Srpen 2020

04.08.2020 19:46

Na obrázku může být: 2 people, screen a indoor, text, kde se píše Healing Wednesday

Zdravíme vás, drazí,

 
 
 
 
je tu již srpen roku 2020 a my jsme tu opět s dalšími Kryonovými channelingy:
 
1) 04.08.2020 - dnes jsme pro vás nachystali opět dva: Cesta lidské duše - část 1. a Cesta lidské duše - část 2. Věříme, že se vám oba budou líbit.
 
2) 11.08.2020 - tentokrát vám přinášíme pokračování předchozích dvou channelingů - Kryon pro něj zvolil název Cesta lidské duše - část 2,5. :-) A toto poselství jsme doplnili sadou krátkých citátů z Kryonových knih, které Leeův tým rozesílá každý týden a my je stejně často zveřejňujeme na Facebookové stránce. Protože však ne každý z vás používá FB, jednou za čas je shrneme zde. A tak vězte, že nyní jsou v sekci Marshmallow Messages nově i všechny od března až do července 2020.
 
3) 18.08.2020 - i dnes dodržíme "zrychlené tempo vkládání". Máme v zásobě docela dost překladů, většinu z letošního roku, tak ať to nezdržujeme ;-). Nachystali jsme pro vás jednak channeling s názvem Práce s Duchem, a pak také Nový dar přenosu
 
Krom toho dovolte, abychom vás srdečně pozvali na živé vysílání, které čistě pro nás nachystal Lee se svým týmem na dobu, kdy měl být původně v Praze. Více informací zde.
 
A pak ještě jedna smutná zpráva - smutná pro nás, z lidského hlediska - pokud znáte Kryonovu práci do hloubky a četli jste například informace o Uzlech a nulách, nebo knihu Ženy Lemurie, pak zřejmě znáte i havajskou kněžku a princeznu Kahunu Kalei´iliahi. S lítostí bohužel sdělujeme, že již odešla zpět mezi anděly na druhou stranu závoje... Děkujeme za vše, co zde vykonala <3... Víme, že její duše se opět shledala s Rodinou a z toho se radujeme společně s ní.
 
4) 25.08.2020 - dnes vám přinášíme channeling s názvem Cykly z února t.r. a pak také Nemožné zastavení se z května. Věříme, že se vám budou opět líbit.
 
 
Překrásné léto a na viděnou opět příště,