Síla života a její vliv na planetu

15.03.2023 19:42

 

Síla života a vliv na planetu  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 15.března 2023


Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Tento týden bychom chtěli pokračovat v tématu, které jsme začali tento měsíc. Každý z těchto channelingů se týká stejného tématu, ale je jedinečný v tom, co se týká atributů. Takže pro ty, kdo jste neslyšeli ostatní channelingy, předávám následující: Tento konkrétní channeling je o něčem, co je na této planetě nové. Možná si to nemyslíte. Zopakuji teď to, co jsem už řekl dříve. To nové na tom je, že se změnily atributy planety.

Představte si, chcete-li, co kdyby to všechno, co zahradníci znají nebo pěstitelé obilí vědí, co kdyby to všechno bylo najednou vylepšeno samotnou planetou, která by, když přijdou deště, poskytovala živiny, které jste nikdy předtím neviděli, díky čemuž by plodiny rostly třikrát až čtyřikrát rychleji než kdykoli dřív? Vše, co bylo zaseto do půdy, se dostane na povrch a vyklíčí. To by bylo opravdu úžasné. Chtěl bych, abyste tímto způsobem přemýšleli. Tuto konkrétní metaforu jsme už použili dříve. Rád bych, abyste takto přemýšleli o tom, co se vám chystám říct.

Nazvu to „Síla života“, vylepšenou, zesílenou energií světla. V tomto channelingu se budeme zabývat dvěma prvky: sílou života na této planetě, vámi, vaším životem – a energií světla, kterou si s sebou nesete. Oba tyto atributy se výrazně vylepšily v porovnání s tím, čím kdysi byly. V předchozím channelingu i v dřívějších channelinzích jsme o tomto mluvili a předali jsme vám tyto informace a začali vám vyprávět, jak se věci na této planetě mění.

Síla života, vy, kteří tu nyní jste, máte úžasný vliv na všechno. A tak budou tyto čtyři channelingy v tomto měsíci o čtyřech atributech tohoto vlivu. A tento channeling se bude lišit od toho předchozího i od toho následujícího. Je to jeden z našich nejoblíbenějších. Pokud je pravda, že váš život na této planetě se nyní stal významnějším pro energii kolem vás, pro vaši kulturu, pro ostatní lidi a pro samotnou Gaiu, pak to také znamená, že o tom, co tady můžete udělat, vám skutečně nikdo neřekl. Opravdu ne.

Co když můžete, díky vašemu životu tady a vaší energii světla, způsobit větší změnu než v jakémkoli svém minulém životě, nebo v čemkoli, co vám bylo řečeno? A to je tady předpoklad, drazí, že vás, jak v sobě nesete světlo, díky té ezoterické energii, vidí Duch jinak. Představte si na chvíli, co kdyby na této planetě mohlo být ještě více energie vaší duše než kdykoli předtím, té multidimenzionality, jíž jste? Co kdyby se to vše, kouzlo božství, najednou ještě víc vylepšilo?

Pro vás, kdo jste to už dřív slyšeli, kdo sledujete mé channelingy a znáte posloupnost mých poselství a mých pokynů, pro vás to nebude zas až tak moc tajemné. Část vaší multidimenzionální buněčné struktury se loni probudila. To je část toho, co bylo navrženo – že nastane čas, kdy se probudí neviditelný 24. pár chromozomů. A že bude spolupracovat na této planetě způsobem, jaký jste nečekali. Bylo to zapotřebí, bylo to nutné. Ve stejné době, kdy jste viděli, že přichází toto velké světlo, že život samotný bude znamenat víc a energie světla se začne objevovat a působit magickým způsobem, tak zároveň s tím se temnota stávala temnější a světlo jasnější. Viděli jste to? Víte, o čem mluvím? Znovu se zeptám: Viděli jste nějaké síly na této planetě, které by vás chtěly držet zpátky v generaci vašeho otce nebo v generaci jeho otce? A odpověď zní: Takové síly jsou všude.

A to by vám mělo sloužit jako důkaz, drazí, neboť to mnohé z vás překvapilo.

Důkaz, že to, co říkám, je pravda, že přijde doba, kdy se temnota a světlo začnou rozdělovat, protože světlo začne vítězit – a temnota se projeví takovým způsobem, že se sami sebe budete ptát: „Co se to v poslední době stalo, že se děje tolik strašných věcí?“ Proč byste měli mít tentokrát více života a světla? Je to posun, ale to není jediný důvod. Je tolik lidí, kteří potřebují vaše světlo. Věděli jste, že světlo, které v sobě nosíte, světelná energie v síle života, kterou máte, může být velmi účinně posílána těm, kdo ho potřebují? Právě teď jsou na planetě lidé, kteří potřebují útěchu a vnitřní klid po tom všem, co se stalo. A vy byste řekli: „Ach ano, takoví jsou všude kolem.“ A to je možná ten důvod, proč v sobě máte toto mimořádné světlo.

Mohou lidé skutečně získat klid a mír po tom, co se tu už nějakou dobu děje, v jejich zemích nebo v jejich regionech? Je to možné? A odpověď zní: Teď mnohem víc než kdykoli předtím. A to se stává výhradní odpovědností těch, kteří v sobě nesou toto mimořádné světlo a život.

Nezapomeňte, že jejich biologická struktura byla také vylepšena, což znamená, že jejich antény jsou připraveny přijímat to, co vysíláte, víc než kdykoli předtím. Mohou to přijímat lépe než kdykoli předtím. Ani nemusí vědět nic o tom, o čem mluvíme. Vědí jen, že přijímají uzdravení, útěchu a pokoj, a jsou za to vděční. A to teď přichází od tolika lidí, kteří si začínají uvědomovat, že jejich světelná energie je zcela jiná než kdykoli předtím.

Jaké je tedy téma tohoto měsíce? Je to téma, kterému se věnujeme i v Kruhu dvanácti. Přesněji řečeno se jedná o Gaiu. Co když toto konkrétní vylepšení, které jste obdrželi, začíná vylepšovat partnerství, které máte se Zemí? Proč by to vůbec mělo být nutné a potřebné? Je tolik z vás, kdo sledují změnu klimatu. Je tolik z vás, kteří si děláte starosti a máte z toho strach. Dovolte mi, abych vám sdělil, že vaše partnerka (Gaia) to všechno ví.

Jak by se vám líbilo, kdybyste měli sílu života, sílu světla, obě dohromady a posílali je přímo planetě samotné, tím, že byste promlouvali k hlíně Země, kde jsou předkové, kteří by k vám přišli a řekli: „Takovou změnu klimatu jsme už viděli. Tady je naše rada.“ A pak o tom s vámi začnou mluvit způsobem, který bude dávat smysl. „Nebojte se toho, co přijde, protože tady je to, co přichází, a tady je to, co můžete udělat. Byli jsme u posledního cyklu.“ Přemýšleli jste někdy o tom, že odpověď na všechny tyto problémy může přijít od předků, kteří už to zažili a udělali a přesně vědí, co vám poradit nejen ohledně zelenější Země, ale i jak přežít to, co by mohlo přijít

Drazí, tyto informace vám předávám s láskou, ale říkám vám: Tohle je nové! Tato síla života, kterou máte, tato nová energie světla, kterou v sobě nesete, nebyla v takové míře dosud nikdy zaznamenána u žádného člověka na této planetě. To je to nové! Pochází to z vylepšení na planetě, z posílení posunu, z vylepšení vaší biologie. Dává vám to mnohem více schopností pomáhat druhým v jejich problémech.

A nyní toto téma pro tento týden, je udělat něco, co pak bude spolupracovat v rámci vašeho partnerství nejen s planetou – pomůže vám začít vnímat předky. Říkám jim „předci v hlíně“. Zeptejte se jich, co to znamená! Řeknou vám, že to znamená, že veškerá moudrost, která kdy existovala, se vrací zpět do hlíny a do planety a do Země, kde se může určitým způsobem znovu zrodit, jak v lidstvu, tak i ve způsobu, jak k vám promlouvá Gaia. Možná je nyní čas obnovit toto partnerství se samotnou planetou, s energií Gaii. Všechny tyto věci, drazí, jsou nové. A atributy, které vám tento měsíc předávám v různých tématech, z nichž jedno je tím dnešním a týká se Gaii, jsou nové! Je toho víc. Příště si o nich budeme znovu povídat.

Drazí, chci, abyste pochopili, že toto není prostě jen další channeling, tohle je vážná záležitost a týká se vás. Je o něčem, co je tak nádherné – o síle člověka, která je na této planetě nová! Ale to jste přece už věděli, že?

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com – Power of Life – Effects on the Planet -  min. 15:30

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE