Rozhovor s andělem - Pokročilá vrozená komunikace

21.06.2023 16:12

Rozhovor s andělem -  Pokročilá vrozená komunikace


Tento Kryonův channeling přijal Lee Carroll

a byl vysílán v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday 21. června 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

 

Toto je třetí ze série channelingů na určité téma. Tím tématem jsou poselství od anděla. Pokud ho čtete jako třetí, pak už víte něco málo z toho, o čem budu mluvit. Ale pokud je toto první, které čtete, pak to znamená, že jste na tento channeling narazili náhodou – a tak vězte, že je o tom, co by se mohlo stát, kdybyste mohli sedět před andělem, který by vás znal a byl tu pro vás, kvůli vám a měl pro vás poselství.

Jsou lidé, kteří říkají: „No, poselství od andělů takhle opravdu nefungují. Obvykle přicházejí s celkově velkými poselstvími pro skupiny lidí. A pokud mají mluvit k jednomu člověku, je to obvykle nějaký Mistr, který potřeboval něco vědět, ale je daleko od toho, abych si myslel, že nebe a celý jeho majestát pošle anděla, aby se mnou mluvil.“ Myslím, že je načase, abyste přehodnotili vše, co vás učili, pokud to tak cítíte. Co kdyby to bylo právě naopak? Co kdyby láska z druhé strany závoje byla tak velkolepá a tak velká, že jediné, co by anděl udělal, by bylo to, že by přišel a prostě si jen promluvil s vámi?

Pro mnohé, kteří říkají: „To nás přece nikdo neučil,“ je to přitažené za vlasy. A já vám znovu řeknu: „Máte pravdu. Nebylo to tak.“ A právě proto vás žádáme, abyste to dovolili – abyste zvážili něco, o čem jste možná nikdy předtím neuvažovali.

Anděla, s nímž se setkáte v tomto konkrétním channelingu a někteří z vás i později v Kruhu dvanácti, budu nazývat „biologickým andělem“. Tento anděl se nijak neodlišuje. Nemá jinou identifikaci. Ve skutečnosti, pokud jste s námi byli na posledních třech setkáních, nemá žádnou identifikaci jako tolik multidimenzionálních sil a věcí a energií na druhé straně závoje. Prostě jsou.
Je to koncept, který je singulární lineární lidské bytosti cizí. Vše, co máte, má části a součásti, identitu. A na druhé straně závoje nemusí. Prostě jsou. Pohybují se způsobem, který by vás mátl, kdybyste je museli studovat, tak jako to nyní děláte ve 3D. Ti, kdo studují tzv. kvantovou fyziku, přesně vědí, o čem mluvím. Jakmile se na jednu věc podíváte, pohne se. Pohybuje se, aby se stala něčím jiným, a něco jiného ji nahradí. A vy si možná řeknete: „A proč se to pohnulo?“. A odpověď zní ANO. (Kryonův smích.) Nedává to smysl.

Tento anděl, před kterým možná sedíte s krásným poselstvím od vás, bude poselstvím o vás a vaší biologii. Co jsem vás posledních 34 let učil, co souvisí se zdravím, léčením a biologií? Jediná věc, kterou si mnozí možná pamatují, a pokud jste o ní ještě neslyšeli, tady je: Každý z vás má schopnost mluvit se svými buňkami. Nyní bych (tuto myšlenku) chtěl rozvinout prostřednictvím andělského poselství a rozšířím ji docela dost.

V tomto konkrétním channelingu ji poněkud rozšířím. A v Kruhu dvanácti ještě více. Protože když dojde na otázku „Jak to uděláme, Kryone?“ z pohledu lidské bytosti: „Jaký je nejlepší způsob? Který je ten kousek nebo část, na kterou se mám podívat, když mám problém s určitým orgánem svého těla? Jak s ním mohu nejlépe mluvit?“

Chci, abyste si se mnou sedli před tohoto anděla, a to samo o sobě je velká prosba. Četli jste někdy v Písmu, co se stane, když se objeví anděl? Znovu to zopakuji. Tolik se změní energie kolem vás! Může dokonce vysát kyslík ze vzduchu. To je ten pocit. Že nemůžete ani dýchat, protože se něco děje. A to je posvátnost druhé strany závoje, která je částečně vámi, která začíná přicházet do toho, co je vaší bublinou reality ve 3D.

Někteří se bojí, a proto andělé říkají: Neboj se mě!“ Někteří nevědí, kdo to je, protože oni opravdu nemají podobu. Vy sami způsobujete (svou představivostí), že mají podobu lidské bytosti. Nemají. Žádná andělská energie vás nikdy nenavštívila s trojrozměrnou podobou, abyste ji viděli. Tu zformoval váš mozek tak, že z ní obvykle udělal krásnou ženu s opalizujícími křídly, svatozáří a širokým úsměvem, jen aby byla trochu hmatatelnější, hmatatelnější a přijatelnější. (Kryonův smích) Jako byste tu energii měli nějak přijmout, takže si ji váš mozek vymyslí, ale takhle nevypadá. To, jak vypadá, může být vířící energie, jako duhová mlha, s pocitem komunikace, kterou neslyšíte, ale rezonuje v každé buňce krásným hlasem, který říká: Miluji tě.“

Tento anděl s vámi chce mluvit o tom, jak mluvit s vašimi buňkami, a začne kvantifikovat, co to znamená, a kvalifikovat kroky. Tyto kroky ale nemusejí být v určitém pořadí. Říkejme jim prostě odrážky způsobů, jak to lze udělat. Většina lidí nemá představu, jak to udělat. Ti, kteří se snaží najít soudržnost s jejich tělesnou strukturou, mají pravděpodobně největší úspěch. Došlo k mnoha uzdravením, protože ti, kteří na to přišli, dokázali mluvit se svými buňkami.

Předám vám tedy první z několika poselství, které tento anděl bude mít ohledně hovoru s vašimi buňkami. A zde je první (poselství) od tohoto anděla, o které se s vámi chceme podělit. (Tento anděl) k vám přijde a bude s vámi rezonovat. A možná uslyšíte od anděla následující: Pokud si přejete mluvit se svými buňkami, chybí vám ještě dílek. Nesoustřeďte se na své tělo.“ Kdo vám to řekl? Ne, to je pravý opak. A tady přichází odpověď, kterou jste nečekali, informace, kterou jste nečekali, na otázku „Jak mám mluvit se svými buňkami?

A první věc, kterou vám ten anděl řekne, je: Musíte to udělat prostřednictvím své duše.“ A to vyžaduje něco, co mnozí nemají nebo čemu nerozumějí. Musíte vstoupit do části své duše a vtáhnout tuto lásku Ducha do koordinovaného soustředění, které se vlepí do vašeho těla. A jediné, co vaše tělo pocítí, je láska.

„Děláš si legraci,“ řeknou. „Opravdu? To je mluvení s buňkami?" A anděl řekne: „To je začátek. Nemůžete to udělat tak, že budeš sedět a analyzovat, ke kterým buňkám máš mluvit. Nemůžete to udělat tak, že budete sedět a vymýšlet, jak mluvit se svým innate (vrozenou moudrostí těla). Nemůžete to udělat tím, že budete do svého těla promítat to, co je dokonce afirmací. Pokud chcete mluvit se svými buňkami, musíte jít skrze svou duši. Tohle je pro vás to pravé.

A drazí, to není těžké. To je asi to nejjednodušší ze všeho. Neexistuje žádná analytika. Není na co se soustředit. Sednete si, ponoříte se do svého srdce a vytáhnete lásku z Tvůrčího zdroje a začnete ji lepit na to, co je vaše tělo, na všechno.

Bude toho víc a já vám toho dám víc. A tento anděl ještě neskončil s mluvením, ale channeling je u konce. Chtěl jsem, abyste věděli, že to je první krok. Někteří právě teď sedí a pláčou, protože jim to nikdy nebylo řečeno, a mají problémy mluvit se svými buňkami. Nevědí, kde začít. A teď už to víte. Začíná to láskou a na tu budou vaše buňky reagovat jako první. Ale bude toho víc.

Já jsem Kryon a miluji lidstvo. Bude toho víc.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com  –  Advanced Innate Communication -  min. 11:02

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana B. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE