Posouváte se, drazí

23.11.2021 00:11

ČOČKY, SKRZE KTERÉ SE DÍVÁTE, SE NYNÍ MĚNÍ

 

Někteří z vás budou mít divný pocit, že se posouvají a mění, protože začínáte více rozumět věcem, ze kterých jste dřív šíleli.

Lidé s určitými (zlo)zvyky či situace kolem vás, na které jste si vždy stěžovali, které vás rozhazovaly nebo vás štvaly… a vy se na ně poprvé podíváte a řeknete: „Ach, já tomu rozumím. Nelíbí se mi to, ale chápu, proč se toto nyní děje.“


Ve skutečnosti máte i další nápady ohledně toho, jak pracovat na sobě, abyste se posunuli do většího klidu ohledně věcí, které vás dříve štvaly. To je teď nové.

V minulosti jste viděli tyto věci a ony vám vadily, opravdu vás štvaly. Někdy se z toho vyvinula úzkost a strach. Teď se na ně najednou díváte v jiném světle. To se začíná dít mnohým z vás.

Stane se z toho to, co nazveme mírumilovným pochopením, postoj pochopitelnosti. Bude zajímavé vidět, jak to bude přeloženo. (Kryonův humor.)

Jsou věci, které by se neměly dít způsobem, jak věci vnímáte a s jakými se potýkáte a přesto se nyní ve vašem životě odehrávají. Jak byste to vysvětlili? Situace, které způsobily, že je vám nepříjemně a že se cítíte úzkostlivě se náhle začínají potkávat s vaším vědomím, vaší myslí, v lepším světle.

A tohle, drazí, by vám mělo nejvíce vypovědět o tom, jak si vedete, protože TOTO JSOU ATRIBUTY MISTROVSTVÍ.

Tady je něco, co nečekáte. Cítíte odpojení s některými přáteli, které jste dříve měli. To nijak nesouvisí s tím, co se teď děje na planetě. Nemá to nic společného s atributy, které jsou ve zprávách nebo s některými věcmi, které by vás rozdělovaly.

Hovořím o pocitu odpojenosti od přátel. Přátelé jsou ti, se kterými byste byli a užívali si to, pořádali s nimi aktivity a teď se na ty aktivity díváte a říkáte si: „Nejsem si jistý.“

Můžete to začít analyzovat a my se ptáme: „Proč? Proč? Proč? Proč se odpojuji od celoživotního přítele?“ Můžete na to říct: „No, protože si hodně stěžuje.“

My na to můžeme zareagovat: „No a co?“ A vy odpovíte: „Začínám to slyšet v jiném světle. Jeho stížnosti na mne určitým způsobem působí jako facka do tváře. Není mi příjemné být s ním a to je nové. Vždy jsem si myslel, že je to fajn, ale teď už není.“ Cítíte skutečné odpojení.

Ach, ale pro některé z vás (ne pro všechny) je nejtěžší to následující. Jste připraveni? Začínáte cítit, že vaše rodina není skutečně vaší rodinou. Vaši pokrevní příbuzní: sestry, bratři, matky, otcové… nejsou doopravdy vaší rodinou dle definice rodiny.

A není to tak, že byste od nich odešli. Jen říkáte: „Co když nejsou tím, kým si myslím, že jsou?“ To se zdá být záhadné a divné.

Někteří z vás to zažívají a cítí ohledně toho vinu. Nechápou, že Mistr začne vidět rodinu velmi odlišně – a součástí toho je vidění Matky Země (Gaii) v jiném světle – možná jako zdroj „skutečné rodiny“.

Toto jsou některé z divných věcí, které se začnou dít při probuzení. Je toho víc. Jsou zde psychologické potíže a fyzické potíže, opravdu podivné.

Požehnaní jsou ti, kteří nyní kráčí ke světlu v těchto dveřích, metaforicky, a nebojí se, protože naleznou sebe samé – velkolepost ve své vlastní buněčné struktuře, důvod proč jsou tady a ucítí NEZMĚRNOU LÁSKU.

Já jsem Kryon a miluji lidstvo.

A tak to je,

 

KRYON