Plánované budoucí inkarnace?

25.05.2022 18:26

Plánované budoucí inkarnace?

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 25. května 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

 

Tohle je čtvrtý channeling tohoto měsíce a tím dokončujeme tuto konkrétní sérii, kterou jsem jednoduše nazval Načasování. Už dřív jsme předali mnoho channelingů o načasování, avšak v tomto měsíci se v těchto čtyřech channelinzích detailněji zaměřujeme na některá specifika toho, co bylo dřív obecně řečeno.

Když mluvíme o načasování, existuje tolik vrstev. Ironií toho je, že když se dostanete na druhou stranu závoje, čas není tím, čím je pro vás teď. Pro nás je čas kruhem, jenž se stále víc zmenšuje a zmenšuje, až se stane takříkajíc bodem. A přestože čas určitým způsobem stále existuje, veškerý čas je „TEĎ“. Zatímco vy vidíte čas jako dlouhou přímou vlakovou traťa vy sami jste vlakem – vidíte minulost, přítomnost a budoucnost.

Dovolte mi však, abych se vás na něco zeptal. Pokud tento vlak, který vidíte, existoval v minulosti, jede právě teď a směřuje do budoucnosti, pokud jej ve své mysli vidíte jako vlak na přímé trati, uvědomujete si, že kvůli vašemu vlaku nemůže existovat „teď“, protože se tento váš vlak neustále pohybuje z minulosti do budoucnosti? Nikdy se nezastaví. A tak musíte předefinovat, co je to „teď“. „Teď“ je podobné jako to naše teď: je stále v pohybu a přechází z jednoho stavu do druhého. Pokud vezmete tento vlak a přímou trať ohnete do kruhu a budete tento kruh stále víc zmenšovat, pak bude vlak prostě jen jezdit v témže kruhu. Toto je vysvětlení toho, jak vás vidíme a jak funguje čas na naší straně závoje. Ve skutečnosti žádný čas neexistuje. Vidíme to, co považujete za minulost. A protože je to ve vaší Akáše, používáte to, a proto je to „teď“.  Použijete to do budoucnosti? Odpověď je ano, spolu s mnoha dalšími věcmi, které se učíte v každém okamžiku „teď“. Proto je i budoucnost součástí „teď“, v tomto vlaku, který jezdí v tom úzkém kruhu.

Ukazuji vám tyto věci, i když jim nerozumíte, abych vytvořil premisu pro otázku. Tím předpokladem otázky je, že jste mnohem mocnější, než si myslíte. A ta otázka se týká reinkarnace. No, o reinkarnaci jsme mluvili mnohokrát, dokonce i o jejím načasování. Ale teď budeme trochu konkrétnější a začíná to otázkou, kterou byste mohli položit: „Drahý Kryone, je možné, že si plánujeme naše budoucí inkarnace včetně toho, kdo budou naši rodiče, ale také kde budeme, co by mohlo být, co budeme dělat nebo co se bude dít?“ Teď se dostáváte k některým velmi zajímavým ezoterickým otázkám. Máte svobodnou volbu. To se týká i smluv a plánů. Kterýkoli člověk, který vás učí a má znalosti o karmických, akášických a dalších energiích týkajících se minulých a budoucích životů, vám řekne: Ty smlouvy a plány, které pociťujete, že je v sobě máte, pocházejí přímo z minulosti. Byli jste to vy, kdo jste si naplánovali svůj život – ještě než jste sem přišli.

Takže tato konkrétní otázka již byla určitým způsobem zodpovězena. Avšak do jakých detailů to lze naplánovat? Co se týká takových smluv a plánů, téměř každý, kdo učí o akášických záznamech, bude souhlasit s tím, že tyto smlouvy jsou jen plány, jsou prostě jen začátkem, takže když přijdete na planetu a začnete pracovat na věcech, o kterých vnitřně cítíte, že byste je měli dělat, tak i když s nimi začnete, můžete je přesto kdykoli změnit s ohledem na planetární energii a svou svobodnou volbu. Dokonce jsem řekl, že (tyto smlouvy) jsou napsány neviditelným inkoustem. Můžete mít tedy pocit, že byste měli něco udělat – ale co když díky (současné) energii přijde něco lepšího? Znamená to, že se musíte pevně držet starého plánu ve staré energii, nebo můžete tuto smlouvu změnit a udělat něco úplně jiného a mít z toho dobrý pocit? Odpověď zní ANO. Je to vždy jen vaše volba. Takže plány, smlouvy a všechny tyto lineární věci, o kterých si myslíte, že je máte udělat, v sobě vždy obsahují možnost změny.

Ale to stále neodpovídá na položenou otázku: „Drahý Kryone, do jakých detailů můžeme plánovat budoucnost?“ Pojďme si o tom promluvit. Toto je něco, co starodávní dělali po velmi dlouhou dobu. Chci, abyste se na to podívali a řekli mi, jak to vnímáte, zda je to skutečné nebo ne.

Na planetě existují určité systémy víry a jeden z těch původních systémů chápe kvalitu svých vůdců a počítá s reinkarnací, aby mohli pokračovat s moudrostí ve svém učení. Tím chci říct, že vůdci tohoto systému víry vědí, kým budou v příštím životě. Znají své další pohlaví a vědí, kde budou. A záhadou, úkolem je pak je najít, aby mohli pokračovat ve svém učení. Plně tedy uznávají myšlenku „pozemské školy“. Ale ještě víc než to – vidí moudrost šamana, který pokračuje dál, a tak ho hledají v jeho příštím životě. Tento průvodce nebo šaman v tomto životě říká: „V té době hledejte v tomto městě muže/ženu v tomto věku, a to budu já. Vrátím se a dám vám znamení, že jsem to já.“ Co na to říkáte? Takže nejen že máte plán, ale můžete lidem říct, co budete dělat a kam se mají podívat. Tohle není žádná novinka.

Pojďme se podívat na známá fakta a na to, jak tento systém dosud fungoval. Tento konkrétní systém víry vyhledá a vybere vhodnou osobu ve velmi raném věku, mezi 6-10 lety, a pak ji začne školit. Přistupuje se k tomu s inteligencí, protože (adepti) jsou posíláni do zámoří, aby se naučili několik jazyků, pak se vrátí zpět a pošlou je na vysokou školu, aby z nich vyrostli moudří a vzdělaní lidé. A pokaždé tito lidé přijmou svůj úkol a odvedou svou práci velmi dobře, jako by se prostě jen rozpomenuli. Jaká je pravděpodobnost, že je to jen náhoda a že najdete někoho, kdo to dokáže? A to je to, na čem vám chci ukázat, že to funguje. Další podobné systémy víry zvolily své rinpočhe stejným způsobem. Chodí po vesnicích a hledají děti, které jsou reinkarnovanými rinpočhe, což jsou duchovní vůdci. Ty pak školí a vyučují stejným způsobem. Toto je systém plánované reinkarnace a funguje.

Vraťme se tedy k otázce: Do jakých detailů můžeme plánovat svůj budoucí život? A odpověď zní: Tak konkrétně, jak chcete. Drazí, staré duše, poslouchejte mě. V této nové energii máme nyní nové nástroje pro práci s duší, které dokonce napodobují to, čeho byli šamani schopni tak dávno. Chci vám říci, že vaše intuice právě teď, zatímco tady žijete, může velmi dobře ožít tím, co možná budete dělat v příštím životě. A až se dostanete na druhou stranu závoje, vše, co se vám stalo v tomto životě, vyladí to, co budete dělat v příštím životě.

Začíná to být mnohem jasnější těm, kdo říkají: „Vrátím se a chci být v té či oné kultuře a chci dělat to a ono.“ To se dostává do Pole, do akášického plánování. A je to skoro, jako byste si objednali to, co budete dělat příště – jaké budete mít pohlaví, kde budete žít a čeho chcete dosáhnout. Mohlo by to být i to, že budete v příštím životě pokračovat v tom, co děláte teď. Bylo tolik případů, kdy to kreativní lidé udělali. Zejména hudebníci se vracejí na planetu a pokračují tam, kde přestali. A ti, kdo zkoumají jejich práci nebo skladby, pak řeknou: „Vypadá to, že jde o starého mistra – má stejné frázování, stejný způsob komponování.“ A oni pak na vás možná mrknou a řeknou: „Taky mám ten pocit.“ Velcí umělci se vracejí a jsou dál velkými umělci. Někteří malují stejným stylem jako předtím. Takové případy se vždy objevovaly. 

Některé energie, zejména energie kreativity, lásky a soucitu, pokračují do dalšího života. Někdy se šamani vrátí jako šamani. Ale je toho víc než to. Jak tu dnes sedíte, dokážete pochopit a uvažovat o pokračování svého příštího života? Jaký to koncept! Někteří nad tím budou obracet oči v sloup a říkat: „No, Kryone, zašel jsi trochu příliš daleko.“  Říkám vám, jen se podívejte na to, čeho se dosahovalo a co se dělo po stovky let na těch místech, kde to dělají a lidé tomu věří. Je to i váš dar.

Dnes se tím budeme v Kruhu dvanácti zabývat podrobněji. Zeptám se vás: Dokážete vidět budoucnost své vlastní inkarnace v příštím životě, co byste mohli dělat a jaký by mohl být váš úkol? Ne ten, který plánujete. Dokážete skutečně vidět sami sebe, jak jej provádíte? To by jej pak mohlo dokonce i zneplatnit. Dokážete ovládnout budoucnost, nebo ne? Budeme o tom diskutovat za chvíli v Kruhu dvanácti, určeném pro členy.

Každý může slyšet tyto channelingy. Jsou kompletní tak, jak jsou. Někdy vám předáme trochu víc v Kruhu dvanácti. To je důvod, proč existuje, aby vám pomohl pochopit sebe samotné, vaše léčení a jak velkolepí jste.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com – Future Planned Incarnations? - MP3 -  min. 15:04

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE