Prosinec 2019

03.03.2020 17:00

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – prosinec 2019

 

 

02. 12. 2019

VÁŠ ÚKOL JE VESMÍRNÝ

Každý z vás nese světlo, drazí, které jasně vidí každá bytost ve vesmíru. Existují bytosti velmi daleko, které si nedokážete ani představit, a které by mohly znát vaše světlo. Vědí, co se zde odehrává a připravují se na změny právě díky tomu, co zde děláte vy. Posílají vám lásku, která je okamžitá – za to, co jste vykonali. Váš úkol na této planetě je vesmírný a má jen velmi málo společného se Zemí, věděli jste to? Protože to, co se odehraje zde, ovlivní nás všechny, dokonce i Kryona.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~
- z Kryonovy Knihy Devět– Nový začátek -

 

10. 12. 2019

ČLEN RODINY

Jste členem rodiny a před vámi jsou dveře domů. V tuto chvíli jimi nemůžete projít, ale můžete je otevřít a začít komunikovat. Na druhé straně jsou příbuzní a přátelé, kteří odešli před dlouhou dobou. Oni nevědí, že stojíte u dveří, dokud nezaklepete. Můžete? A vidíte, nyní máte coby člen rodiny to právo. Nejen to! Vidíte tu jejich radost, když zjistí, kdo je za dveřmi? Znovu se spojíte a vaše komunikace bude nezapomenutelná, plná slz radosti.


~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – Dvanáct vrstev DNA -

 

 

16. 12. 2019

MIMO LINIE

 

Interdimenzionální lidská bytosti, jsi mimo jakékoli linie, o kterých jsi kdy věděla. Jsou pryč a stejně tak jsou pryč i staré způsoby myšlení. Je načase, abys prohlásila novou energii za svou vlastní. Dám vám vizualizaci. Chci, abyste shromáždili úplně každého příbuzného, který kdy žil na této planetě a kterého si pamatujete nebo právě teď vnímáte. Sejděte se tam. Shromážděte i ty problematické, které si pamatujete – živé či mrtvé. Obklopte se jimi. Oni ve skutečnosti už čekali, až to na interdimenzionální úrovni uděláte.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

 

 

23. 12. 2019

NAPROSTO ŽÁDNÉ DOMNĚNKY

 

Už jste to všechno vyřešili, že? Říkáte: „Jsem na osvícené cestě. Bude to hodně podobné, jako to má ten člověk támhle. Udělám to, co dělá on.“ Pak si vytvoříte domněnku o tom, co udělal on, protože máte pocit, že to dělá dobře.

Ach, jste jedinečný kousek Boha! Zatímco aktivujete tyto věci kolem sebe, energie ve vašem životě se mění způsoby, které si nedokážete představit. V okamžiku, kdy jste začali svůj proces, začaly se měnit věci mimo váš dosah a schopnosti.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

 

30. 12. 2019

ENERGIE

Dovolte, abych hovořil o energii. Chápete, proč jsou zde Mistři? Chápete, proč má v sobě mřížka Mistry? Mluvili jsme o nových informacích proudících do vaší buněčné struktury. Mluvili jsme o vašem „hledání interdimenzionality ve svém nitru“. Chcete vědět, na co se kalibrujete? Mělo by to být zřejmé! Kalibrujete svou vlastní realitu na Mistry, kteří kráčeli po této Zemi – vaše a jejich energie budou vzájemně promíchány. To proto, abyste mohli pohlédnout do svého nitra a nalézt božství, které dělá věci, o kterých jste neměli tušení, že byste je v tomto životě mohli dělat.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

  • z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek –