Síla života a její vliv na ostatní

08.03.2023 19:42

Síla života a její vliv na ostatní  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 8. března 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Dnešní meditace vás vyzvala k rozpomínání. V tomto vyjádření je také předpoklad, že v každé lidské bytosti je vědění a že toto vědění nemusí být nutně zapomenuto, jen není na vrcholu vzpomínek, není takříkajíc na vrcholu té hromady znalostí pro přežití. Po lidech se nyní žádá, aby se rozpomenuli. Rozpomenuli se na co? Na to, s čím přišli nebo co zdědili od Boha, od Ducha, od své duše. A tímto dědictvím je síla života. Když se začnete rozpomínat na to, kdo jste, cibule se začne pomalu loupat. A její slupky jsou všechny ty věci, které vás učili a které vám brání poznat, kdo jste. Slupky odpadávají jedna po druhé a odhalení vám vezme dech nad krásou, kterou jste, a uvědoměním si, co byste mohli udělat, o čem vám nikdy nikdo doopravdy neřekl. Takže, drazí, ještě jednou, předpoklad je následující: Nemusíte se učit všechno od začátku. Nemusíte stoupat po schodech, abyste si to zasloužili – to je metafora. Jediné, co musíte udělat, je naučit se rozpomínat.

Tohle je druhý channeling tohoto měsíce týkající se jedné věci, kterou učíme, totiž že je na této planetě nová energie. Dalo by se říci, že tato energie tu možná byla vždycky. Výrazně se však vylepšila, což souvisí se dvěma atributy. Jedním z nich je „síla života“, nikoli životní síla. Síla života. Vztahuje se na zvýšený ezoterický otisk vás na planetě, a to znamená, že váš život jako takový na této planetě je mimořádně cenný. Mimořádně cenný, víc než kdykoli předtím, zejména pro lidi, kteří chtějí být součástí podobného programu, jako je tento. Protože lidé, které to zajímá a přitahuje, jsou staré duše, které se vrátily. A některé z nich se probudily a nyní se začínají rozpomínat. Kolik z vás si začíná uvědomovat, že je ve vás něco krásného, o čem vám nikdo nikdy neřekl? To je to, co vidím já. Vidím vás všechny, každého z vás, a to zajímavé na tom je, že vás vidím v „teď“. Ale, co je to „teď“? Je to pokaždé, když sledujete, posloucháte tento program, nebo to čtete. Nezáleží na tom, jestli to bude za rok, protože čas na multidimenzionálním místě není relevantní. Vidím vás, znám vás. Vidím vaši velkolepost a vaši krásu. Vidíte to také?

Dokážete se spolu se mnou rozpomenout, jak důležité bylo narodit se do této doby? Většina z vás řekne: „Ne, na nic z toho si nepamatuji.“ Pak mi dovolte, abych vám řekl, že to byla volba, kterou jste učinili s vědomím, že by mohlo dojít k posunu ještě během vašeho života, s vědomím, že otisk, který zanecháváte na planetě, bude mít stále větší vliv na ostatní. Máte také to, čemu říkáme „světelná energie“. Nyní je světelná energie faktorem uvědomění si, že se probouzíte k většímu já. Mohli byste to také nazvat probuzením se k vyššímu já, neboť to je to vaše větší já na Zemi.
Je možné, že část vaší božské duše je světlem, jako je světlo reflektoru ve tmě, které jste objevili a nesete? Odpověď zní ano. Je možné, že channelingy o majáku, které jsem vám kdysi dávno předal, vám teď začínají docházet? Že začínáte chápat, že maják je strážce, který chrání, aby se lidé nedostali do problémů, a vede je na bezpečnější místo? To je součástí tohoto nového světla, které máte. Říkám vám, že právě teď jste důležitější, než jste si kdy mysleli, kvůli božskému záměru na této planetě, kvůli plánu a systému, který tu nyní je a nazývá se posun. A řekl bych, že nejdůležitější role, kterou v něm hrajete, je téma tohoto druhého channelingu: váš vliv na ostatní lidi.

Jak vidíte ostatní lidi? Odpověď zní: Ne dobře. Lidé jsou podmíněni tím, že vidí druhé lidi tak, jak byli naučeni je vidět. Nevidí druhé lidi v čisté lásce. Nevidí jejich duše, ale to, čím jsou ve své konkrétní kultuře. A tento způsob vidění byl naprogramován a trénován po velmi dlouhou dobu. A právě tady přichází vaše nové světlo a vaše síla života, která mění a přenastavuje vaši vlastní reakci na to, jak byste mohli druhé lidi vidět. 

Krása vašeho vnitřního anděla spočívá v tom, jak vidíte druhého člověka, jinou duši. Vidíte je jako problém, jako obtíž? Očekáváte od určitých lidí určité věci kvůli jejich historii nebo vzhledu? Nebo si to všechno můžete začít přenastavovat úplně jinak a vidět na prvním místě jejich duši, bez ohledu na to, kdo stojí před vámi, bez ohledu na to, v jakém je stavu nebo v jakém je prostředí, bez ohledu na cokoli? Dokážete vidět jako první jejich duši? Dokážete je milovat jen tím, že se na ně podíváte? Wow!

Tohle je dnešní lekce. Váš nový ezoterický otisk na této planetě je novým nástrojem. A začíná tím, že rozvinete svou schopnost vidět druhé lidi moudřejším pohledem. Je to program, který v sobě přepisujete. Mnozí z vás se pak začnou dívat na lidi v jiných skupinách nebo v jiných zemích úplně jinak, než jak je vnímali vaši rodiče nebo prarodiče. Podíváte se na ně a řeknete si: No, zaslouží si to, co si zasloužím já, rozpomenutí se na své vlastní božství. Nemusí mít o tom ani ponětí, mohou stát před vámi, a dokonce se na vás z nějakého důvodu zlobit, i když vás neznají. Dokážete je milovat jako první?

Před nějakou dobou jsem vám předal channeling o atributech mistrovství. A chci vám připomenout ten první, který bude vždy na prvním místě: Mistrovství nereaguje – mistrovství pozoruje! A pak podle okolností použije soucitné jednání. Když vidíte rozzlobeného člověka nebo někoho, s kým nesouhlasíte, nebo jehož chování hodnotíte jako špatné a ubohé, ať už je to cokoli, je to hodnocení, že? A je těžké se od něj oprostit, protože jste naprogramováni to tak vnímat. Jakmile si všimnete, že politický postoj nějaké osoby není v souladu s tím vaším, co si pomyslíte? Co když to první, co uděláte, je, že je prostě budete milovat? Když vidíte někoho v nesnázích, protože je naštvaný nebo frustrovaný, možná dokonce kvůli vám – co kdyby vaší první reakcí bylo poslat mu toto nové světlo, které máte, v soucitném činu? Protože víte, že jsou v nesnázích a pravděpodobně nemají ponětí o svém vlastním božství. Možná jsou frustrovaní, protože se v tomto životě cítí být obětí. Ještě neobjevili to, co jste objevili vy.

Takže toto druhé poselství o novém otisku, který máte, se týká toho, jak vidíte druhé lidi a co byste mohli udělat pro to, abyste změnili svůj pohled na ně a začali řešit tuto hádanku: dívat se na celé lidstvo a uzdravovat je, zatímco se na ně díváte – a uzdravit sami sebe, když se na sebe vzájemně díváte.

Všichni lidé, drazí, mají v sobě stejné božství jako vy. A nyní pracujeme na tom, abyste se na to všechno rozpomenuli.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

Gratuluji vám, že je na této planetě více světla, díky čemuž jsem vám dnes mohl předat toto poselství.

A tak to je.  

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Power of Life – Effects on Others -  min. 13:18

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE