Supervědomí - Úrovně uvědomění 3

19.07.2023 12:32

Supervědomí – Úrovně uvědomění 3


Tento channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 19. července 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Toto je třetí channeling na stejné téma jako první dva. Poměrně často v měsíci channelingů rozebíráme nějakou vlastnost, postoj, fyzický parametr, cokoliv a pak to rozdělíme na čtyři části. A tento měsíc jsme to udělali znovu. Důvod, proč to děláme, je, že tato témata, která s vámi probíráme, jsou často trochu složitá. Zaslouží si mnohem více času.

Toto je trochu jiné než většina ostatních – je o tom, co se děje na planetě a co umožňuje člověku myslet šířeji, než jak přemýšlel předtím. Přemýšlejte o tom: je vám k dispozici nová úroveň vědomí. V posledních dvou dílech Léčivé středy, jsem vám poskytl dvě další představy o tom, jaké by tyto vyšší úrovně mohly být. Tentokrát mám pro vás další. Ale pak vám také řeknu, že to nemusí být nutně ani úrovně ještě vyšší.

A tady to začíná být složité a je to důvod, proč tomu věnujeme čas. Můžete měnit věci a nemusíte přecházet do jiné úrovně, abyste změnili existující parametr. Ale pokud jde o vědomí a myšlení, téměř všichni si myslíte, že abyste mohli mít myšlenku, která je nad tím, co říkáte, nad tím, jak jste mysleli, musela by být vyšší. Takže používáte slovo „nad“. Samozřejmě že to musí být vyšší, když je to „nad“.

Co kdyby to „nad“ nebylo? Co když to bylo obsaženo ve vašem stávajícím vědomí a to, co jste měli, by bylo hlubší? Musí to být výše? Odpověď zní ne, ale je pro mě jednodušší, mnohem jednodušší to pro vás takto strukturovat. Řekněme, že je to nahoře. Řekněme, že je to vyšší úroveň. To je to, co chce člověk slyšet. Lidská bytost je natolik ponořena do hierarchických představ a linearity, že chcete přejít na další stupeň a ten další stupeň je vždy nahoře. (Kryonův smích.)

Tak tam pojďme a zůstaňme tam. Struktura je pro vás rozšířenou úrovní myšlení, uvědomění, kterou nazýváme živé uvědomění. A teď, proč bychom tomu měli říkat živé vědomí? Možná proto, abychom ho odlišili od běžného vědomí, abychom identifikovali, o čem mluvíme, možná proto, abychom mu dali strukturu. Na ničem z toho nezáleží. Jen vám řeknu, že tato planeta právě teď, a posun, ve kterém se vědomí planety nachází, vám umožňuje přejít do multidimenzionálního myšlení, což je něco, co dosud nebylo k dispozici.

Možná se najdou tací, kteří řeknou: „Kryone, co přesně se na planetě stalo, že to lidem umožňuje přejít na vyšší úroveň?“ Tady bychom řekli: „No, udělali jste to sami. Drazí, jdete do posunu a rozhodli jste se pro to či ono.“ Ale není to odpověď. Odpověď zní: „Ano, je tu ještě něco jiného. Možná si o tom někdy promluvíme. Něco jiného, co posílilo to, co máte, něco, co je načasované, záměrné a je vám to dáno, protože jste ukázali, že procházíte posunem. Potřebujete to.“

Tento channeling je důležitý, stejně jako byly důležité ty dva předchozí. Je to vyšší, krásné uvědomění si planety Gaia. Někteří z vás teď řeknou: „No, tady je zase Kryon, který mluví o kráse Země.“ Ne, ne, mluvím o vaší partnerce, o Zemi. Zeptejte se domorodců, jak je to důležité. Vždycky existuje představa, že domorodci milovali Zemi, protože se tak projevovali. Byli na Zemi, a tak potřebovali déšť a potřebovali zvířata a potřebovali všechny tyto věci k obživě a tak dále, zatímco v moderní společnosti se věci změnily. Opravdu. Něco vám řeknu. Je čas vrátit se k tomu, co již bylo známo a studováno, a to je vaše vyšší vědomí Gaii. Proč to potřebujete? Pojďme se do toho pustit.

Gaia není hlína, po které chodíte. Uvědomte si, že všechen vzduch, který dýcháte, pochází přímo ze stromů a to, co jim vracíte, jde do stromů, mechů a lišejníků, do všeho toho na planetě. Každý váš nádech je vdechováním Gaii, kyslíku, který byl ve skutečnosti vyroben z rostlin. Myslíte si, že jste od toho odděleni? Voda, kterou pijete. Odkud pochází? Všechny věci, které považujete za samozřejmost, plodiny, věci, které jíte, to vše vyrostlo z Gaii.

To jsou věci, věci vyššího vědomí, které se jen povrchně dotýkají toho, proč byste měli Gaie dávat a to vždy – důvěryhodnost, lásku, vědomí, uznání. Gaia je jméno, krásné jméno, které se dává té, která je Matkou Zemí. Gaia je jméno, abyste mohli používat jméno, místo abyste jen říkali Země, abyste ji poznali možná i jako vnímající. Možná vás zná a vy znáte ji. Kryon říkal, že když jste sem přišli, došlo k partnerství. Gaia byla připravena pro lidi. Bez ní a bez té přípravy by nebyli žádní lidé.

Nedává tedy smysl, že (projevem) vyššího uvědomění, obecně by bylo, kdybyste dávali lásku, důvěru, dokonce laskavost a soucit té, kterou jste považovali za Zemi? Jak to můžete udělat? Je mnoho těch, kteří by se na to zeptali. „No dobře. Žiji ve městě a pracuji v kanceláři. Bydlím ve výškové budově. Ani trávu moc nevidím. Takže nemůžu vyběhnout ven a obejmout strom. Nemůžu si sundat boty a položit je do trávy. Park je příliš daleko. Mám věci, co musím dělat.“ Jak vám to zní? No, víte, to se děje mnoha z vás a Duch ví, že se  to děje mnoha z vás. Gaia ví, že se to děje mnoha z vás. To je přesně to, co pro vás moderní život vytvořil.

Co s tím? Co můžete udělat? Zde je odpověď. Gaia je stále připojena. Dýcháte ji. Jíte ji. Gaia je s vámi stále nesmírně propojená. Gaia stále zná vaše jméno. Gaia, planeta, vás miluje. Mezi vámi a planetou existuje velmi významné partnerství, i když to není ve vašich Písmech, i když vám o tom možná v dětství nikdo neřekl, i když o tom vaši rodiče neměli ani tušení. Proto je to povznesené myšlení. Proto je to vědomí, které je živým uvědomím, něčím jiným, něčím krásným, něčím větším, než vám kdy bylo řečeno.

Než ráno vstanete, řekněte: Děkuji ti, krásná Země. Děkuji ti. Miluji tě. Možná dnes neuvidím tvou trávu ani neobejmu strom, ale vím, kdo jsi, a děkuji ti každý den svého života. Děkuji ti, když dnes ráno vstávám.

Můžete tomu věnovat 30 vteřin? Myslím, že ano. Změní to něco ve vašem životě? Mělo by, pokud to myslíte vážně. A určitě, pokud to uděláte se soucitem.

Je to myšlení vyšší dimenze, které jde přímo do toho multidimenzionálního prostoru, který to uslyší a bude podle toho konat a váš život se začne měnit. Živé vědomí planety!

Já jsem Kryon, který vás všechny miluje.

A tak to je.

~ Kryon

Zdroj: www.kryon.com –  Levels of Awareness 3 -  min. 10:08

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana B. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE