Rozvíjející se člověk 1 - Sebehodnota

06.09.2023 23:55

Rozvíjející se člověk 1 - Sebehodnota

 

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 6. září 2023

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Je tradicí, že často míváme čtyři channelingy měsíčně, které spolu nějakým způsobem souvisejí. Jsou to série, pokud to tak chcete vyjádřit. Ani tentokrát to nebude jinak. Jedna z věcí, která se nyní na této planetě děje, o níž mluvíme, je to, že se mění lidská přirozenost. A je to proto, že se mění vědomí. Jak definujete lidskou přirozenost? No, odpovíte, je to způsob, jakým mají lidé tendenci se chovat a jednat. Lidská přirozenost je také zodpovědná za opakování dějin, protože lidé k tomu mají sklon. Mají tendenci vést války. Mají tendenci být nespokojení. Mají tendenci soupeřit o zdroje. To je lidská přirozenost a ta se nyní mění, protože se začíná rozvíjet vědomí.

Nemluvíme tedy o vývoji fyzického člověka, ale nastal čas pro vývoj vědomí v člověku. Jak to bude vypadat? Skutečně se to děje už teď? Ach ano, můžete to vidět všude ve své společnosti, na vaší planetě, na věcech, které dostáváte ve vašem zpravodajství. A vidíte to jasně. Lidé začínají odmítat věci, které jsou a byly stejné po stovky let. Věci, které viděli vaši prarodiče a které se nikdy nezměnily, jsou nyní věcmi, na které se díváte s vědomím mnohem obezřetnějším: „Je to správné, nebo ne?“ A velmi často dojdete k závěru: „Není to správné a my to změníme.“ Takže místo toho, abyste si jen stěžovali na nekorektnost, nevhodnost nebo dysfunkčnost z minulosti nebo dokonce i ze současnosti, doprovází to vždy nějaká akce. V tom je ten rozdíl. Začínáte pozorovat vývoj, který se s lidmi děje. Čtyři channelingy tohoto měsíce se tedy budou týkat toho, které čtyři nejdůležitější oblasti vývoje můžete pozorovat.

První oblast vás možná překvapí, ale je klíčem ke všem ostatním. Drazí, co trápí většinu lidí? Co je to, s čím sem přicházíte a přejete si, abyste neměli? Co je to, když se na sebe podíváte do velkého zrcadla, které vám bylo dáno pro vaši sebekontrolu, pro odraz toho, kým jste, co vidíte, co je těžké rozpoznat – zejména pro vás, kdo sledujete tento program, kdo se zajímáte o duchovní věci nebo o sebe a zlepšení svého života? Co je to, co vás při tom pohledu mate, co vám nejde na rozum? Téměř všude na světě se na sebe díváte a ptáte se: Čím to je, že mi chybí větší pocit sebehodnoty? Dokonce i ti, kdo se naparují a dělají ze sebe důležité, jakmile zůstanou sami, to mají také tak. 

Je to něco, s čím jste se téměř všichni narodilinízké sebevědomí. A to rozporuplné na tom je, že to nedává smysl, protože jste se vlastně narodili velkolepí. Říkali jsme vám to, drazí. Nenarodili jste se nečistí, drazí. Je to jen narativ, který vám byl předán. A je částí toho, proč se na planetě děje to, že máte tak nízký pocit sebehodnoty. Jakmile opustíte dělohu, zdánlivě vše, co slyšíte, není to, jak velkolepí jste, ale spíše naopak. V tolika oblastech se učíte, že nejste ničím (že jste bezvýznamní) a že musíte nejdřív něco vybudovat nebo že nikdy nebudete nic znamenat, dokud neuděláte to či ono. Nikdo nepředpokládá, že by to mohlo jít jinak než „zdola nahoru“. Nikdo vám neřekne: Vítej na Zemi, velkolepá bytosti. Podívej, s čím jsi přišla. Nemůžeme se dočkat, až vyrosteš a budeš to moct využívat.“ Takové poselství vám nikdo nepředá, že? Ne, tím poselstvím je, že bez prostředníka nemůžete s Bohem ani mluvit, nebo že nejste dost hodni, abyste na to vůbec pomysleli. Takové je to poselství. Téměř každá kultura na této planetě má v určité formě tento druh poselství: Bůh je velký a ty nejsi nic.“ Přicházíte s tím v každém životě po předchozím životě, život za životem, a pokaždé je vám toto poselství předáváno. Usilovně se snažíte být hodni a samozřejmě se vám to nedaří.

Drazí, je na čase změnit toto vnímání. Vývoj člověka začnete vidět, až lidé začnou chápat, že jsou velkolepí. A to začne měnit to, kým jsou, ale ne egoistickým způsobem. Velkolepost je moudrost, velkolepost je mistrovství, velkolepost je soucit! Taková je velkolepost. Mluvíme o tom už více než 33 let. Člověk přichází s božstvím a vy máte za úkol toto božství najít. Rozvíjející se lidstvo po celém světě už božství nachází. Dovolte mi, abych vám řekl něco, co opakuji při každém channelingu: tohle není pro pár vyvolených, není to pro věřící, není to pro ty, kteří přemýšlejí pouze o duchovních věcech a snaží se tak sami sobě pomoci, tohle je to pro každého jednotlivého člověka. Lidé to vnímají a Země se začíná probouzet k trochu většímu soucitu. Lidé si začínají uvědomovat, že možná vůbec nejsou nečistí, hříšní, že v tom je možná moudrost a že si možná určité věci zaslouží. Možná je v tom zahrnuto vrozené právo, na které nikdy ani nepomyslelivrozené právo na mír na Zemi, na mírumilovné spolužití.

Je tu ještě jedna nefunkční věc: vždy vám říkali, že čím víc lidí bude na planetě, tím to bude horší, tím víc bude špatných lidí. Co kdyby to bylo naopak? Co když čím více lidí bude, tím víc bude kolektivní vědomí chápat, že lidé jsou úžasní? Je to kolektivní vědomí, které vzniká na základě počtu lidí a které si uvědomuje: Páni! Víme, kdo jsme a vůbec nejsme nečisté či hříšné bytosti, jsme velkolepí! Dokážeme to. A lidé se začnou kolektivně spojovat, vůdcové se začnou měnit a chápat to. A lidé sdělí svým vůdcům: V první řadě chceme mír mezi zeměmi, aby se naše děti měly na této planetě dobře a měly šanci, jakou jsme jako děti nebo naši prarodiče neměli.“ To je rozvíjející se lidstvo a začíná to sebehodnotou, sebeúctou.

Toto poselství ode mě uslyšíte mnohokrát. A možná si budete myslet, že jste ho už dříve slyšeli. Ale pokaždé, když předávám channeling, předávám ho v novější energii než minule. Často to znamená, že se otevírají další dveře, že o tom teď mohu mluvit, protože je můžete vidět.

Jedna věc, kvůli které jsem přišel před 33 lety a řekl jsem vám, že navzdory všem vašim proroctvím nedojde k 3. světové válce a že se nemusíte bát roku 2000, o kterém vám říkali, že bude Armageddonem. To vše bylo ignorováno: „V žádném případě! Víme to lépe, protože léta nám proroci předpovídali to, to a to.“ Nyní jste v  roce 2023 a nic z toho se nestalo. Místo toho jste na cestě k probouzející se planetě. Je to proroctví, na které byste se měli podívat, které vyslovilo mnoho domorodých lidí, když se dívali na vaši současnou dobu, na posuny, fáze a cykly, které se dějí. A nyní nastal předpovězený cyklus evoluce. Drazí, nacházíte se ve velkolepé době příležitostí, probuzení a lásky. Chci, abyste to pochopili a pocítili to, místo toho, abyste přemýšleli o tom, co přichází, nebo co vám o tom bylo řečeno. Máte nad tím vším kontrolu tak, jak jste nikdy předtím neměli. Jakou jste nikdy předtím neměli. To je zmocněný člověk na této planetě.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech – z dobrých důvodů.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Evolving Human 1 – Self Worth -  min. 12:25

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE