Říjen 2018 po Kr. - tedy po Kryonovi :-)

09.10.2018 19:58

 

Drazí Kryonovi příznivci, 

 

 

tak jsme opět zpátky, v srdci ještě společně s vámi v divadle Hybernia, ale fyzicky už zase u pravidelných činností. A tak tedy dnes přinášíme pořádnou dávku informací. (Kolega asi nechtěl, abyste se nudili, nebo vám chtěl vynahradit pauzu z minulého týdne.) Informace o akcích ve formě drobného shrnutí každé z nich jsem přesunula do složky Akce. A teď tedy již k té zásilce.

 

1) 09.10.2018 - nejprve pravidelný překlad - ten dnešní nese název Scénáře budoucnosti. No a pak samozřejmě to, na co asi všichni čekáte - záznamy z akce Kryon v Praze (někteří z vás se ptali už na místě, tak ještě jednou tady - ne, záznamy ze zbytku akce se nikdy nezveřejňují, pouze Kryonovy channelingy). Kryonův channeling pro nás, staré duše ze srdce Evropy, které momentálně nese oficiální názvy Čechy a Slovensko, naleznete na Leeově webu, ale protože se s námi ještě stále dělíte o své dojmy, dovolila jsem si udělat totéž a podělit se o svůj prožitek... najdete to včetně odkazu k Leeovi zde.

Užijme si společně probíhající oslavy toho, co nás posunulo a dovedlo až sem a také oslavy toho, že to všechno už je za námi a nyní nás čekají mnohem lepší vyhlídky (jak ostatně Kryon sám říká)... Takže připíjím nám všem a na lásku a pravdu, které již vítězí...

2) 16.10.2018 - pro tentokrát vás (i sebe) necháme trochu odpočinout. Přidali jsme pouze kratičké úryvky, kterým Leeův tým říká Marshmallow Messages - a to za červen, červenec a srpen t.r. Najdete je v příslušné sekci - nebo pod TÍMTO odkazem.

3) 24.10.2018 - tento týden přinášíme channeling s názvem Předpovědi.

4) 30.10.2018 - závěr tohoto měsíce jsme se rozhodli věnovat uzavření a doladění několika věcí nejen zde na webu. Nově zde totiž najdete Slovníček pojmů, který na základě Kryonových channelingů pečlivě sestavila Monika Muranyi. Odkládali jsme ho již velmi dlouho a mohli by jej ocenit především nově příchozí... Naviděnou v příštím, 11. měsíci tohoto roku 11. :-)

 

S láskou za Kryonův český tým,

 

M.