Proč si koupit Kryonovy knihy?

08.12.2015 22:01

 

Možná jste stejnými Kryonovými fanoušky jako my a už znáte jeho channelingy téměř "zpaměti". Pak si možná říkáte, že to už stačí a nic víc znát nepotřebujete. V tom případě je to pochopitelně v pořádku. Kryon a Lee poskytují opravdu mnoho informací zdarma a my vám je bezplatně také přinášíme. V těchto channelinzích jsou zásadní informace pro dané období, jsou tam věci osobní i to, co můžeme udělat pro planetu a své blízké v danou dobu... 

 

Co je tedy v knihách?

Najdete tam všechny základní informace 

- kdo je Kryon, kdo jsme my (lidé) a jaký je náš úkol na planetě

- dozvíte se o historii lidstva (a vězte, že mnoho věcí bylo jinak, než dosud historici zjistili - mnohé z toho bylo už dokázáno, něco je před námi a něco zůstane čistě intuitivní informací)

- najdete tam také všechny užitečné "nástroje", které jsou nám k dispozici pro to, abychom mohli spolutvořit náš život tak, aby byl v souladu s naším "plánem" (tím aktuálním) a abychom zároveň prožívali radost, zdraví, hojnost a rovnováhu; najdete zde způsob, jak zrušit staré smlouvy a karmu, jak spolutvořit, jak dosáhnout vlastní rovnováhy i třeba to, jakým způsobem může naše vědomí měnit hmotu...

- a mnoho mnoho dalšího - v dokonalém uspořádání a vždy tak, abychom to v danou chvíli pochopili

(stručné představení jednotlivých knih najdete v článku Kryonovy knihy ve zkratce).

 

Proč si knihu koupit? 

Pokud máte Kryonovy channelingy rádi a toužíte zjistit ještě "něco víc", pokud toužíte po ještě hlubším propojení "se sebou" (svými dalšími částmi), pak rozhodně neváhejte. Opravdu to stojí za to - jak se říká. Existují pochopitelně ještě další důvody, i když tento je zásadní a měl by být tím hlavním. 

Několikrát jsme na internetu narazili i na kopie. Věříme, že byly vytvořeny s dobrým úmyslem, ale krom toho, že se na obě verze (českou i anglickou) vztahují autorská práva, tak prosím zvažte i následující:

 

1) Když si kupujete Kryonovy knihy, pak je to vlastně taková forma poděkování a podpora Lee Carrolla a Kryonova týmu (anglického i českého).

2) Z vlastní zkušenosti vím, že pokud na něco vynaložíme určité prostředky (finanční i jiné), pak o to intenzivněji vnímáme to, co jsme za ně dostali.

3) Jak mnozí čtenáři potvrzují, tyto knihy nesou velmi specifickou energii, kterou elektronická podoba (ani vytištěné stránky z PC) nenahradí.

4) Často se nás ptáte, kdy Lee s Kryonem přijedou do ČR. Vězte, že se o to snažíme, ale Lee má velmi plný diář - prakticky celý rok cestuje. Jen letos předal více než 100 channelingů po celém světě! Prozatím tedy cestu k nám neplánuje (a někteří z vás se s ním setkali a mohou to potvrdit) - každopádně prodej knih je takovým signálem, že o to všichni společně stojíme... signálem pro něj, jeho tým a jistě i Kryona... že to myslíme vážně.

 

Proto prosím již nezveřejňujte nelegální kopie (ani zásadnější citace, které by byly prozrazením "pointy"). Děkujeme za pochopení.