Supervědomí - Úrovně uvědomění 2

12.07.2023 18:24

Supervědomí  - Úrovně uvědomění 2


Tento channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 12. července 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

 

Je krásné vás tu všechny vidět. Znovu to zopakuji. Není to náhoda, že jste se rozhodli naslouchat těmto slovům, předaným s láskou, jako vždy. Studujeme mnoho ezoterických věcí, a to je to, co byste, řekl bych, měli chtít od channelingu. A tento měsíc máme sérii čtyř témat a toto je druhé z nich. Všechna témata se týkají jednoho atributu a je to pravděpodobně jeden z nejoblíbenějších atributů, který mnozí v této době studují.

Minulý týden jsme vám předali tuto informaci. Do jisté míry ji uvádíme znovu pro ty, kteří ji možná přeslechli, ale je to jednoduché. Existuje něco víc k tomu, co považujete za skutečné a co má jméno? Kdyby existovalo, mělo by to vědomí. Takže byste mohli říci: „Dobře, je toho víc, ale já si to neuvědomuji.“ To je pravda. Takže bychom řekli: Studujme uvědomění.

Uvědomování probíhá na mnoha úrovních, a přesto to nejsou úrovně. To se chystám ještě jednou vysvětlit, ale nejprve další předpoklad. Tato vaše planeta se zvětšuje v mnoha směrech. Řekli bychom, že se zvyšuje její frekvence. To by (však) nebylo správné. Kdybyste měli míru multidimenzionality v rámci populace, bez ohledu na to, jak velká nebo jak malá by byla, byla by to míra uvědomění. Protože jak se dimenzionalita začíná dotvářet a stává se více tím, čím ve skutečnosti je – to znamená, že se přesouvá ze 3. do 5., ze 7. na cokoli, chcete-li je očíslovat – a vy jste zvaní k tomu, abyste si ji více uvědomovali. Planeta samotná, Gaia, se příliš nemění. Vždy byla multidimenzionální, ale když říkáme vědomí planety, myslíme tím ty, kteří na planetě žijí.

Začněme tedy znovu. Řeknu vám, že v tomto posunu je pro vás příležitost mít vyšší vědomí, protože se stáváte multidimenzionálnějšími; vy všichni, nejen ti metafyzičtí, nejen ti duchovně zaměření. To znamená, že všichni obyvatelé planety mají schopnost, aby se to stalo, pokud tomu dají prostor – a mnozí to nedělají. Už jsme to říkali dříve, že na planetě je tolik lidí, kteří řekli: „Jsem spokojen s tím, co vím, čemu věřím, kde jsem, kde je moje spiritualita. Není důvod, abych se díval dál.“ To je pravda. A není třeba odsuzovat, když to neudělají.

Mnozí však začínají vnímat a cítit něco jiného. Je toho víc? Studie je v úrovních uvědomění. A my jsme vám řekli, minulý týden jsme to řekli velmi jasně. Úrovně by pro vás často znamenaly „jednu věc nad druhou!“ Vlastně právě to by úrovně normálně znamenaly, a přesto to není to, o čem mluvíme.

Úrovně vědomí jsou nad sebou. Jsou vzájemně provázané a vy si na to musíte zvyknout. V tom, o čem mluvíme, není žádná hierarchie, ale pro multidimenzionální nárůst neexistují slova, takže budeme používat „úrovně“. Nejen to, ale uvádíme i některé další názvy. Živé vědomí, to už je něco jiného. Živé vědomí je něco, o čem teď mluvíme a co je nad běžným čtyřdimenzionálním nebo třídimenzionálním vědomím, takže je to nad tím, co si myslíte.

A v této studii o vědomí uvádíme čtyři předměty. Prvním předmětem rozšířeného živého vědomí bylo vědomí sebe sama. Vědomí sebe sama, což není to, co si myslíte. A můžete se vrátit a poslechnout si tento channeling, abyste si to zopakovali.

Ani vy si to nemyslíte, protože předmětem tohoto zvýšeného vědomí jsou druzí lidé kolem vás. Na základní úrovni uvědomování ve třech dimenzích jste vyrostli na tom, že si uvědomujete ostatní kolem sebe, a to znamená jen to, že jsou tam těla nebo že cítíte jejich přítomnost, že si uvědomujete, jestli je někdo s vámi, a dál to nejde. Někteří z vás, kteří jsou jen o trochu hloubavější, řeknou: „No, já si také uvědomuji emoce kolem sebe a reaguji na ně. Mohu vejít do místnosti a poznám: je tam veselo, smutno, došlo k hádce, cokoli z toho.“ To je pro mě velmi důležité. Takže si více uvědomujete, řekl bych, jejich vědomí o tom, co se děje. To (ale stále) není to, o čem mluvíme.

Vysoké živé uvědomí druhých kolem vás znamená, že jste si vědomi jejich duše do té míry, že bez ohledu na to, co říkají nebo dělají, v první řadě je vnímáte s láskou. Vidíte lásku, která byla vložena do jejich existence. Záleží vám na nich, bez ohledu na to, že by nikdy ani neotevřeli ústa. Záleží vám na nich. Máte velmi vysoké uvědomění lidí kolem sebe.

A jak je poznáváte, pokud je vůbec poznáváte, musí zůstat to nejvyšší uvědomování kolem nich. Mohou otevřít ústa a ve 3D byste řekli: „Nemám je rád. Přál bych si, abych od nich nikdy nic neslyšel“, protože možná nevěří tomu, čemu věříte vy. Možná právě otevřeli ústa a řekli něco, s čím vůbec nesouhlasíte. Ve třech dimenzích to pak samozřejmě změní váš postoj, vaši chemii, všechno.

Vysoké vědomí však nic nemění. Jste si prostě vědomi toho, že myslí jinak, než si myslíte vy, ale stále jsou naplněni láskou a tím, proč jsou tady, čím prošli, co způsobilo, že jsou tím, čím jsou, na jaké úrovni mohou být, kde mohou být ve schématu, dalo by se říci, minulých životů na planetě. Jsou to moudré Staré duše, které se právě probouzejí, nebo se sem právě dostali? Všechny tyto věci jsou vysokým uvědomím druhých.

Proč bych měl něco takového učit? Řeknu vám, drazí, že když stále více lidí na této planetě začne přemýšlet o druhých s vysokým životním uvědomím, bylo by mnohem, mnohem méně odsuzování. Nebude existovat žádný hněv. Nebude tu žádná frustrace. A naučíte se na to dívat nejprve ve všech ostatních věcech, které mohou být, ve 3D záležitostech na tom ve skutečnosti tolik nezáleží. A můžete s nimi diskutovat a dělat všechny ty věci, které byste normálně dělali, ale zároveň se díváte na jejich duši.

Říkám, že bylo vynaloženo mnoho lásky na to, aby se sem tyto duše dostaly. Víte, co tím chci říct. Že Stvořitel a vy (staré duše) jste souhlasili s tím, že se vrátíte znovu a znovu a znovu – a že je to naplněno láskou. Laskavost, která z toho vyplývá, je mistrovství. Soucit se všemi dušemi, který z toho vyplývá, je mistrovství.

Takže uvědomění, o kterém mluvíme celý tento měsíc, je skutečně dostupné pro všechny z vás, protože si řeknete: „No, to bych chtěl mít. Jak toho dosáhnu?“ Tím, že si řeknete, že to můžete mít a že věříte, že to existuje… tím, že to dovolíte:

„Drahý Duchu, dovoluji svému vědomí, aby vidělo za vše, co mi bylo řečeno. Drahý Duchu, dávám svolení k vyššímu uvědomění všeho. Uvědomuji si, že tato planeta se posouvá o stupeň výš v dimenzionalitě a já chci být její součástí.“  A to je pravda. A v tom je ta jednoduchost.

Nyní jste schopni začít myslet výš, než jste kdy předtím mysleli; vyšší myšlení, živoucí vědomí – mnohem víc než být si vědomi sami sebe. Jak jsem řekl minulý týden, jste si vědomi svého Vyššího já. Jste si vědomi své duše a nyní i duše druhých. Učím to, protože to bude klíčem k míru na Zemi. Jsem Kryon, který vás všechny miluje.

A tak to také je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com –  Levels of Awareness 2 -  min. 11:01

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana B. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE