Srpen a září 2018

09.08.2018 14:14

 

Fotka uživatele Monika Muranyi. Fotka uživatele Monika Muranyi.Výsledek obrázku pro anders holte

 

Srdečně vás zdravíme, drazí.

 

Přestože už jsme my i technika tak trochu "uvaření", tak nezapomínáme ani na pravidelné příspěvky. 

Kromě nich samozřejmě intenzivně chystáme všechny 3 zářijové semináře. Pro připomínku, jsou to tyto (seřazené dle data konání):

I) 28. září (pátek, státní svátek) - Probuzení Lemurijské bohyně - Dr. Amber Wolf a její seminář určný pro Lemurijské sesterstvo (akce pro ženy) - v tuto chvíli zbývá už jen posledních cca 17 míst.

II) 29. a 30. září (víkendová akce) - Kryon v Praze - Lee Carroll, Amber Wolf, Monika Muranyi, zpěv Anderse Holteho a pochopitelně Kryonovy channelingy... místa ještě jsou, nicméně neváhejte, protože čím později objednáte, tím vyšší cena a místa dále od pódia...

III)  1. října  (pondělí) - Anders Holte pořádá workshop - Spojení zvuků a duše.

Prostě několikadenní nádherná oslava mnoha krásných výročí (a uzdravení těch ne tak krásných...), která si letos připomínáme.

Mimoto vám postupně představíme i produkty, které si můžete koupit buď přímo na seminářích, nebo si některé z nich objednat předem. 
Začneme hned dnes - Amber přiveze v září další zásilku karet Lemurijské kódy pro aktivaci (nejsou určeny výhradně pro LS, může je použít kdokoli, koho k nim intuice zavede...) a CD Posvátných písní Lemurijských sester. Karty Lemurijských kódů jsme původně chtěli vydat i v češtině, ale trochu se to zkomplikovalo, proto zůstaneme u anglické verze, ale můžete si přiobjednat překlad do češtiny (to lze i u CD) ve formě pdf. Karty i CD si můžete objednat do 31.srpna 2018 na e-mailu: kucharova.marie@seznam.cz (toto je výjimka, knihy se objednávají u kolegy L. Mlčáka). Pokud se zúčastníte semináře LS v pátek 28. září, mohu vám zásilku předat tam. Na dalších akcích tuto možnost nemohu zajistit, ale mohu vám je po akci poslat poštou nebo můžete zkusit štěstí a koupit si je přímo na místě. Nevím, kdy bude případně další termín objednávek, tak to prosím zvažte včas. Děkuji.

 

No a než přijdeme s dalšími nabídkami, tak již slíbený pravidelný channeling. Ten první je opravdu krátký, ale věřím, že to v tomto horkém počasí i oceníte... :-D:

 

1) 09.08.2018 - Kryon v Portu - 1. část.

2) 15.08.2018 - Kryon v Portu - 2. část. Krom toho jsem po delší době opět přidala Kryonův channeling pro LS (v sekci channelingy pro LS). Je již 55. v řadě a vlastně připomíná, co způsobuje naše osobní setkání a na co se tedy všichni můžeme v září těšit i tady u nás (ať již při setkání LS nebo při akci Kryon v Praze)... ;-) To nejsilnější se totiž odehrává mimo slova. Vyplývá to ze vzájemného propojení v dané energii...

3) 22.08.2018 - Instruování Akáši.

4) 29.08.2018 - asi jste si všimli, že jsem včera přidala jiný úvodník (s názvem seminářový speciál), kam přidávám informace k zářijovým seminářům, protože už toho bylo hodně. Stojí za přečtení. Krom toho jste si mohli všimnout i toho, že jsme vydali také novou knihu - Vliv Gaii. A z ní máme také velikou radost. Však jsme si na ní také pěkně počkali... No ale nezapomínáme samozřejmě ani na pravidelné překlady channelingů, takže dnes si můžete užít další - nese název Akášický vývoj.

5) 05.09.2018 - dnešní channeling nese název Knihovna. A kromě něj ještě upozorním na 57. channeling pro Lemurijské sesterstvo, jelikož pojednává o obřadu, který chystáme v pátek 28. září v Klubu Lávka a ještě zbývají poslední čtyři místa pro muže a již jen dvě pro ženy na celodenní akci.

6) 11.09.2018 - a opět další channeling z ledna t.r. Ten dnešní nese název Učení. A my už "stříháme metr". Neuvěřitelné, že za tři týdny už budeme mít Kryonovy akce za sebou... Těšíte se? Ještě stále je možné si zakoupit vstupenky na víkendovou akci, nově dokonce i jen na jeden den, pokud byste z finančních či časových důvodů nemohli přijít na celý víkend. Akce Lemurijského sesterstva je již zaplněna, ale přijímáme rezervace na místo náhradnic, pokud by někdo nemohl dorazit... A tuším, že na pondělní zpěv s Andersem Holtem je také ještě nějaké to místo volné, ale asi už ne dlouho.

7) 25.09.2018 - no a září uzavřeme 4. částí channelingu Kryon v Ženevě. Pokud se chystáte na víkendové akce s Kryonem a LS, těším se na naše propojení... Akce LS je již vyprodána i náhradnic máme mnoho. Na pondělní workshop s Andersem je také plno, ale je tam určitá možnost odpoledního workshopu, tak kontaktujte kolegu L. Mlčáka. A pokud jde o víkend s Kryonem, můžete se přihlásit na celý víkend nebo jediný den, ovšem platbu lze už jen hotově a hlavně si nezapomeňte lístky zamluvit!!! A to co nejdříve a na adrese: kryon-praha@seznam.cz. Lee už je s Monikou v Praze a i zbytek týmu se pomalu sjíždí, tak už neudeme v dosahu tak často... (já od středy vůbec, kolega místy ještě ano).

 

 

Na viděnou buď brzy osobně nebo zde opět v říjnu...,

 

Kryonův český tým