Svobodná vůle

15.07.2013 21:00

 

Otázka: Drahý Kryone, mohl bys něco říct k záležitosti svobodné vůle a ostatních planet? Rád bych tomu rozuměl.

 

Odpověď: Drazí, přestože jsme mnohokrát (a budeme to znovu opakovat) hovořili o unikátnosti vaší Země, mnoho z vás to stále zcela nechápe. Vesmír je v týmu s životem. Jste jen jeden z mnoha světů s inteligencí, kulturou a životní formou. Nicméně, vaše planeta byla koncipována jako místo, kde se má rozhodnout něco velkolepého. Tato skládačka je tak jasná, že když nejste tady, nazýváte ji "velká otázka" (jak to celé dopadne). Na druhé straně závoje se skrývají odpovědi - proč jste tady a o čem to celé je - nicméně vaše dualita vám nedovolí to vidět. Je to tak proto, aby byla zaručena férovost, že to, co děláte, nebude zkompromitováno. Tato "velká otázka" je známa vám všem na buněčné rovině a vždy, když odejdete na druhou stranu (zemřete), první, na co se zeptáte je: "Jak to teď vypadá?" (s tou skládačkou, na které na Zemi pracujete).

 

Tento scénář vyžaduje, aby Země měla unikátní energii a aby byla osídlená Lidmi, kteří jsou všichni stejní (na naší planetě nejsou jiní humanoidi, kromě Lidí – existuje mnoho humanoidních ras, ale ne na naší Zemi… v tomto směru je Země proti-evoluční v tom, že na ní žije jen jeden druh Člověka). Také to, co nazýváte "duše", musí být z jedné svaté rodiny, kterou nazýváte Bůh ... a to je.

 

Snahy překazit tento scénář z vnějšku nejsou povoleny, přesto se o to mnozí snaží. Jste dobře schovaní ve vaší vlastní galaxii. Jednou možná objevíte další inteligentní světy. Když se to stane, zjistíte také, že většina musí mít dvě slunce, aby došlo k rozvoji života tak, jak to má být. Váš vývoj byl ovlivněn a urychlen  různými způsoby, aby bylo dosaženo potřebného evolučního aranžmá a podle plánu máte jen jedno slunce. To znamená, že jen nemnozí vás budou kdy hledat v tomto malém solárním systému na konci galaxie, která je velmi průměrná ve svém umístění.

 

Vaše planeta je naprosto unikátní. Přestože mnozí ve vesmíru mají "volbu", vaše planeta je jediná se svobodnou volbou vyvíjet se duchovně do místa, kde se skutečně setkáte se svojí božskostí... se svobodnou volbou přivést celý svět bytostí do statusu vzestupu nebo destrukce. Žádný jiný svět nemá tento rozsah nebo smlouvu nebo důvod jako tato Země. Vaše je jediná se svobodou volby jak vysoko nebo nízko vibrovat!

 

Takže označení "jediná planeta svobodné volby" znamená mnohem víc, než si myslíte. Jednoho dne budete rozumět, že Země je unikátní... jediné místo, kde Bůh sídlí uvnitř biologie zvané ČLOVĚK.

 

Přeložila Satu Satu