Rok odhalení (opět)

09.04.2022 15:53

Rok odhalení (opět)

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem v rámci Kruhu dvanácti, Orlando, Florida, 9. dubna 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Můj partner vám právě ukázal možnost, že všude kolem vás jsou skryté vzorce, které jste nikdy skutečně nepochopili, nikdy jste se o nich skutečně neučili a nikdy jste je skutečně neviděli. Tohle je posun, který předpověděli starodávní – je to energie související s astronomií a astrologií. Je to energie civilizace přicházející ve správný čas, správně načasovaná. Zítra vám povím trochu víc o načasování, ne však o načasování posunu, ale o načasování vaší duše. Je to doba, kdy se začínají odhalovat věci dosud skryté. Někdy pojmenováváme aktuální rok a tento rok nazýváme rokem odhalení. Ale počkejte, takhle byl pojmenován i předcházející rok, a proto lineární mysl člověka řekne: „Každý rok by přece měla být jiná energie.“ Ne, není tomu tak vždy. Tento posun je o odhalování, avšak nejen o odhalování skrytých věcí, ale někdy i věcí, které nejsou skryté, nýbrž se projevují silnějším způsobem.

Dualita a lidská přirozenost se změní. To bylo vždycky kontroverzní, protože jste se vždy učili, že lidská přirozenost je neměnná, a proto je zodpovědná za to, to či ono. Ti, kteří studují lidské vědomí, ať už jsou to psychiatři, psychologové nebo jiní vědci, přijali toto konkrétní prohlášení o lidské přirozenosti a učinili z něj zákon. Podobně jako Newton. Takhle to funguje, a proto se všechno točí kolem toho, co o tom víme, co lidstvu pomáhá a všeho toho, co je špatné. A tohle se stalo ústředním bodem, jenž se nikdy neměnil. Ale co když se to teď mění? Léta vám předáváme scénáře budoucnosti – budoucnosti, o níž mnozí říkají: „No, víme, že Kryon channeluje ve stylu Pollyanny (myšleno přehnaně optimistickým způsobem – pozn. překl.). Kryon vždycky mluví o tom, že se věci zlepší.“

Drazí, právě jste prožili 50 let bez světové války. To je milník. Procházíte tolika věcmi, o kterých jste si nikdy nemysleli, že je zažijete. Tohle jsou milníky. Ale dějí se pomalu, takže se neoslavuje světlo, proudící na planetu. Najednou tu však máte významný rozdíl a vy víte, o čem mluvím. Budeme o tom diskutovat zítra. Kolik z vás začíná rozpoznávat posun a změnu ve způsobu, jakým tato planeta přemýšlí a co chce? Velkou změnou je, že lidé na celé planetě spolu mohou rozmlouvat okamžitě. Někteří na tuto technologii reagují: „To je to nejhorší, co se kdy stalo.“ Jiní, kteří jsou o něco moudřejší, říkají: „Najednou můžeme vidět jeden druhého.“

Je to jen něco málo přes 70 let, kdy jste během světové války nemohli vidět jeden druhého, měli jste to jen zprostředkovaně ve zprávách od někoho jiného. Nevěděli jste, kdo jsou ti lidé (ve válce), neviděli jste jejich rodiny ani jejich tváře, znali jste pouze jejich vůdce a to, co dělali.

Teď se vše změnilo a překračuje to politiku a všechno ostatní, co existovalo před 70 lety. Dnes můžete vidět tváře lidí, kteří vypadají stejně jako vy. Mluví sice jiným jazykem, ale to nevadí, protože to lze okamžitě přeložit. Můžete vidět jejich děti, co chtějí a co nechtějí. A najednou je tu konsenzus reality světla. Začínáte to vidět. Zítra vám o tom poskytnu další informace.

Ale zásadní otázka zní: Co se před vámi právě teď skrývá, zatímco tady sedíte a posloucháte? Mohlo by to být něco, co pro vás celou dobu existovalo jako potenciál, ale vaše kultura, společnost a to, co vás učili, co vám říkali – to všechno tento potenciál buď potlačovalo nebo vám bylo řečeno, že takový potenciál vůbec neexistuje, není možný?

Nastal čas, abyste přehodnotili vše, co vám bylo řečeno. Vyzývám každého z vás, abyste analyzovali zprávy od Kryona, abyste zjistili, zda je to všechno jen podvod nebo kult. Zjistěte si, zda vás žádá o něco jiného, než abyste se navzájem milovali a probudili k vyššímu soucitu jako takovému. Všechno, co jsem vám kdy předával, bylo pozvání, abyste objevovali sami sebe. A až najdete a objevíte to, co je skutečně skryté, zvoláte: „Ach, Bože, nikdo mi o tom nikdy neřekl.“ Vaše esence – nikoli tělo, nikoli lidská mysl – ale vaše esence, kterou je duše, nemá žádný začátek a konec. Vaše pravé já je kouskem Stvořitele, součástí Boha. Na této planetě je tolik systémů víry, které vám to sice říkají, ale zároveň to porušují, když mluví o trestajícím, strašlivém, dysfunkčním Bohu, místo o milujícím, soucitném a bezpodmínečném Bohu. Tyto věci znáte, protože jste jejich součástí. Ale duše byla vždy skryta – je to ta největší věc, která se skrývá.

Před časem jsem svému partnerovi řekl, aby začal s řadou programů, učení, channelingů a meditací, které odhalují něco skrytého: vaši schopnost dotknout se tváře Boha – vaši schopnost, bez ohledu na to, co vám říkali duchovní lídři – vaši schopnost být v kontaktu se svou vlastní esencí, podstatou své vlastní duše. Tím se dnes budeme zabývat, překročíme most na to místo. Tohle je největší odhalení. Každý jedinec toho má mnohem víc, než vám  kdy bylo řečeno, že máte. A tak si začnete uvědomovat, že tato síla vašeho vědomí, která se často jednoduše definuje jako pozitivní myšlení, není jen o tom, že si poklepáváte na ramena a vyslovujete naději, jak krásný máte život a podobné věci, na které myslíte. Co když myšlení zaměřené na všechny tyto věci je energií, která směřuje do éteru, do pole a skutečně něco mění na druhé straně planety? Dnes existují důkazy, že je to pravda. Co když je tato energie něčím univerzálním, něčím obrovským a má větší potenciál než jakékoli lidské vědomí? Co když je to doslova vědomí Stvořitele ve vás, které může vysílat světlo, soucit a laskavost po celém světě těm, kteří to právě teď potřebují, kteří právě teď potřebují útěchu a pomoc? Tak je to mocné a silné.

Něco vám řeknu a budu o tom mluvit i zítra. Právě teď se vám daří dobře. Ano, vím, že jsou tady někteří a já vím, kdo to je, kdo má problémy, starosti nebo se kvůli něčemu trápí. Ale obecně nemáte hlad, žijete v pohodlí, máte příjemné teploty a můžete přijít na místo, jako je toto, a možná si užít to, že můžete společně pobýt v duchovně zaměřeném společenství. Ale na této planetě jsou právě teď miliony lidí, kteří tohle všechno nemají! A jsou to lidé jako vy, s partnery a dětmi, které milují, a mají problémy. Co kdyby ti všichni mohli pocítit trochu toho, co je právě teď v této místnosti? Co když to skryté, je ta zralá energie tady, již můžete poslat těm, kdo ji potřebují? Díky ní pocítí klid i navzdory své situaci. Možná na pár okamžiků zapomenou na své zoufalství, starosti, smutek a slzy. A na pár okamžiků možná dokážou zvednout hlavu a říct: „Nevím, odkud se to vzalo, ale děkuji! Protože na chvíli jsem si připadal v nádherném proudu slunečních paprsků a všechno bylo v pořádku.“

To je to, co se skrývá – jak pro ně, tak pro vás. Vy jste však zralé staré duše, pracovníci světla, a můžete vzít to, co máte, a sdílet to s ostatními způsobem, jaký tato planeta potřebuje právě teď, víc než kdykoli jindy. Možná proto tady dokonce žijete, proto jste tady. Lidé se ptají, co se bude dít dál. Předávám vám, co se bude dít dál. Důvod, proč se stále ptáte, co se bude dít dál, je, že tomu nevěříte. Nevěříte, že slunce právě vychází a že je světlo na konci tunelu. Dokonce i poslední léta vám odhalila věci, o kterých jste si nikdy nepomysleli, že je uvidíte. Ne z oblasti techniky, ale z oblasti vědomí – řešení určitých druhů problémů a nevhodných věcí. Všechno to tady je, abyste se na to mohli podívat. Posun je tady. To je to, kdo jste, proč jste sem (na Zem) přišli.

Avšak, drazí, odhalení těchto časů není odhalením temnoty, ani odhalením jiných skrytých věcí, které jsou tady, aby byly odhaleny, ani objevením nových vynálezů, ale je to odhalení velikosti vaší vlastní duše, velkoleposti, kterou si sebou přinášíte při narození. Nenarodili jste se nečistí, narodili jste se velkolepí.

Toto je to odhalení. Vezměte jej a rozvíjejte jej. Co to znamená? Co můžete udělat? Přednášející dnešního dne vám ukážou a řeknou o tom trochu víc. Věci, které jsou skryté, které mohou být odhaleny. Věci, které možná potřebujete slyšet od těch, kteří to učí a odhalují to už hodně dlouhou dobu.  

To je to, co se bude dít na této planetě a o čem jsem vám v tomto okamžiku chtěl říct.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva, a to z dobrého důvodu.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – The Year of Revelation (again) - MP3 -  min. 17:18

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE