Síla života a její vliv na vás

01.03.2023 19:39

Síla života a její vliv na vás  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 1.března 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Tady je následující prosba na vás: Očekávejte dobré věci a víc než to.

Hlavním tématem informací, které vám již více než rok předáváme, je, že se na této planetě věci mění. Říká se tomu posun. Opět zopakuji jednu věc, kterou vám říkáme – že světla bude přibývat. To je metafora. Bude se rozšiřovat vědomí, přibývat odhalení a věcí vyplouvajících na povrch. A to povede k rozdělení mezi světlem a temnotou, jaké jste dosud neviděli. I to je metafora, ale je to metaforou toho, co se v této době odehrává na Zemi. A tím mám na mysli následující: Viděli jste, že by se vás někdo, nějaká skupina, organizace nebo vláda snažila zatlačit zpět do dob vašich dědů? Odpověď zní ANO. A neděje se to jen na jednom místě, ale na mnoha. Je to odpor proti všemu, co je dobré a má smysl. Je to odpor vůči lásce. Říkali jsme vám, že se to stane. A také jsme vám řekli, že se to stane pouze tehdy, až bude na planetě dostatečně velké množství světla. A to je ten důvod. Způsobili jste, že se temnota sama začala projevovat křikem a jekotem, aby sdělila, že neodejde a místo toho vám bude působit potíže. Ale drazí, to vše je koneckonců důvod, proč jste tady.

Je tu také něco nového, o čem vám chci povědět. Navíc k tomu všemu, co jsem kdy channeloval, vám tento měsíc předám čtyři channelingy o něčem novém. A to něco nové je přímým důsledkem vylepšené biologie, o které jsem mluvil před několika měsíci. Tato vylepšená biologie se aktivuje párem chromozomů, o kterém jste si mysleli, že jej nemáte. Když jsou fyzika a chemie v páru, jsou všechny věci v rovnováze. Proč byste tedy měli mít jen 23 párů chromozomů? Odpověď zní, že máte 24 párů. A ten poslední 24. pár se změnil – řekli jsme vám, jak a proč, a můžete tomu věřit, nebo ne. Ale ti, kdo tomu nevěří, si jednoho dne budou muset položit otázku: „Ale co jiného tam muselo být, aby to vytvořilo toto vylepšení. Co to bylo?“ Je to změna lidské přirozenosti, díky níž se nyní začíná aktivovat a zdokonalovat váš multidimenzionální 24. pár chromozomů. To je ta chybějící část, která vytváří člověka s větším soucitem, laskavostí a péčíčlověka, který se začíná probouzet a loupat cibuli, o níž jsme mluvili, aby našel větší realitu a odhalení sebe sama.

A při tom začínáte myslet jinak. Svět začíná očekávat věci, které jsou mnohem lepší než kdykoli předtím. Vzdalujete se od starých kolejí, kdy se historie opakuje válkou a další válkou. Když teď došlo k další válce, jste proti ní a celý svět se začíná měnit. Na věcech, které dříve nic neznamenaly, nyní záleží, všimli jste si toho? Začíná záležet na integritě tolika věcí ve společnosti, všimli jste si toho? Na vaše vlády a autority ve vašich organizacích se díváte úplně jinak než kdykoli dřív. A nyní víte, že s tím můžete něco udělat. Díváte se na základní lidská práva a dožadujete se věcí, které jste měli požadovat už dávno, ale nikdy jste to neudělali. Nyní to však díky vylepšení děláte. Humanismus mění věci. Říkali jsme vám, že k tomu dojde.

To však aktivovalo něco jiného a nyní je čas o tom mluvit. Tématem těchto čtyř následujících channelingů je síla života a druhou částí bude energie světla. To jsou dvě nové věci, na které mnozí metafyzikové řeknou: „Ale ty nejsou nové, vždycky tu byly!“ Co je však nové, je jejich vliv na všechno. Kolik z vás věří, že síla vašeho života zde na Zemi je důležitá pro planetu nebo pro ostatní lidi, pro ty miliardy lidí, kteří tu žijí? Nebo si připadáte jen jako kapka v moři, jeden z mnoha? Bojujete proti všemu a jste obětí planety? Nebo tím, že začínáte zářit, drazí, jako staré duše začínáte zářit, se na této planetě stáváte díky vylepšené biologii něčím, čím jste dřív nebyli? Najednou na vašem životě záleží, stáváte se pro planetu důležitými, protože kousky a části vaší duše jsou tu teď s vámi, které tu dřív možná ani nebyly. Jste nyní mnohem větší než kdykoli dřív. Vaše ezoterická stopa na planetě je obrovská! Před 25 lety tomu tak nebylo. Chápete to? V tom je síla života. Najednou kamkoli jdete, cokoli děláte, spolu se silou světla, které nesete a které je kvůli těmto změnám nové, začínáte přinášet změny.

 

To se netýká jen starých duší. Týká se to celého lidstva! Možná bych to měl zopakovat: Celé lidstvo to dostává. Nastal čas a my jsme vám řekli, jak toho bude dosaženo. Předpovídali jsme tento posun již 30 let, a když v roce 2012 začal, uvedli jsme vám jeho atributy. Říkali jsme vám, co máte očekávat, a teď je to tady. Nikdy jsme vám však neřekli, že dojde k vylepšení lidské bytosti. To bylo vždy ve vaší kompetenci, bylo to něco, co jste mohli udělat s nástroji, které jsme vám dali.

Je možné, že na této planetě nastalo spojení s božstvím, v němž jste dosud nerozpoznali, že je vaším partnerem? Nejde jen o Zemi, jde o božské části vaší duše, o větší obraz, větší plán, posun, kdy se tato planeta pomalu pozvedá způsobem, který nikdo nikdy nečekal. Za padesát až sto let budou muset psychologové přepsat definici lidské přirozenosti. Ohlédnou se zpět a řeknou: „Až sem byla taková, a teď je jiná.“ Je to to, co lidé dělají za určitých podmínek a sociologové řeknou: „Je to neuvěřitelné, došlo k ohromnému obratu, lidé se začínají chovat laskavě!“ Haha, myslíte si, že se to někdy stane? Říkám vám, že to začíná právě teď.

Hlavním bodem tohoto poselství z těch čtyř, která vám předám tento měsíc, je, jaký vliv to má na vás. Chci, abyste se trochu napřímili a věděli, že na této planetě máte určitou hodnotu. Je to něco, co jste neočekávali. Část vaší duše, ta krásná soucitná část, která byla až dosud pouze na druhé straně závoje jako vaše vyšší já, začíná teď implementovat svou vlastní energii do vašeho nitra a vyjadřovat ji v setkáních s ostatními lidmi z očí do očí. To je ten rozdíl. To je síla života. Něco znamenáte! Váš ezoterický otisk, chcete-li to tak nazvat. Prostor, který na této planetě zaujímáte, jak nyní Země rozpoznává vás a ostatní lidi, jak rozpoznává, kam kráčíte… v tom je ten rozdíl.

Někteří se budou ptát: „A co s tím mám dělat? Je to něco, co má praktické využití?“ Můžete s tím dělat, co chcete, my vás však vyzýváme, abyste tomu věřili. Jakmile to pochopíte, uvědomíte si, proč si můžete plánovat svou budoucnost, řídit a ovládat věci, které vás čekají na trati, na níž míří váš vlak, které říkáte trať budoucnosti. To místo je pro mnohé prostě neznámé a děsivé. A my vám říkáme: Co kdybyste vložili svou energii na tuto dráhu s předstihem, abyste se kdekoli, kam půjdete, mohli setkávat s tím novým, laskavým já? To by znamenalo rozdíl mezi tím, co očekáváte v současnosti, a tím, co můžete očekávat později.

Představte si, že jdete do budoucnosti, kde už jste, a připravujete si pro sebe místo. Chvíli o tom přemýšlejte! To je multidimenzionální koncept bez času. A to je součástí nového člověka. Kvůli tomu tady jsme, abychom vám to všechno sdělovali. Všechny channelingy tohoto měsíce se toho budou týkat. Gratulujeme vám, drazí – světlo vítězí. Uvidíte to, uvidíte to. 

Zastupuji vše, co je, v lásce, v tom, co děláte, co jste udělali a kam kráčíte.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.    

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Power of Life – Effects on You -  min. 13:50

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE