POZOR! Důležité upozornění

21.09.2018 16:22

Srdečně vás zdravím za celý tým.

 

Je to tady - již za týden začínají dlouho očekávané akce a tak jsme příjemně rozechvělí, zároveň asi i trochu nervózní ale rozhodně zavaleni korespondencí. Leeův tým přijede již v pondělí a zdrží se ještě možná pár dní po akci, takže příští dva týdny máme hodně nabité (zejména kolega). Mějte proto prosím trpělivost zejména pokud jde o objednávky. Pokud potřebujete něco ohledně semináře, ujistěte se, že dané informace nejsou na webu a pokud budete psát kolegovi, napište to nějak výrazně do předmětu mailu. Nenechávejte to na poslední chvíli, příští týden už bude těžké kohokoli z nás sehnat, budeme již hodně mimo dosah mailů...

 

Ale zejména vás chci upozornit, že na webu www.kryon-praha.cz je již vyplněn podrobnější program semináře a že víkendová akce se koná v následujících časech:

So 29.09.2018 - od 11 do 19 h (vstup otevřen od 10 h)

Ne 30.09.2018 - od 10 do 17 h (vstup otevřen od 9 h)

 

Doplněno 24. září: POZOR! Od dnešního dne je možná platba jen HOTOVĚ a je nutné si vstupenky REZERVOVAT předem na adrese: Kryon-Praha@seznam.cz. Nezapomeňte uvést informaci, zda máte zájem o přístup na oba dny nebo jen na jeden den a v tom případě i který.

 

Děkujeme za pochopení,

 

za Kryonův organizační tým M. Kuchařová