Průvodci

13.06.2013 23:42

O průvodcích je spousta informací! Začněme 3D otázkami, které vám pomohou porozumět mnohonásobné-D. Dejte ruce před sebe a zeptejte se někoho, "Kolik mám rukou?" Odpoví vám, že dvě. Teď si dejte jednu ruku za záda. Zeptejte se znovu. Člověk před vámi vidí jen jednu, ale ví, samozřejmě, že máte dvě. Ale co má říct? V té chvíli se může zeptat: "Je to otázka kolik jich máš nebo kolik jich je vidět?" Nemůže jasně odpovědět bez této otázky. Takže je možné říci, že tato situace je příkladem jednoduchého 3D pravidla: Existuje realita, která převyšuje lidské vnímání. Ve starém vědomí jediné, co jsme vám mohli říct bylo, že máte svatost, která stojí vedle vás, které se říká průvodci, a že vaše vnímání, vaše smysly vám říkají, že jsou dva nebo tři (například). V této staré lineární energii to bylo všechno, co jsme mohli vyjádřit. Bylo to přehnaně zjednodušené, ale tak se měly věci před dokončením posunu krystalické mřížky. Když jsme vám řekli, že máte dva nebo tři, byl to nejlepší popis, jaký jste byli schopni ověřit vašimi smysly. Ve skutečnosti jste mohli cítit energii "polévky průvodců", něco, co kolem vás stále je, ale co se mění s tím, jak vy se měníte.

 

Dnes vám můžeme říct, že průvodců je neomezené číslo. Též vám můžeme říct, že jsou vaší součástí stejně jako vaše ruka nebo stejně jako vaše Vyšší Já. Jsou vždy s vámi. Někteří z vás se ptali, "Dobře, i když se nedají spočítat, kdo tedy jsou?" Tohle je ta nejtěžší otázka, neboť jejich koncept není pozemský a je nad to, co byste si přáli brát v úvahu nebo chtěli slyšet.

 

Nemůžete spočítat polévku, kterou máte před sebou. Neptáte se: "Kolik jednotek polévky je na mé lžíci?" Skutečná identita vaší polévky je její chuť a ne množstevní vyjádření. Tak je to s vašimi průvodci. Jsou nekonečné množství měnící se energie, která vypadá, že se kumuluje do skupin a je vaší součástí navěky. Jsou cítit, nedají se počítat. Nejsou entity, ale energie.

 

Skuteční průvodci jsou jako vy... existují na obou stranách závoje. Ty jsi skupina (Kryon říká, že nejsme jednotní, jak se domníváme: Já - Tomáš Novák, ale množní Tomáš Novák a spol.= jeho průvodci). Jsou součástí tvého duchovního make-upu, ale jejich energie se denně může měnit, pokud tak často měníš svoje vibrace. Přemýšlej o nich jako o pomocné skupinové energii, která je „ty“ stejně jako tvé Vyšší Já je „ty“. Skutečný „ty“ jsi andělský, interdimenzionální a nekonečný. Jsi kousek Boha.


Když přijdeš na Zemi, pouze část toho, kým skutečně jsi, vstoupí do 3D reality. Zbytek existuje v interdimenzionálním stavu a část té energie nazýváš "Průvodci a Vyšší Já". Takže, odpověď na otázku: "Kdo jsou?" musí být: "Jsou rodina.". To musí též znamenat, že tvoje Boží část je mnohem větší, než si myslíš. Začni chápat, že dualita se perfektně snaží o to, aby tě izolovala tak, abys mohl činit samostatné volby a nebyl ovlivněný tou skupinou, ke které patříš. Toto celé je součástí testu na Zemi a grandiózního plánu, který se jmenuje Člověk.

 

Snad bys nyní mohl rozumět, že být "částí Boha" znamená, že jsi ponořený ve svém energetickém potenciálu... přesně jak to říkali Mistři. Pravda je, že všichni, které jste milovali a v životě ztratili, jsou součástí té skupiny průvodců, stejně jako ti, které byste nazvali "z minulých životů". Pravda je, že jsi také součástí druhých a zůstaneš dokonce i když opustíš zemskou rovinu. Je to mnohem komplexnější než můžeme vysvětlit, ale plné úžasu a krásných potenciálů.

 

To všechno existuje pro tvou potřebu být schopný a ne, aby to způsobovalo jakoukoli překážku. Jsou zde, aby doplňovali tvoje vibrace, aby pomáhali druhým a planetě, a aby byli ku pomoci tobě, když to nejvíce potřebuješ. Takže odpověď na otázku, jestli průvodci existují nebo ne, se vrací na začátek, k vyjasnění otázky: Myslíš ve skutečnosti nebo jak je vnímáš?

Tato energie, které říkáš průvodci se mění čím více se blížíš Přechodu. Nová energie Země se začíná plnit světlem a tak začíná být vidět, čím opravdu jsou - kouskem Boha - kouskem tebe.


Pokud jsi stále zmatený, je čas začít relaxovat a prostě vědět, že nejsi sám. Někdy stačí uvědomovat si věci bez plného poznání jak fungují. Dělá ti problém přidat plyn ve tvém autě a přitom nevědět jak přesně pracuje automatická převodovka, která umožňuje přenos síly motoru na kola? Odpověď je jasná. Prostě řiď auto… máš před sebou přece cíl! Příště, až uvidíš na hodinách 11:11, jen řekni “Děkuji”. Všechno je perfektní, to ti jen tvoje interdimenzionální část – průvodci - poklepává na rameno, aby ti připomněla, že jsou s tebou a že tě milují.

 

Nabádáme člověka, aby přestal všechno počítat a dávat všemu jméno. Neboť tento zvyk ho navždy uvězní ve 3D

      

Jednoho krásného zimního dne jsem ráno vyjela do práce a zpívala si “Another day in paradise…!”(Další den v ráji) – do práce jsem nedojela, ale měla jsem autohavárii. Úplně zrušené téměř nové auto, takže airbagy naštěstí fungovaly dobře… mě se nestalo vůbec nic! Ani škrábnutí, jen modřina na hrudi, jak jsem narazila do volantu při nárazu, ale vůbec mě nebolela, zjistila jsem ji až na konci neopakovatelného dne, při pohledu do zrcadla… Při retrospekci toho co a jak se stalo, jsem nepochybovala o tom, že jsem kolem sebe měla armádu andělů a průvodců a strážců….

 

 A nedávno jsem četla u Mistra Kiraela, že vzhledem k jejich “ne-lidské” povaze mají moc nás ochránit před čímkoli. Když se šikují nám ku pomoci, pro ně je to PÁRTY !!! Tak mi nezbývá, než říct: “Děkuji! Děkuji, že s vámi může být každý den “Another day in paradise - Další den v ráji.“

 

Přeložila Satu Satu