Příběh Woa (poslední epizoda série Sebepoznání)

10.04.2022 10:19

Příběh Woa (poslední epizoda Sebepoznání)

 

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem v rámci Kruhu dvanácti, Orlando, Florida, 10. dubna 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Normálně začínáme tak, že říkáme: „Pojďte trochu blíž,“ a to je pokaždé úvod do Kruhu dvanácti. Ale místo toho jsem vás pozdravil jinak, protože tohle je zároveň channeling. Někteří z vás netuší, že by v tom mohl být nějaký rozdíl, ale je. Dnes večer to bude obojí. V tomto Kruhu dvanácti uděláme totiž něco neobvyklého. Tohle bude channeling nejen pro ty, kteří zde sedí v křeslech (v rámci Kruhu dvanácti) a poslouchají, aby vytvořili energii informací a krásy, ale i pro ty, kdo pravidelně poslouchají (a čtou) channelingy (veřejně) prezentované pro všechny.

Můj partner a jeho partnerka strávili jeden měsíc v nádherné zemi starodávných, v Egyptě, a právě se vrátili. A v těch týdnech, na setkáních a při channelinzích, pokaždé když se můj partner posadil, šlo o stejné téma, ale toto téma bylo předáváno po etapách, dalo by se říci ve výukových modulechA všechny se točily kolem muže jménem Wo. Všechna podobenství, která jsme kdy uvedli, se vztahovala k muži jménem Wo. Není to doopravdy muž, ale protože můj partner je muž, mluví o něm tak. Doopravdy je to Wo/man. Jde tedy o lidskou bytost bez pohlaví, která prochází učením, dobrodružstvím, nebo hádankami. Taková už jsou podobenství.

Tématem, které bylo rozděleno do čtrnácti channelingů v Egyptě, bylo Sebepoznání. A když vyhledáte místo, kde jsou channelingy umístěny (na Kryonově webu), najdete je všechny, všech čtrnáct. Každý z nich byl lekcí pro Woa. Od začátku objevoval kým je, co se s ním děje, o čem nikdy nevěděl, vlastnosti Boha, které byly větší, než si kdy myslel, jeho spojení s Božstvím. Učil se o tom všem ve čtrnácti lekcích. Tohle je patnáctá lekce.

Kruh dvanácti je vždy metafora a do určité míry je vždy stejný. A pokud jste pozorně poslouchali dnešní hlavní řečnici (Suzanne Giesemannovou), mluvila o tom. Není žádný rozdíl mezi tím, co je člověk, a tím, co je duše, s výjimkou zážitku a dimenze, ve které se nacházíte. Duše je tu vždy. Říkali jsme vám to mnohokrát. Nemá žádný začátek, nemá žádný konecVaše lidská část ano. A přicházíte a odcházíte z Centrálního bodu, který je posvátný, nádherný a nepředstavitelný pro myšlení a rozum, jakým disponujete na této Zemi. Jsou tací, kteří namítnou: „Dokážu myslet tak vysoko, jak po mě žádáš. Nejsem omezený, Kryone. Říkáš, že jsem omezený.“ Nevíte, že jste omezeniHlupák neví, že je hlupákČlověk nepochopí, jaké by mohlo být vyšší vědomí, jež není člověkem. Tak to prostě je. Pokusit se popsat vám multidimenzionální duši, kterou máte, je téměř nemožné. Můžeme vám však vyprávět o vznešenosti a kráse její existence.

V Kruhu dvanácti vás můžeme brát přes metaforický most na to místo. A už to děláme rok a půl. Tam potkáváte své vlastní minulé životy, prozkoumáváte své akášické záznamy. Mluvíte s těmi, kteří vás urazili, které jste milovali a objímali – všechny ty věci, které můžete dělat v duši, které však nemůžete dělat, zatímco jste ve 4D. Když přejdete ten most, dostanete povolení stát se součástí toho, čemu ani nerozumíte. V tom je krása této nové energie.

Dnešní řečnice hovořila o důvěře, o tom, co se stane, když stisknete dálkové ovládání. A měla pravdu. Použili jsme další jinou metaforu: nastoupíte do auta a nečtete manuál, jak funguje. Prostě se rozjedete. To je čistý záměr. Předem víte, že bude fungovat, a tak tomu také je. A dálkový ovladač se pak změní a posune a vaše auto vás doveze, kam chcete.

To jsou jednoduché příklady, ale skutečně, drazí, to je to, o čem mluvímeMusíte věřit, že tyto věci jsou skutečné a že za tím, co je lidské, je něco velkolepého, co se nazývá „vy“. Vaše duše je nesmírná. Mnohokrát jsme vám říkali, tak často, jak jsme si to přáli definovat, že to nedokážete pochopit, protože chcete nejprve vědět, kde a jak velká (duše) je? A neexistují žádné odpovědi – je všude. Kdybych se zeptal, kde a jak velký je Bůh? Je všude. A vy byste to uznali. I vaše duchovní systémy by to uznaly do té míry – poslouchejte – proto, že tento milující Bůh dokáže naslouchat sedmi miliardám modliteb současně.

 

Dali jste souhlas s něčím velkolepým, s multidimenzionální energií, která se nazývá Bůh. A teď vás učím, že jste součástí této energie. Jste součástí stvoření všech věcí. Máte Boha uvnitř, ať o tom chcete přemýšlet na jakékoli úrovni, máte Boha ve svém nitruTo vám dává povolení přejít ten most a dotknout se toho, co je vaší duší. Na co jsem se vás ptal i na tomto dvoudenním sezení? Můj partner a já jsme mnohokrát zmínili, jaká je ta nejlepší otázka, kterou byste mohli položit Duchu. Dnes ji na tomto pódiu vyslovila vaše hlavní řečnice: Drahý Duchu, pověz mi, co potřebuji vědět.

Už je to tu zas. Jak to tedy je, když můj partner říká, že se nikdy nesetkal s tou (řečnicí), která dnes dvě hodiny přednášela, a přesto předala stejnou zprávu? Jak je to možné? A jediná odpověď, která má vůbec nějaký smysl, je, že z toho prýští všeobecně přijímaná obyčejná Boží pravda. Je to úžasně přesné a mnozí vám řeknou totéž, protože tuto pravdu našli. A krása pravdy, kterou dnes nacházíme, spočívá v tom, že odráží velkolepost lidské bytostiBez vás se na této planetě nemůže nic stát. Andělé nesestoupí a nevyřeší válku. Neobjeví se skupina bytostí, která by přišla z druhé strany závoje a dotkla se Kongresu. Nic z toho se nechystá. To všechno uděláte vy sami. Vy, staré duše, vy všichni, kteří to posloucháte (a čtete), myslíte si, že je to úkol, který sami nezvládnete? Neexistuje, že byste na to byli (úplně) sami, a to vám bylo dnes předáno.

Pojďme na chvíli k Woovi. Namísto toho, abyste dnes přešli most, který v této metafoře o dotýkání duše vždy překračujete, povím vám příběh o tom, jak jej přechází Wo, a vy můžete jít s námi, pokud budete chtít.

Wo se objeví a ví, že dnešek je velmi, velmi odlišný. Průvodce, od kterého očekával, že ho to naučí, je pryč. Ve čtrnácté epizodě Woova učení, ten krásný průvodce, který ho provázel jeho životním příběhem, průvodce, který mu předal tolik láskyplných atributů o tom, kým je, a předložil mu šokující myšlenky, o nichž nyní pochopil, že jsou skutečné. Ten průvodce se jmenoval Yusha. A ve 14. epizodě nebyl žádný průvodce.

Od těch, kteří ho sledovali, jak přichází a odchází, se Wo dozvěděl, že ho viděli, jak mluví sám se sebou. Nebyl tam žádný průvodce. A to ho nejprve šokovalo a pak se usmál. Dávalo mu smysl to, co mu Yusha řekl o těch, kteří byli multidimenzionálními průvodci, energií, kterou si sebou neseUvědomil si, že učí sám sebe a jeho duše byla ta, kdo celou dobu mluvil.

Je možné, že máte něco, čemu se říká Vyšší já, před kterým byste mohli sedět a že by vám Vyšší Já začalo dávat informace, jaké byste potřebovali vědět? Drazí, je to ve vás zabudované. Proto je myšlenka Vyššího já tak přesná a pravdivá a je s vámi po mnoho desetiletí. Co kdyby bylo Vyšší Já vaším hlavním učitelem? Kousek vaší duše, který s vámi přišel, vedle vašich průvodců. Říkal jsem vám, že máte doprovod. Nemůžete je spočítat, protože v multidimenzionálním stavu žádné počítání neexistuje.

Wo se to teď dozvěděl a stál tam před nimi všemi, před všemi svými průvodci, svým Vyšším já, doprovodem kolem něho. A Wo uviděl most. A tak pozvu Woa, aby ten most přešel, a vy jej překročíte se mnou, stejně jako on.

„Wo, nastal čas, abys zjistil, kdo doopravdy jsi. Wo, možná by ses chtěl s Yushawem setkat na jiném místě.“

Wo má velký zájem. A tak vezmeme Woa přes most a já bych rád, abyste šli s Woem, protože Wo jste vy.  On/a je vámi v tomto konkrétním případě.

„Wo, vezmi mě za ruku. Pojďme.“

Wo neví, co se bude dít. Nemá vůbec ponětí o myšlence, jak přejít na multidimenzionální místo, které je jeho vlastní, ale přechází se mnou ruku v ruce přes most, protože je teď tak intuitivní. Uznává pravdu. Ví, že je to bezpečné. Je to bezpečné. A vidí mlžný závoj, který uprostřed mostu zamlžuje vše, co je za ním. A Wo se usměje a říká: „Vím, co to je. Toto je zkouška čistého úmysluKdyž projdu mlhou, znamená to, že se nebojím."

 

Slyšeli jste to dnes? Wo pochopil, protože se o tom dřív učil, že strach ve skutečnosti lásku rozloží, vymaže, vyhladí. Ale on nemá strach. Usmívá se, protože ví, co do určité míry přichází, a důvěřuje, že i když tomu nerozumí, zažije to.

Wo se mnou prochází tou mlhou na druhou stranu toho mostu, kde věci nedávají žádný smysl. Je to skoro jako svět snů, kde se objevují věci, které tam nemají byt. Ale Wo se nebojí, protože je na tom něco nesmírně povědomého.

„Vítej doma, Wo. Tohle je to, kdo jsi. To je ta velkolepost. Jak velká by podle tebe mohla být, Wo? Cožpak jsi nezískal zkušenost, když tě Yusha učil, že tě to zavede na místa, o kterých by sis ani nepomyslel, že by ses na ně mohl dostat, a zkoumat svůj život způsobem, o kterém by sis nepomyslel, že by se dal prozkoumat?"

A on odpověděl: „Ano.“

Tohle je tvoje duše, Wo. Nemá žádné hranice. Víc než to, toto je realita. To tenhle Wo je skutečný. A ten Wo, který žije na Zemi, odkud jsi přišel, je jen částečná, neúplná realita. Je to místo, kde žiješ jen na chvíli. A pak se vrátíš a budeš žít víc. A pak se zas vrátíš, ale vždycky se vrátíš domů. Tohle je domov. Patří ti. Tvoje esence, tvoje podstata je tady.”

Wo tohle všechno miloval a všemu tomu rozuměl. Nebylo to vůbec nějaké místo. Bylo to, jako by vstoupil do toho nejpříjemnějšího, do čeho kdy mohl vstoupit – do sebe. Bylo tam jeho Posvátné já a téměř se v něm procházel. Bylo to zvláštní. Nezdálo se, že by byl venku nebo uvnitř. Nemohl na to přijít a pak si uvědomil, že ani nemusí. Jen tam seděl a vyhříval se v tom majestátu, který rozpoznal jako věčný.

„Wo, jsi věčný. Řekl ti to Yusha. Wo, rád bych, abys na chvíli vešel dovnitř na jedno místo.“ Není to místo, kam normálně chodíme do Kruhu dvanácti. Není tam žádné divadlo, ale už jsme na tom místě byli. Vzali jsme mnohé na této cestě do různých oblastí vaší duše, jež jsou všechny metaforami pro něco jiného. Toto (místo) to bude také.

Wo prochází dveřmi. Vždy procházíte dveřmi. Na dveřích je jméno a my jsme vám řekli, jaké jméno to bylo naposledy, když jsme to dělali v jiném cvičení. Řekli jsme vám, že to byli hrdinové v tvoření. A předali jsme vám příběh o vás, drazí, o každém z vás ve Větru zrození a jaké to bylo, když jste se rozhodli přijít na tuto planetu v určitém okamžiku. Je vás hodně, to víte, nebo snad ne?

Wo prošel stejnými dveřmi se stejným názvem do velmi, velmi velké místnosti. Nemohl se rozhodnout, zda je ta místnost uvnitř nebo venku, protože když vzhlédl, vypadalo to, že se dívá na nebesa, ale bylo to spíš něco jako planetárium. Jinými slovy, cítil, že obloha má své hranice, a přesto, jak byla prázdná, jakkoli byla temná, uvědomoval si, že je v ní víc.

Došel k židli, na kterou se chtěl posadit, a poznal, že se něco bude dít, protože ta židle byla obrácená k jiné židli. S někým povede konverzaci. Chvíli tam stál a téměř odnikud se objevil někdo, koho poznal. Opět k němu mířil Yusha, metaforický zástupce skupiny jeho vlastních průvodců a pronesl„Rád tě zas vidím, příteli. Vítej v té nejvelkolepější věci, jakou jsi kdy viděl – v sobě. Sedni si na židli, Wo. Pojďme si dát lekci.“

Wo byl zaplaven láskou. Tady byl Yushaw, o němž si myslel si, že ho ztratil, nebo že ho už neuvidí, dokud nezemře. A Wo seděl na židli a čekal.

V této metafoře a v tomto roce a půl je mnoho věcí, které jsou neuvěřitelné, protože jsou lidé, kteří by řekli: „No, vydal jsem se na tuto cestu a všechno je to jen předstírání, všechno je to jen vizualizace. Tohle přece nemůžu doopravdy udělat, leda až umřu.“

Chci vám něco říct. Nechápete to. Avšak ano, můžete (to udělat). Toto je vaše rodová linie, je to vaše moc a síla, chcete-li to tak říct, že dokážete přejít do toho, co jste vy, vaše Posvátné já, zatímco jste na planetě. To je to učení. To je ta metafora. Není to jen nějaká vizualizace nebo meditace.

A Wo tam seděl. Nad ním se objevily zdánlivé hvězdy na obloze a přitáhly jeho pozornost. Nedokázal si to vysvětlit. Ve skutečnosti to nebyly hvězdy. Netřpytily se a byly dokonale zaostřené. A každá z nich byla jasným zářícím světlem a bylo jich obrovské množství v té obrovské místnosti. „Yusho, co je to za hvězdy?“

A Yusha na chvíli zastavil a řekl: „Wo, jsi připraven na něco, čemu nebudeš rozumět?"

A Wo odpověděl: „Jsem.“

A Yusha mu řekl: „Tohle jsme vytvořili pro tvé porozumění a pro ty, kteří mohou naslouchat, aby tomu porozuměli. A pro tvé učení v budoucnu, Wo, takže tomu budou rozumět. Je to metafora. Je jich hodně.“

Wo řekl: „Vypadá to přinejmenším na milion teček.“

A Yusha se podíval na Woa a řekl: No, vlastně je jich třicet šest milionů.“

Wo okamžitě pochopil, že až mu bude to číslo objasněno, musí v tom něco být – něco skrytého.

Právě teď, v ten den, byl Yusha průvodcem a učitelem, a tak pokračoval: Představují téměř každou starou duši na planetě, Wo, třicet šest milionů. Wo, představují přibližně polovinu jednoho procenta populace Země. A Wo, každá z nich je stará duše. Během eonů času, mnoha generací, během mnoha systémů posunů energie, mnoha cyklů, mnoha civilizací, to jsou ti, kteří jimi prošli. Mají s tebou něco společného, Wo. A s vámi také. Mluvil jsem o tom už dřív,“ dodal Yushaw.

Pro ty, kteří jsou v této místnosti konkrétně dnes, a sledují to živě: „Jste to i vy.“ Tisíce lidí to uslyší, poslechnou (a přečtou) si to později a bude na nich, aby sami posoudili, kde se cítí být v této skupině. Víte, zda jste staré duše. Možná jste jen čekali, až uslyšíte, že jimi skutečně jste. Vždy je tu problém pochybností o sobě, ale ti, kteří jste teď přede mnou, poslouchejte, tohle se týká vás. Protože vy jste Woem a Wo je vámi.

A pak Yusha řekl: „Wo, stane se něco úžasného, co se může stát pouze s multidimenzionálním vědomím, v poli, s myšlenkou, že existuje univerzální vědomí. Něco pro tebe uděláme. Všech třicet šest milionů ti předá zprávu.

Wo nevěděl, co si o tom myslet. „Jak dlouho to bude trvat?“

A Yushaw odpověděl: „Za chvíli před tebou bude někdo, koho miluješ. Někdo, kdo zemřel, ale není to tak skutečněJe, ale není. Víš, pokud jde o tento druh vědomí, neexistuje žádná individualita. Vědomí duše patří všem. To je myšlenka týkající se pole na planetě. A tak si myslíte, že existuje jeden druh vědomí pro každého jednotlivce. Vskutku, na Zemi jste lineární. Tady nejste. Proto mohou všichni mluvit jako jeden. Jeden může mluvit za všechny. A teď to udělají v osobě toho, kdo se objeví na židli.“

Najednou všechna světla nad Woem potemněla. Místo toho se rozzářilo světlo na židli před ním. A jak získávalo tvar, poznal toho, koho v životě miloval nejvíc. Možná to pro vás je jiné, ale pro něj byla metafora zřejmá. Objeví se někdo, koho miloval, komu důvěřoval a koho postrádal, a předá mu zprávuJe důležité, abyste porozuměli této metafoře, abyste se s touto zprávou cítili v pohodě a pochopili, že je pravdivá a že je krásná. Ve vašem životě je někdo, kdo tu buď možná je, nebo není, kdo by mohl být tím, kdo si sedne na židli naproti vám, vám, kdo to posloucháte, kdo jste v této místnosti. Pro Woa to byla jeho maminka.

A skutečně to byla ona a Wo byl za tento okamžik tak vděčný, tak vděčný. Ti z vás, kteří máte zkušenost s Kruhem dvanácti, jste si tím už prošli a my jsme tohle udělali pro vás. Že se můžete vydat na to místo, které je vaší duší, a můžete jít přímo k těm, které jste milovali a ztratili. A drazí, tohle je skutečné. Co jste se dnes naučili od velitele námořnictva, který prošel po pódiu a dal vám jedno potvrzení po druhém, jak skutečné to je pobýt s duší, jež, jak se zdá, zemřela? Je to skutečné.

Ať už je to pro vás kdokoli, bude skutečný. Pro Woa byla (maminka) víc než skutečná. Usmála se a řekla: Wo, nikdy jsem neodešla. Jen jsem se prostě změnila a posunula se do jiného druhu energie. Wo, miluji tě od chvíle, kdy jsem zdánlivě musela opustit tuto planetu. Wo, vidím tě. Znám tě. Vím, že jsi mou lásku cítil.

A Wo skutečně odpovídá: „Mami, cítil. Věděl jsem to, nějak jsem to věděl. Děkuji, že jsi mi to potvrdila.”

Yusha je přerušil a říká: „Je to víc než jen nějaká metafora, Wo, protože tvoje maminka je stará duše. Vybral sis ji, než jsi přišel (na Zem). A ona tě učila dobře, protože jsi byl připraven přijmout posledních čtrnáct lekcí, které jsme ti dali, z toho třináct ode mě.”

A Wo řekl: „Co (maminka) udělá?”

A Yushaw řekl: Předá ti pokyny v zastoupení třiceti šesti milionů duší s jediným vědomím ohledně toho, co budete dělat a jaké budou vaše instrukce, abyste přivedli tuto Zemi do nové energie míru, laskavosti a soucitu.

Jak dlouho to bude trvat? (Kryon se směje) Wo je stále lineární, stejně jako vy s vašimi otázkami, které jsou lineární, absolutně lineární. Chcete znát odpověď na tu či onu otázku. Chcete vědět o tom či onom. To není to, co se stane.

A Wo řekl: „Prosím, sděl mi to. Všech těch třicet šest milionů vás všech dohromady v té jedné vizualizaci mé matky, která se na mě usmívá a je plná soucitu a laskavosti, jak jsem ji znal po celý život. Jsem připraven to slyšet, udělám to a uvěřím tomu.“

Podívala se na něj a řekla: „Tady jsou pokyny pro vás od skupiny. Láska je tichá. Láska se nevychloubá. Láska je naplněna veškerou laskavostí a pozitivními věcmi, které si lze představit, a tak snadno se zbavuje negativních věcí. Láska nekonfrontuje. Láska nereaguje, naslouchá. Všechny atributy mistrovství, které vám byly předány v učeních třeba Yushoa nebo jiných, představují lásku. Zde jsou vaše pokyny. Vezměte lásku a držte ji tak vysoko, jak jen můžete, a odejděte z tohoto místa a změňte planetu.

Wo opravdu nechápal, jak by tohle mohlo něco změnit. Miloval hodně, ale pak pochopil, že je to něco většíhoByla to láska Tvořivého zdroje. Jedno slovo pro vás znamená tolik věcí, drazí. V některých jazycích existuje mnoho slov pro lásku, podle toho, o jaký druh lásky se jedná. V jazyce mého partnera, kterým k vám teď mluvím, je jen jeden výraz, ale tato láska je nejvyšší. A to je ta láska, kterou mu sdělilo kolektivní vědomí všech starých duší na Zemi, jedna polovina procenta všech, kdo tu žijí. Je jasné, co se teď děje.

A Yushaw dodává: „Až odejdete z tohoto místa, chci, abyste si představili, že nejste sami, že existuje vědomí všech těch, kteří dělají společně totéž, co vy. Wo, najdi si čas posílat to intuitivně ostatním na planetě a oni se k tobě připojí, protože to je nadčasový stav této multidimenzionality. Tady neexistuje žádný čas, takže ať si vybereš jakoukoli dobu, abys to dělal, budou tam všichni. Vyzkoušej si to.”

Wo nechtěl odejít. Stál před někým tak výjimečným, kdo představoval staré duše, až si uvědomil, že je jednou z nich. Že se tu jedná o úkol, a že kvůli tomu přišel. Hrdina v tvoření, Wo, to jsi ty.”

A pak Yushaw, než znovu zmizel, pronesl slova: „Wo, zůstaň tu, jak dlouho budeš chtít, a až skončíš, budeš okamžitě vrácen zpátky na Zem. Zůstaň na tomto místě, které je tvou duší. Zůstaň, třeba tři minuty, a užij si svou multidimenzionální velkolepost. Toto je absolutní pravda, Wo. Tohle je skutečně realita. Tohle je skutečná realita. Pobuď si tu.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – The Story of Wo (final SD episode) - MP3 -  min. 36:25

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE