Supervědomí - Úrovně uvědomění 4

26.07.2023 12:34

Supervědomí – Úrovně uvědomění 4


Tento channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 26. července 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

 

Pokračujme v meditaci. Slyšíte píseň lásky? Většina, většina řekne, že ne. Ve skutečnosti je to to, na čem lidské vědomí v současné době s pracovníky světla pracuje – stává se více multidimenzionálním. To jsou velká slova pro mnohé, kteří říkají: „No, nemám žádnou představu o tom, co to znamená, jak to udělat nebo co bych měl udělat."

Svému partnerovi jsem to už říkal. Už dříve jsem mu dával odpovědi. Jak dlouhý trénink jste potřebovali, abyste se zamilovali? Nebylo potřeba žádného. Láska má tu vlastnost, drazí, že se často dostavuje automaticky. A když se tak stane, lidská psychika ji uchopí, zamiluje si ji a nepotřebuje k tomu žádný trénink. Je to jedna z věcí, po které na této straně závoje toužíme, abyste tento atribut viděli a slyšeli zpěv, chcete-li, písně lásky pro vás, která stále probíhá.

Lidstvo miluje být milováno a miluje milovat. Víte, že to samotné slovo má tolik významů. V některých jazycích na planetě je rozděleno, jak by vlastně mělo být, do mnoha a mnoha podob: láska k Bohu, láska k vašemu partnerovi, láska ke zvířeti, láska ke Gaie a tak dále a tak dále. Jsou to velmi odlišné druhy lásky. A tak některé jazyky jasně stanovily, že když se řekne určité slovo, znamená to určitou věc. Jazyk mého partnera má jedno: láska. Takže by se dalo říct, že láska jako taková, dokonce i to slovo, je multidimenzionální.

Tento měsíc červenec a poslední týden tohoto programu má své téma, které zní takto: Jaké je vaše zvýšené vědomí? Máte zvýšené vědomí? A během posledních tří týdnů jsme vám nabídli několik věcí k zamyšlení. Nazvali jsme je úrovně vědomí. Ale to by opět naznačovalo hierarchii, a to není. Samotná „úroveň“ je slovo, které znamená „něco nad něčím nebo pod něčím“, a přesto to není to, o čem mluvíme. Ve skutečnosti mluvíme o atributech, jenže slovo „úrovně“ používáme proto, abyste lineárně uvažovali jako o něčem, co je nad tím, o čem právě přemýšlíte.

Dokážete myslet výše, než jste mysleli předtím? Už samotný výraz „vyšší“ je sám o sobě hierarchický. Je lineární. Výše, níže, žádná z těchto věcí není v multidimenzionálním světě, ale pro vás ano. A tak nadále používáme vaši strukturu, abyste pochopili, o čem mluvíme, a je toto: Dokážete myslet způsobem, který je větší, než jste kdy předtím přemýšleli?

Děje se na planetě něco, co vám umožňuje mít takové myšlenky, o kterých jste si mysleli, že je mít nebudete? Zejména Pracovníci světla, zejména Staré duše, které se začínají dívat za to, o čem dříve přemýšlely.

Mnozí z vás věří ve Stvořitele, Zdroj nebo v to, co nazýváte Bohem. Zvětšil se Bůh? Nebo si možná kladete otázku: Je tu něco většího, co jsem přehlédl? A pokud jste jedním z nich, děláte přesně to, co jsem řekl.

Předmětem této vyšší úrovně myšlení, chcete-li to tak nazvat, je láska. Co si myslíte o lásce? Dokážete mít živé uvědomění lásky? Něco vám řeknu. To je vše, co je na druhé straně závoje. Vkrádá se do lidského života tolika způsoby, ale věřte mi, že na druhé straně závoje je to všechno.

A tak jak se zvyšuje vaše uvědomění, jak se stává více živým vědomím – den za dnem, den za dnem – živým vědomím, může pro vás láska znamenat něco víc. A to, o čem teď mluvíme, je láska Stvořitele k vám. To je ta nejvyšší láska, která existuje. A pokud si ji dokážete osvojit a začnete být každý den laskaví ke Stvořiteli, který vás nesmírně miluje, začnou se dít i všechny věci, na které jste kdy pomysleli.

Možná si řeknete, že jsme čekali až na poslední (channeling), abychom vám řekli, že toto je olej, který promazává kola všem dalším. Tohle je počátek všech ostatních.

Dokážete se posadit, ztišit se a přemýšlet sami nad sebou: „Co jsem přehlédl?“. Existuje nějaký společný jmenovatel, společná vlastnost všech možná systémů víry na této planetě, namísto tolika doktrín a tolika pravidel? A odpověď zní ano. Všechno ho má. Je to Boží láska. Všechno je v ní. Ona je vším a je téměř ve všem. To je první věc, kterou všichni dostali.

Stvořitel vás miloval natolik, že vás stvořil a dal vám na této planetě šanci, abyste ji našli. To je vše. Dokážete ji najít? Dokážete ve svém životě najít lásku Stvořitele?

Se zvýšeným živým vědomím lásky nyní začnete metaforicky slyšet píseň, která je vám zpívána. Metaforicky. Neuslyšíte hudbu, drazí. Ucítíte, že jste milováni. A ucítíte ji v těch nejpodivnějších chvílích, kdy ji nejvíce potřebujete, v těch nejneobvyklejších chvílích, kdy jste ve stresu, kdy máte strach.

Chci vás vyzvat. Až se příště budete trápit a bude vás trápit úzkost a budete si říkat: Jak se z toho dostat? Jak se můžu vyspat? Chci vědět, co se stane příště nebo zítra. Co mám dělat? Co mám dělat? Nebudu kvůli tomu spát. Chci, abyste v té chvíli něco zkusili. Chci, abys byl zticha. Natáhněte ruku a řekněte: Děkuji za tu lásku. Přenese mě přes to. Na ničem nezáleží. Nezáleží na tom, co bude dál. Všechny věci, které mě znepokojují, na chvíli pozastavím. Drahý Duchu, miluj mě. A není nic než láska. A láska to všechno pročistí, nejen úzkost, kterou cítím, ale bude se podílet i na tom, co se stane.“

Projevujete se jako dobrodinci, drazí. Věděli jste to? Když dláždíte půdu před sebou láskou, vlastně ji připravujete pro dobročinné věci. To je nové živé vědomí Boží lásky, lásky Stvořitele.

Někteří mluvili o andělech a průvodcích, které můžete mít kolem sebe. Řeknete: „Průvodci, přijďte a pomozte mi.“ Dělají to neustále. Víte, co dělají? Milují vás. „Andělé, přijďte. Prosím, potřebuji vás.“ No, nebudou pro vás nic přestavovat. Budou vás milovat a láska k vám věci přearanžuje, přenastaví.

To je opravdovost. Dokážete s tím pracovat? Dokážete se na chvíli zamyslet nad tím, že se můžete dostat z úzkosti a ze strachu jednoduše tím, že přejdete na cvičení, které by přineslo lásku?

Dovolte mi, abych vám řekl, že to je cesta. Klíčem je láska. Je to katalyzátor. Je to vše, co je na druhé straně závoje. Je to to, co máte, když překročíte most v Kruhu dvanácti, což uděláme dnes večer. Neříkal bych vám tyto věci, kdyby nebyly pravdivé, drazí.

Já jsem Kryon zamilovaný do vás, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

~ Kryon

Zdroj: www.kryon.com –  Levels of Awareness 4 -  min. 10:11

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana B. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE