Spojení láskou

08.06.2022 22:33

Spojení láskou

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 8. června 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. 

Série channelingů v tomto měsíci je možná mou nejmilejší, nazývá se Spojení láskou. Tohle je druhý ze čtyř kratších channelingů týkajících se lásky.

Drazí, mohl bych vám povědět tolik věcí o lásce a nic z toho by nemohlo vystihnout účinek, sílu, nesmírnost a nádheru toho, co to skutečně znamená. Dovolte mi, abych vám alespoň dal nápovědu. Už jsem o těchto věcech mluvil dříve, je však třeba o nich mluvit často. Proto po celý tento měsíc toto téma posílíme, podpoříme a znovu se na něj podíváme. Je tolik věcí, které bychom si přáli, abyste o nich věděli a pochopili je, zvlášť ve vztahu k tomu, co se právě teď děje ve světě. Nápovědou, kterou vám chci dát, je, že když se podíváte na všechny ty věci, které mohou procházet, plynout a proudit mezi druhou stranou závoje a tou vaší stranou, do které jste se narodili, že je jich hodně. O některých z nich jsme vám už říkali jako je radost, smích, avšak největší z nich je láska. Můžete mít nádherný soucit, laskavou vlídnost a radostný postoj, avšak největší z toho všeho je láska.

Mluvíme možná o jiném druhu lásky, než o jaké někteří z vás přemýšlejí. Láska pro lidské bytosti znamená něco nádherného. Vyjadřujete ji možná jeden pro druhého a myslíte to vážně. Vyjadřujete ji vůči zvířatům, která jsou možná s vámi, milujete je a myslíte to vážně. Vyjadřujete ji možná i vůči planetě, avšak ta láska, která má největší rozměr nebo vliv, je láska Boha. A jeden z těch druhů lásky, o které jsme vám říkali, která je naprosto a úplně nepochopená, je láska k sobě, sebeláska. Avšak ta láska, o které chci promluvit, je láska, která je ve vás od narození hluboce zakořeněná. Vzpomínáte si – mluvili jsme o tom opakovaně – že v bibli si můžete přečíst, že jste „stvořeni k Jeho obrazu“. A nejen v bibli, kterou možná znáte, ale i v mnoha jiných posvátných písmech je popsáno různými slovy, že jste „stvořeni k Jeho obrazu“. Je to velmi skromné vyjádření několika slovy, které vypovídá o tom, kdo jste – stvořeni k Jeho obrazu, obrazu Tvořivého zdroje, jenž nemá ani pohlaví. Je to ta největší věc, která vůbec existuje. Ten obraz, podle něhož jste stvořeni, je láska. To znamená, že jak tady sedíte, jak posloucháte, možná to později sledujete (a čtete), je v tom láska. Je to ten největší zdroj, ta největší energie. Jsou tací, kteří řeknou: Necítím to, nevnímám to.

Je mnoho těch, kdo se narodili a jak jsme dokonce říkali i v tomto programu, takovou lásku nepoznali, protože vám ji nikdo neukázal, ne jako lásku Boha bezpodmínečným způsobem. Tolik rodičů by si přálo dávat ji svým dětem, avšak končí s neprostým nepochopením, že jim dávají něco jiného, což je sice k tomu blízko, ne však k bezpodmínečné lásce Boha. Ta zahrnuje vás, drazí, uvádí vás do přítomnosti, kterou můžete pociťovat a vědět, že odstraňuje veškerý strach. Pokud se ocitnete v takovém prostoru, který si tolik přejeme vytvořit v Kruhu dvanácti, pak v takovém okamžiku na ničem nezáleží, na ničem. To je láska, kterou vás milujeme, abyste se k nám znovu vrátili. A vy se opět zeptáte: Jak to máme udělat?

Dovolte mi začít tím, že vám povím toto: Je mnoho věcí, které to kompletně zakrývají, úplně. Jednou z těch věcí je strach. Máte právě teď z něčeho strach? A lidé obvykle odpovědí: Ano.  Máte obavy, jste něčím znepokojeni, možná je to na hranici strachu, jste však stále znepokojeni, stále si děláte starosti, máte obavy o sebe navzájem, o svůj život nebo o své děti, o své rodiče, o své přátele ve světě, kteří procházejí tolika věcmi, jež ovlivňují jejich život, a to se dotýká i vás. Inu, je to forma strachu. Namítnete: „Počkej chvíli, je rozdíl mezi tím, dělat si o někoho starosti a mít strach. Pro vaše tělo v tom rozdíl není, drazí, zapojuje se do toho stejná chemie. A tato chemie neguje, popírá lásku. 

A co ti, co říkají: Nu, já mám hodně starostí, protože miluji své blízké, dělám si o ně obavy? To vše je sémantika. Zkuste se vymanit z této 3D ezoterické argumentace, kdy někteří lidé chtějí rozebírat slova a místo toho vstupte do základní energie bezpodmínečné lásky vůči všem. Nezáleží na tom, v jakém stavu jsou nebo jak moc se vás to týká. Můžete se ponořit do svého srdce a na nějakou chvíli se zbavit veškerého svého strachu. Dělejte to často, je to cvičení, a můžete to dělat pořád. Takže nemusíte určovat, co je na planetě špatně a pak se za to modlit. Nemusíte mít obavy nebo strach o někoho jiného a pak se za to modlit.

Místo toho vy jste těmi, kdo tvoří lásku a ta je pak vysílána jako láska, soucit a laskavost vůči komukoli, kdo ji potřebuje. To je ta síla a moc, kterou máte. Intelektuálně zaměření ezoterici řeknou: Ne, musím je identifikovat a zařadit do seznamu. Ne, nemusíte. Láska, která k vám proudí od Stvořitele, nejenže je najde, ale je ve vás pořád, celou dobu. Vy ji však zakrýváte. A možná ani nevíte, že ji zakrýváte. Proč byste nemohli právě teď formulovat svou příští modlitbu takto:

„Drahý Duchu, pomoz mi vidět a pochopit věci, které zakrývají obraz Stvořitelovy lásky, jímž jsem a jenž je každou jednotlivou buňkou v mém těle. Pomoz mi to pochopit, zatímco se nořím do svého srdce a posílám lásku lidem nebo komukoli jinému, že do toho prostě nemusím zapojovat obavy nebo strach, že to může být tak krásné a silné a že to půjde přesně tomu, kdo to potřebuje. Proto i když se já osobně odeberu na to místo a generuji tuto nádhernou emoci, je to víc, než jen emoce; je to energie, protože může směřovat kamkoli.“

Kdybyste jen věděli, co jedna osoba může udělat pro celek v koherenci s Polem a s ostatními. Děláte-li to dva nebo je vás víc, je to ohromné, úžasné, neuvěřitelné. Je to energie. Můžete to nazvat silou, s níž tlačíte na temnotu. A když to uděláte, začnou se dít různé věci. Opustíte-li intelektuální myšlenku, že musíte mít seznam těch, za koho se modlíte, něco vám povím. Požádal jsem svého partnera a jeho partnerku Moniku, aby společně dali dohromady zázračné okamžiky. Možná to chápete nebo si myslíte, že vás žádáme, abyste vyčlenili určité lidi a jejich problémy a modlili se za ně. Dovolte mi, abych vám něco sdělil. To je 3D příklad. Je to paradigma, které je nastaveno tak, aby to každý chápal. Teď vám však o tom předávám pravdu, tajemství, chcete-li. A to je, že když se ponoříte do svého srdce, ať už znáte jejich jména nebo ne, ať už víte něco ohledně toho seznamu nebo ne, všichni jsou (v tom) zahrnuti. 

Budou tam ti, kteří byli na seznamu zapsáni a za pár měsíců se ten seznam rozroste tak, že bude moc dlouhý, nebo se možná něco vyřeší nebo se upřesní, nebo některá jména zmizí z důvodu délky, na tom nezáleží. Celý seznam a všichni, kdo na něm kdy byli, jsou zahrnuti do tohoto multidimenzionálního prožitku zvaného láska. Tato láska tlačí na vás všechny a v tom je neosobní, je v tom léčení, krása, jsou v tom aha momenty. Říkám vám, že máte co do činění s něčím, co je větší než cokoli jiného. Je to LÁSKA. Je to láska od Stvořitele, něco, co nedokážete hláskovat, popsat ani definovat. Je to něco většího než cokoli, co existuje v universu vaší mysli, dokonce i ve vaší duši. Je to esence Tvořivého zdroje, která vytvořila tuto planetu, která vytvořila vás, která vytvořila tento vesmír. To byl vždy záměr, že nakonecoloupete cibuli lidstva“ od strachu, obav, starostí a obrátíte se přímo k tomu, co je tím nejdramatičtějším řešenímk lásce. Tomu se nic nevyrovná.

Vyzývám vás všechny, abyste se ponořili do svého srdce a na nic nemysleli, jen na krásu a teplo, útěchu a léčení, energii a dokonalost lásky. Je tam všechno. Rád bych předal víc channelingů jen na toto téma, abyste mohli sedět, vnímat to a být se mnou. Je to nádherné, drazí, budu vám takové channelingy předávat častěji. Tyto informace jsou příliš dobré, abyste se k nim nevraceli, jinými slovy, vraťte se k nim teď.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech, do vás všech.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – The Love Connection – MP3 -  min. 14:44

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE