Rozhovor s andělem - Máte vše pod kontrolou

28.06.2023 16:34

 

Rozhovor s andělem – Máte vše pod kontrolou
 

Tento Kryonův channeling přijal Lee Carroll

a byl vysílán v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday 28. června 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Toto je čtvrtý tematický týden. To téma jsme nazvali „Poselství od anděla“. Mohli byste dokonce říci, že je to poselství od čtyř andělů, protože když se dostaneme k tomuto místu, chcete-li to tak nazvat, kdy sedíme v křesle, o kterém jsme nyní mluvili po tři další týdny, nejste si vědomi té entity nebo o kom hovoříme. Nejste si vědomi toho, zda se jedná o stejného anděla, nebo ne. To je všechno velmi lineární. A už jsme vám to říkali několikrát.

Pokud to slyšíte poprvé, představte si, že sedíte před velkolepou, skvostnou energií, která není trojrozměrná a která je tak velkolepá ve své energii, že ji ani nevydržíte. Nějak se vám z toho rozklepou kolena, když jste v blízkosti takového množství energie. A pak, ať už ji slyšíte v uších nebo uvnitř každé buňky nebo v mozku, a ona k vám promlouvá jazykem, který je pro vás dokonalý, a první, co říká, je: Neboj se, protože tě miluji.“ Roztaje vám srdce.

Může být taková energie osobní nebo přichází shora a vy se jí musíte plazit u nohou? Může být taková energie skutečně bezpohlavní? A odpověď zní: vždycky byla. Na této planetě vždy lineárně přiřazujete pohlaví všemu, co vidíte. Jak víte, v mnoha jazycích mají všechna podstatná jména svůj rod. A tak je to zcela běžné, když něco cítíte nebo vidíte. Je to on nebo ona. Co kdyby žádné pohlaví neexistovalo, pokud jde o božství? (Může být) zcela a naprosto obojí, chcete-li to tak říci, a bylo to zmíněno i zde v této meditaci. Síla, kterou byste očekávali od muže, jemnost, kterou byste očekávali od ženy. A to se pak stává tím, co k vám promlouvá v tomto, dalo by se říci, cvičení nebo řízené meditaci, kterou teď děláme už tři týdny.

Ačkoli ji v Kruhu dvanácti rozebíráme více, jedná se (nyní) o kompletní channeling. A toto bude čtvrtý anděl, pokud jste to sledovali, se kterým se setkáte. Vzpomínáte si, co učili ti druzí? Je to otázka, na kterou asi nebude úplně možné odpovědět, protože se možná poškrábete na hlavě a řeknete: „No, opravdu si nevzpomínám, že by mě někdo něco učil podle klasického scénáře výuky.“ To je otázka, na kterou nejspíš nebude možné úplně odpovědět. A budete mít pravdu.

Místo toho došlo k poznání energie pravdy. Ne učení z papíru, které jste si museli zapamatovat nebo znát, ale poznání základní pravdy z energie, která vám byla dána a která byla nepopiratelná, která byla intuitivní, samozřejmá. Když se nacházíte v tomto prostoru, drazí, před takovou energií, která splývá s andělskou přítomností, neexistuje žádné učení. Je to jen pocit.

Lásku přece neučíte, nebo ano? Cítíte lásku. Někdy trvá dlouho, než lásku pocítíte. Někdy si myslíte, že víte, co je to láska, jen abyste ve svém lineárním životě zjistili, že o dvacet nebo třicet let později objevíte, co to vlastně je. Dalo by se říci, že je to dozrávání vašeho poznávání energie, která je božská.

Tento anděl dnes v Kruhu dvanácti – tam vás zavedeme – ale právě teď v tomto konkrétním channelingu vám jen řekneme, o co jde. Je to učení, chcete-li to tak nazvat, předpoklad, chcete-li to tak nazvat, ale ve skutečnosti je to poznání základní pravdy, které možná bude vyžadovat, abyste přehodnotili vše, co jste se naučili.

Co je to za anděla? Možná si vzpomínáte, že ten první měl krásné, nádherné poselství, poznání energie toho, kdo jste. Možná si vzpomenete, že ten druhý měl velmi neobvyklé poselství, které vám nikdy předtím nebylo skutečně předáno, o vašem vnitřním dítěti. Možná si vzpomenete, že ten třetí měl neobvyklé poselství, možná ještě nikdy předtím neposkytnuté, o pravdivém způsobu, jakým můžete mluvit i se svými buňkami ve svém těle za účelem uzdravení. A nyní je tu číslo čtyři.

Číslo čtyři nazveme anděl budoucnosti. A právě tento anděl, jak tu sedíte, má poselství, které byste měli vyslechnout. Nejprve vás tam chci vzít. To, co je obvykle vyhrazeno pro Kruh dvanácti, vám nyní předávám zde, v tomto channelingu.

Sedíte v prostoru, na židli, na místě, kam jste se vypravili záměrněA to znamená, že jste vyjádřili záměr, ochotu a otevřenost, abyste tam mohli být. V prvním channelingu v prvním Kruhu dvanácti, který je k dispozici vám všem, to Kryon nazval chycení míče. To byla metafora odkazu na to, co je vám posíláno v krásné laskavosti a soucitu a možná i léčení. Je to téměř jako míč, který je hozen. A ten míč má v sobě krásnou energii. Ale pokud sedíte a čekáte, až pro vás někdo něco udělá, nebo nevěříte, že jste něčeho z toho hodni, nebo si to dokonce ani nezasloužíte, pak ten míč ani neuvidíte přilétat.

Tohle je další z nich. Chci, abyste chytili míčJe to míč s energetickými informacemi, které je pro vás zásadní znát. Kolik času máte na Zemi? Každý z vás se naposledy vydechne. „Kdy to bude?“ můžete se zeptat. Když budete mluvit s duchovními vůdci, budou mít nejrůznější představy. Někteří budou mít doktríny a budou tvrdit, že celý život každého jednotlivého člověka je předurčen. Jinými slovy, pouze Bůh ví, kdy dojde k vašemu poslednímu vydechnutí. Ale zdá se, že je v tom nějaký plán, že někdo na druhé straně závoje má hlas, který říká: „Tak tady je, kdy se to stane.“ A tak se to stane.

Ne, tento anděl k vám přijde krásným způsobem a vy neuslyšíte hlasUslyšíte pravdu v každé buňce svého těla. A tato pravda, kterou uslyšíte, vám může být zašeptána. A tady je pravda a možná je to nová pravda, možná budete muset přeformulovat to, co vám vždycky říkali, a tady je: Vy sami máte kontrolu nad tím, jak dlouho zůstanete.

Slyšeli jste to? Tohle by se mělo dostat do každé buňky vašeho těla. A měli byste vědět, že nikde nestojí žádný anděl smrti s datem. Na druhé straně není nikdo, kdo by věděl, jaká je budoucnost z rozhodnutí, která byste mohli učinit a která by vás tu mohla udržet, nebo ne. Lidská bytost má plnou kontrolu nad tím, jak dlouho bude žít. A to platí i pro ty, kteří by věřili, že mají nevyléčitelné problémy. Od lékařů jim byly sděleny určité druhy věcí.

Máte kontrolu nad tím, jak dlouho tu budete, drazí. To by vám mělo dát zcela jinou představu o tom, kdo jste, kdo jste. Chyťte míč, který vám byl hozenA je to míč sebeúcty a pravdySedí tu anděl budoucnosti a říká vám něco velmi důležitého: Všechno máte pod kontrolouVšechno, bez ohledu na to, co vám kdokoli říká, kdokoliJste to vy.

A to se prolíná poselstvím čtyř andělů. Některé z nejdůležitějších věcí, které by měl člověk vědět o tom, kým je v této nové energii.

Já jsem Kryon a jsem zamilovaný do lidstva. A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com –  You are in Control -  min. 11:51

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana B. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE