsou překvapeny? Odpověď zní ano. Budou se však vzpírat, bojovat a tlačit proti světu, dlouhou dobu. Vaše světlo zvítězí. Říkáme vám, že vidíte jen malý kousek toho, co se děje. Také jsme vám říkali o dvou krocích vpřed a jednom kroku vzad. Avšak je to tady a vy můžete vidět, co se děje, když temnota začne tlačit proti něčemu, co nebylo nikdy očekáváno – doba, kdy Země nebude temná, doba, kdy se začne objevovat světlo a moudrost – soucit a laskavost se stanou součástí agendy lásky, jak bych to nazval, protože tato planeta je s ní úzce spojená a probouzí se k ní.

Načasování? Nejste tady náhodou. A pokud si myslíte, že jste, chci vám předat druhou myšlenku. Jste tu s určitým záměrem a nejste tady kvůli tomu, abyste trpěli. Jste tu, abyste byli zdraví, a kvůli tomu jsem požádal, aby vznikl a i nadále pokračoval tento program, abyste mohli slyšet tolik lidských bytostí, které vám a vašemu zdraví věnují hodně času a úsilí, aby vám pomohli uzdravit se tolika různými metodami, tolika různými způsoby, protože je vás tolik, kdo máte různé metody a různé způsoby a různé myšlení. Nejste tady náhodou. Naplánovali jste si to, staré duše.

Pokud mě právě teď posloucháte, řeknu vám toto: „Jděte dělat to, co děláte, ale pochopte, že máte za sebou doprovod, který vás chce pozvednout a vzít na místo, kde vaše světlo bude zářit a projevovat se. Nedovolte, aby se k vám dostávaly věci, jež by vás emočně nebo duchovně ubíjely či srážely, protože vidíte určitou temnotu nebo něco nechápete. Jste tady, abyste to zmařili, překazili, změnili a proměnili do světla. Není to snadná práce, proto vás nazývají pracovníky světla. Proto jste tady. Když vás však požádám, abyste se do toho pustili s veškerou láskou, pochopte, že jste nesmírně hluboce milováni, každý z vás. Jste tady záměrně pro spásu vědomí na této planetě.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – You Planned Being Here! - MP3 -  min. 13:37

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE