Srpen 2019

04.09.2019 20:37

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – srpen 2019

 

 

06. 08. 2019

NEMOC SE DOVNITŘ NEDOSTANE

 

Nemoci dneška nebudou nemocemi zítřka. Tento potenciál jsme vám dali už dříve a důvody jsou velmi odlišné od toho, co čekáte. Uvědomujete si, co se stane, když buněčné struktury začnou vibrovat výše díky vědomí jednotlivce? Odpověď zní, že nemoci staré energie se nemohou přichytit k výše vibrující tělesné struktuře. Proto některé z nemocí, které vás nyní ničí, zítra nebudou vůbec existovat. To protože se nebudou moci dostat dovnitř. To jsou dobré zprávy.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova živého channelingu – Santa Fe -

 

 

13. 08. 2019

VELKÝ FARMACEUTICKÝ PRŮMYSL

 

Velký farmaceutický průmysl [výrobci léků v Americe] se bude muset buď změnit, nebo padne. Průmysl, který udržuje lidi nemocné pro finanční profit, nedokáže přežít v novém vědomí. Peníze, které jsou zahrnuty v tomto uzavřeném kruhu, jsou obrovské a nedostatek integrity bude pomalu odhalen. Budou spočítány životy „ztracené kvůli zisku“ a vy uvidíte mnoho zahanbených tváří a i několik sebevražd. Zjištění, že průmysl, který má lidi léčit, ale místo toho je udržuje nemocné, bude velká rána. Povede však k uvědomění si toho, co je správné a humánní.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy od Moniky Muranyi a Dr. Amber Wolf – Ženy Lemurie -

 

 

19. 08. 2019

USPOŘÁDANÍ MOUDROSTI

 

Na planetě se začíná objevovat uspořádání moudrosti. Všichni ti, kteří budou pochybovat sami o sobě nebo o tom, co se tu dnes stalo [Kryonův seminář], nebo přemýšlet, jestli náhodou nebyli zmanipulováni vědomostmi či energií, měli by se podívat do sebe a cítit tu prostou, čistou energii lásky Boha. Pravou a nefiltrovanou lásku. A vnímat ji takovou, jaká je. Ukáže se vhodnost všech věcí – včetně vašeho místa na Zemi a vašeho žití způsobem, jakým žijete s ostatními, se vším, co jste se naučili. Vaše moudrost vám odpoví, že všechno je správné a vhodné a že jste neudělali žádnou chybu. Jste moudřejší, než si myslíte.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva –

 

 

26. 08. 2019

JSEM TADY S NĚKÝM JINÝM

 

Možná si říkáte: „Ach, nevnímám se jako pracovníka světla. Jsem tady s někým jiným.“ Někteří z vás sem přišli s těmi, které ctí a milují, a o tyto duchovní věci se nezajímají. Ale i tak to může být otevření dveří k probuzení na základě volby. Říkáme tím toto: na životě je toho víc než si možná myslíte. Vážíme si vaší přítomnosti zde, ať už věříte, že je toto skutečné, nebo ne. Rozpoznáváme vás bez ohledu na váš postoj či chování. Vážíme si vašeho života stejnou měrou jako života člověka vedle vás. Pracovník světla? Možná si to nemyslíte, ale může přijít den, kdy toto všechno bude dávat mnohem větší smysl než teď, kdy předstíráte, že vás to nezajímá!

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.