Používání větru intuice

26.10.2022 18:50

 

Používání větru intuice


Kryonův channeling přijal Lee Carroll v rámci Kruhu dvanácti/Léčivé středy, 26. 10. 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Bylo tolik otázek, tolik otázek, jak na to, ale ta, kterou dnes dokonce pokryl můj partner: „Jak to víš? Jak funguje intuice? Jak funguje pole?“ Před několika měsíci jsem přednesl sdělení, které pro vás nyní ve zkrácené podobě zopakuji, a obsahuje metaforu, jež je pro některé z vás nejlepším druhem vysvětlení, když mluvíme o tom „jak to víš?“.

Mnohokrát jsme mluvili o poli – že když vnímáte pole kolem sebe, vnímáte vlastně vše, co se v danou chvíli děje. V této podobě to existuje. Dalo by se říci, že je to polévka vědomí, což je energie na planetě, která vám nemusí nutně předpovídat budoucnost, i když některé věci na ni mohou poukazovat. Je to v podstatě to, co se děje právě teď. Přemýšlejte o tom jako o všech myšlenkách celého lidstva a o tom, že ty, které se možná nějak týkají vás, vašeho života, vaší rodiny, jsou také dostupné prostřednictvím intuice. Důvod: abyste se mohli pohnout doleva nebo doprava a možná se vyhnout překážkám, které by mohly být před vámi, těm překážkám a věcem, které by pro vás možná byly nástrahami. Věděli jste, že existuje intuice, která vás z nich může dostat?

Již dříve jsme vám řekli, že pracovník světla nemusí být závislý na štěstí, protože máte schopnost měnit svou realitu vnímáním pole. Ti, kteří se tím zabývají již léta, mají přátele, kteří jim řeknou: „Páni, ty máš ale štěstí!“. Štěstí s tím nemá nic společného. Je to vaše naladění.

Dnešní otázka: Jak poznáte, co funguje, co ne, co je pro vás to pravé? Můj partner mi část z toho vysvětlil. Dovolte mi, abych vám to řekl celé. Jsou tací, kterým se to nelíbí, kterým se nelíbí představa, že budete věřit něčemu zcela a naprosto neviditelnému. Raději byste měli před sebou člověka, který vám bude radit, protože je to moudrá stará duše. A možná mají skutečně skvělé rady, ale nejsou s tímto polem spojeni tak jako vy. Oni jsou napojeni na pole pro ně.

Máte schopnost přečíst si, kterým směrem se máte vydat, a to v obou směrech reality. To znamená, že se zvednete a jdete doleva nebo doprava, Také rozhodnutí, která můžete učinit ohledně směřování ve svém životě. Není to podstata téměř všeho? Měl bych, nebo bych neměl?

To vše jsem přirovnal k něčemu, co někteří z vás velmi dobře znají. Něčemu, s čím se na této planetě potýkáte, s čím se potýkáte odjakživa. Chci poukázat na ty, kteří se plaví po oceánech. Nejen na ty, kteří se plaví po oceánech nyní, ale i na ty z minulosti, kteří měli cestu, jež byla jedinou cestou, kterou měli. Jinými slovy, jejich přežití spočívalo v tom, jak dobře se uměli plavit. Nebylo to něco, co by dělali o víkendech. Nebylo to pro zábavu. Bylo to na obrovských lodích, které převážely nejen je samotné, ale i ostatní, které měli na starosti a za které byli zodpovědní. Náklad, který se musel dostat na určité místo, a oni museli číst vítr.

Použijeme tedy metaforu větru jako pole. Námořník má několik velmi zajímavých možností a několik obtížných druhů věcí, které musí udělat. Řekněme, že chce plout rovně a rovně je místo, kde je přístav, ve kterém musí být. Provede všechna svá měření. Má svůj kompas. Tak nějak ví, kam jde. Vlastně není pochyb o tom, co má dělat, ale potřebuje vítr, aby se tam dostal.

V ideálním světě by jednoduše nastavil kormidlo na tento přístav, nastavil plachty pod správným úhlem, aby zachytil vítr, a vplul přímo dovnitř, ale takhle to nikdy nefungovalo, protože větry se zřejmě často mění. Někdy foukal vítr ze směru, který byl opravdu hodně daleko od místa, kam chtěl plout. Co tam teď děláte? A tak na to přišel. Námořníci to vědí. Plují tím směrem, odkud fouká vítr, a pak se otočí a plují jiným směrem. Takže mohou kličkovat a kličkovat, protože vítr vůbec nefouká správným směrem, kde je jejich cíl. Chápete to?

První věcí, kterou musí námořník s touto neviditelnou silou udělat, je vycítit, kterým směrem se má pohybovat, aby se otočil. Ten směr, který ho zavede doleva nebo doprava, zdánlivě daleko od jeho směru, na který musí jít, aby se pak mohl otočit a jít na jiný a otočit se a jít na jiný. A i když to nemusí být příliš efektivní, svého cíle dosáhne – nakonec se dostane do přístavu.

A tak si na chvíli představte tuto metaforu. Sedíte a rozhodujete se, kudy se vydat, abyste se dostali k cíli. A co je tím cílem? Řekněme, že je to cíl pokračovat v lásce ve vašem životě. Cílem je pokračovat v přežívání. Jinými slovy, je to základní cíl. Cílem je zdraví. Něco, co musíte udělat, co vás k němu dovede, a přesto vítr vane špatným směrem.

A tím myslím, že za vámi někdo přijde nebo nastane zajímavá situace. Vy řeknete: „No, tohle jsem opravdu neměl na mysli. A opravdu si nemyslím, že mě to zavede tímto směrem, ale chci to udělat. Ano, nebo ne?“ Pak se vám zableskne intuice, ta neviditelná síla, kterou námořník zná. Dokonce čte obrazce na vodě, aby věděl, z jakého směru může nakonec přijít vítr, kdy se má otočit. To všechno je neviditelné.

„Drahý Duchu,“ můžete říci. „Ukaž mi, odkud vítr vane, abych věděl, kterým směrem se mám vydat. A budu vědět, drahý Duchu, že pokud se mi to bude zdát nesprávné nebo špatné, odmítnu to, protože nevím, co je v poli. Víš, kdybych šel přímo vpřed v tom, co by mohlo dosáhnout mého cíle, co si myslím, že chci udělat, mohlo by mě to dostat do díry. Mohlo by mě to dostat na místo, kde by se mohlo něco stát. A proto se budu otáčet. Půjdu chvíli jiným směrem a pak se možná otočím a půjdu chvíli jiným směrem. A tyto směry nebudou ty, které jsem si vymyslel. Budou to ty, ke kterým mě bude tlačit vítr. Drahý Duchu,“ můžete říci, „dovol mi, abych byl postrkován do míst, kterým nerozumím a která mi dají zdraví nebo lásku k věcem, které jsou skutečně mým cílem.“

Snad i dnes se našel jeden nebo dva, kteří se ptali: „Jak mám najít radost?“ Věděli jste, že pro vás skutečně existuje cesta? Možná je to ve věcech, které možná děláte, které teď neděláte a které vám změní život. Možná je to v lidech, které potkáte. Někdy instruktory, někdy partnery, někdy podnikatele, kteří obohatí váš život, rozesmějí vás, dají vám věci, díky kterým nebude těžké najít radost. I ve zlomených srdcích, drazí, je radost.

Chci vám něco říct. Tento neviditelný vítr, budu ho nazývat vaším týmem, a možná jste to už slyšeli v Kruhu dvanácti, zejména tento měsíc. Je to váš tým, průvodci, andělé, ať už jim říkáte jakkoli, kteří jsou stále s vámi. Jsou to ti, kteří dělají vítr (Kryon vydává zvuk větru a směje se), když říkají: „Následuj toto. Následuj tamto.“ Dovolíte jim to, nebo se budete dívat na to, jak si myslíte, že by to mělo být. Jde o to, abyste byli otevřeni vydat se směrem, který jste nečekali a který vás pak dost možná zavede jiným směrem a jinam, stejně jako námořníka, který intuitivně ví, že to musí udělat, aby dosáhl cíle: delšího života, radosti, zdraví, aniž byste museli projít nástrahami nebo dírami, do kterých byste mohli spadnout, nebo špatnými scénáři, které se vám předkládají, abyste se mohli dostat buď z nich (těchto scénářů) nebo ze zlomeného srdce.

Všechny tyto věci jsou v poli, drazí. Všem těmto věcem se můžete vyhnout, pokud budete dávat pozor, odkud vítr vane. Jsou to metafory, kterými vás žádám, abyste je pro sebe převedli do činů. A to tak, že skutečně umožníte tyto věci ve svém životě. „Drahý Duchu, trochu mě uklidni, abych dovolil věci, které neočekávám. A pak, až se stanou, pochopím je. Ucítím „aha“ a budu ten směr chvíli sledovat, možná ho na chvíli změním, ale všem těmto věcem budu věřit, že jsou polem, že jsou větrem vanoucím ve směru, který mě zavede přesně tam, kam mám jít.“

Dávám vám tyto věci s láskou. Já jsem Kryon zamilovaný do vás, planety, lidstva, které je na ní, protože se chystá tolik dobrých věcí. Skutečně, věci jsou v mnoha ohledech lepší, než se zdá. Je čas přihlásit se ke své velkoleposti a najít svou radost, vše je uskutečnitelné.

A tak to také je.

~ Kryon

Zdroj: www.kryon.com –  Using the Wind of Intuitions  - MP3 -  min. 13:15

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára K. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem vesmíru, galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.