Po smrti

15.07.2013 20:53

 

Otázka: Mohl bys nám prosím detailně vysvětlit, co se stane, když pozemské tělo zemře? Moje matka právě zemřela a já bych si moc přála vědět, čím právě teď prochází.


Odpověď: Drahá, žehnám ti za tvou otázku, tvůj soucit a starost o tvou milovanou matku.  Nemůžeme ti detailně popsat tento proces. Důvod? Je to mimo chápání! Jednoduché vysvětlení je takové, které už jsi dříve slyšela. Nejprve nastane hluboké znovuspojení s energií, kterou nazýváme „vyšší část tebe“. Toto setkání je velkolepé a naplněné radostí. Poté následuje cesta na místo, kde tvá „esence“ znovu-splyne a kde „předáš“ záznamy. Poté se vrátíš ke své rodině. Toto je koncept, který se nedá ve vašem 4D vysvětlit.

 

Čím prochází? Dám ti velkou nápovědu. Stojí vedle tebe! Když je ve své „esenci“, je mnohem větší a její část bude tvojí součástí po zbytek tvého života. Jedna z nejzásadnějších věcí je, že byste si všichni měli uvědomit, že vaše rodina nikdy zcela neodejde.


Toto je extrémně obtížné vysvětlit lineárním bytostem! Jak je možné, že tvá „matka“ bude tvojí součástí po zbytek tvého života a zároveň může být „ve frontě“ na reinkarnaci do dalšího života? Toto jsou zdánlivá mystéria interdimenzionality, která už nemůžete pochopit – to když vám povím, že VY stále pomáháte těm z vašeho „minulého života“ a že je také běžně „cítíte“.

 
Takže… požehnej jí a zároveň jí pozdrav. Bude v tobě žít po celou dobu. Oslav lidský život a oslav i fakt, že je věčná… stejně jako ty.

 

Přeložila Marie Kuchařová