Rozvíjející se člověk 2 - Jak vnímáme druhé lidi

13.09.2023 23:59

Rozvíjející se člověk 2 – Jak vnímáme druhé lidi

 

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 13. září 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.  

Celé téma Lemurie nás přivádí k bodu na této planetě, který hodně souvisí s tehdejšími zkušenostmi. Opravdu v sobě máte všichni, zejména vy, kdo to posloucháte (nebo čtete) na určité úrovni lemurijskou DNA, možná pocházející od vašich předků. To všechno znamená, že se z těch 23 párů chromozomů začíná stávat 24. Mluvíme o tom tak často, avšak co to všechno ve skutečnosti znamená, bude součástí tématu těchto čtyř týdnů. Začátek této série jsem vám předal minulý týden. Jde o zkoumání evoluce, kterou procházíte. Říkáme tomu Rozvíjející se člověk. Co to vlastně znamená?

V channelinzích jsme vám předali mnoho různých atributů a může se zdát, že je to podobné tomu, co jsme vám předali už dřív, avšak tento channeling se skutečně soustřeďuje na měnící se atributy a vědomí, co by evoluce mohla znamenat.

V tomto konkrétním případě se nyní vyvíjíte k vyššímu vědomí, jak tomu říkáte. Není to vyšší vědomí, ale vědomí, které začíná využívat to, co jste v sobě vždy měli, co se teď ve vás začíná rozvíjet – multidimenzionální smysl v tom 24. páru chromozomů. Je to v tom rozvíjejícím se chromozomu.

Lidé začínají přemýšlet jinak a více se zabývají věcmi, o kterých dříve nepřemýšleli. Minulý týden jsme vám uvedli několik příkladů. Jaký je váš mozek po narození? Někteří říkají, že pokud nedošlo k žádné abnormalitě nebo poškození, je mozek připraven k „popsání“. Já vám říkám, že velká část toho, kým dnes jste, pochází z vašich zkušeností, z naprogramování od vašich rodičů a vrstevníků, z toho, jak jste vyrůstali, co jste očekávali a co jste neočekávali. A to vše se stává vámi. A mnozí vám řeknou: No, pokud jste měli špatnou výchovu nebo ještě něco horšího, pokud s vámi špatně zacházeli nebo vás zneužívali, nedopadli jste dobře. Věznice jsou plné takových lidí, kteří byli ovlivněni tím, jak byli vychováni.“ Chci vám říct, že tento 24. pár chromozomů to všechno přepíšeJe to, jako byste zážitek, který jste nezažili, najednou zažili. Je to zážitek, který jste, když jste vyrůstali, nezažili ani vám o něm neřekli. Ale najednou je tady, protože si jej vybavujete z učení v Lemurii. Je vám dán z Akáši, která nikdy nebyla tak přítomná jako dnes – z Akáši, která si pamatuje všechny dobré věci a uvádí vás do nádherných scénářů.

Každý týden se zabýváme takovými věcmi, které mohou naznačovat, jak se pro vás časy mění. Jak můžete o někom říct, že se jeho vědomí vyvíjí?  Pojďme si zde pro tento okamžik nakreslit dělící čáru. To, o čem budu mluvit, se netýká jen krabice duchovna. Když se lidé začnou probouzet a aktivuje se 24. pár chromozomů, ovlivní to celé lidstvo, nejen ty, kteří naslouchají těmto channelingům. Rozumíte tomu? Ovlivňuje to celé lidstvo. Znamená to, že posun vědomí se projeví všude a vy to uvidíte. A určité věci vás překvapí. Doufám, že si tohle zapamatujete.

Tato poselství nyní předávají nejen ti, kdo channelují o budoucnosti, jako jsem já, ale i sociologové, mluví o této změně, která právě probíhá. A o této změně budou informovat i historici.

Minulý týden jsme hovořili o jednom z atributů, jak nazýváte věci, které se mění a vyvíjejí. A tady je další atributJak se díváte na druhé lidi. Když řídíte auto a řidič auta za vámi zatroubí, protože chce zrychlit a předjet vás, jak zareagujete? No, o tom budeme mluvit příští týden. Nejde totiž o reakci, ale o to, jak se na takovou situaci díváte. Mám tím na mysli toto: Pokud se vžijete do situace řidiče druhého auta, co se stane? Jak pak o té osobě přemýšlíte? Právě způsob, jakým se díváte na druhé lidi, se nyní začíná stávat vyspělým. Zatímco vaší běžnou reakcí, o které budeme brzo mluvit, na toho řidiče by mohla být frustrace nebo hněv, pokud byste se však na něj dokázali podívat jinak, nedojde k žádné reakci. Možná neprošel školením, možná má jen špatný den nebo je frustrovaný. Co kdyby to byl ten případ? V takovém případě by vám možná stačilo uvolnit se, usmát se a říct si: „Nechme ho předjet. Možná pak bude klidnější.“ Jak se díváte na každého člověka kolem sebe?

Máte třeba situaci, kdy chodíte pravidelně navštěvovat lidi, nebo třeba jdete do práce, navštívit přátele a ti mají přátele, nebo jdete na nějaké veřejné místo nebo na oběd do restaurace, nebo kamkoli jinam, vždycky se setkáte s jinými lidmi a také s jinými druhy chování. Otázka zní: Jak vnímáte druhé lidi? Jdete do restaurace, kde jsou stoly obsazené druhými lidmi, někteří mají s sebou rodinu, někteří ne, někdy jsou to jen dva, ať už jsou to muž a žena, dva muži nebo dvě ženy, a lidskou přirozeností je provést určité hodnocení, posouzení. Vždycky to děláte a vždycky jste to dělali. Nemusí to být negativní, je to prostě jen posuzováníAtributem vyspělého, rozvinutého člověka je, že když vstoupí do restaurace, podívá se na všechny duše uvnitř a oslaví jejich životNení to úžasné, že žijí právě teď v současné době, že mohou mít děti, které už nemusí nikdy zažít válku? Není pozoruhodné, že jsou tady? Zajímalo by mě, jestli jejich duše ví něco o tom, co se děje. Zajímalo by mě, jestli si také uvědomují, že začínají uvažovat jinak o mně, když mě vidí vstoupit do této restaurace.

Vaše vnímání a pozorování druhých lidí – absence posuzování, váš soucit, úsměv, když je vidíte pohromadě, aniž byste věděli, o čem spolu mluví nebo jaký je jejich životní příběh – začínáte se vztahovat k těmto lidem jako k součástem vás samých, součástem celku, planety, jednoty. Cítíte ve svém srdci, že byste mohli být také součástí druhých? Dokážete cítit ve svém srdci, když vás netrpělivě předjíždí řidič jiného auta, že k tomu má možná důvod, který neznáte a který možná dokonce ospravedlňuje jeho chování? Dokážete mu pak požehnat a vůbec se nerozčilovat? Zajímalo by vás, zda si ti druzí uvědomují vývoj, který se děje v jejich životě? Víte, drazí, týká se to celého světa a nejen lidí, kteří se zajímají o duchovno. Vy, kteří posloucháte (a čtete) tento channeling, kdo sledujete tento program, se v tom víc angažujete, protože víte, že my všichni, tedy vy, kdo to posloucháte, a stejně tak i já, jsme odhodláni věnovat se budoucnosti této planety, jež byla předpovězena a o které se mluvilo.

Máte nástroje, které to mohou urychlit a zlepšit. Pocítí to však každý člověk na planetě. Proto také všechna ta proroctví s určitou jistotou tvrdila, že se planeta změní. Že se nezmění jen hrstka lidí, nebo jen nábožensky věřící lidé, ale celá planeta. Proto je to tak důležité.

Otázka: Myslíte si, že i ostatní lidé si uvědomují, že se to děje, a mluví o tom? Myslíte si, že si i sociologové všímají změny v myšlení lidí o ostatních? Co si myslíte o lidech v jiných zemích? Jak jste na ně dosud nahlíželi, co vám o nich říkali vaši rodiče?

Když to zanalyzujete, zjistíte, že nahlížení na ostatní lidi začíná být vyspělejší, začíná se rozvíjet. A tento vývoj vede k myšlence jednoty. Všichni lidé se nacházejí na stejném místě, nejsou již odděleni a všichni se potýkají se stejnými životními otázkami a problémy, které prožíváte. A všichni jsou připraveni si navzájem pomáhat, aby je zvládli a překonali.

Já jsem Kryon a dávám vám pravdivé hodnocení toho, co se právě teď děje ve vašem světě.

A tak to je. 

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Evolving Human 1 – How we observe others – min. 12:13

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE